Dört adımda Bioclin ile yazın yıpranan saçlardan kurtulun



Tüm yaz güneşin, denizin, havuzun tadını çıkarıp özlem giderdik. Peki saçlarımıza gereken özeni gösterdik mi? Saçlarınızın yıpranmasına engel olmak için yapmanız gereken doğru saç bakım ürünlerini kullanmak. Doğayı teknoloji ile birleştiren Bioclin saç bakım ürünleri, her saç ve cilt tipine uygun sunduğu özel formüllerle saçınızın kurtarıcısı olmaya aday.

Yaz aylarında deniz tuzu, klor, yakıcı güneş nedeniyle saçlarımız biz farkında olmadan yıpranıyor, zarar görüyor. Tatil sonrasında saçlarımızı onarmak için ne kadar çaba sarf etsek de sonuç hep aynı: Yıpranmış ve kurumuş saçlar… Saçlarımız için doğru bakımı yapmanın ise 4 adımı var: arındırıcı peeling, temizlik, besleme ve onarım…


Bioclin, yazın yıpranan saçlar için tam bir kurtarıcı niteliğinde. Doğaya dönüşebilen ambalajı, bitkisel aktif etken maddeleri ile farklılık gösteren Bioclin serisinde yer alan Bio-Clean Up, Bio-Hydra Daily Shampoo, Bio-Hydria All-In-One Moisturizing Balm ve Bio-Argan yazın olumsuz etkilerinden yıpranan saçları kendine getirecek çözümler sunuyor.



4 adımda yazın yıpranan saçlardan kurtulun

 Bio-Clean Up

BIOCLIN BIO-CLEAN UP SINGLE DOSE HYGIENIZING PEELING 6x5ml: Saç derisini temizlemek ve uygulanacak bakıma hazır hale getirmek için ilk adım olarak Bio-Clean Up’ı tercih edebilirsiniz. Bu ürün haftada 1 veya 2 defa uygulanabilir. Her türlü saç için arınma sağlar.

 Bio-Hydra Daily Shampoo

BIOCLIN BIO-HYDRA DAILY SHAMPOO 750ml: Günlük şampuan olarak kullanabileceğiniz Bio-Hydra Daily Shampoo, saçlarınızı ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturur. Deniz ve güneşin olumsuz etkilerinden yıpranan ve nemini kaybeden saçlar için yüksek oranda nem desteği verir.
Bio-Hydria All-In-One Moisturizing Balm


BIOCLIN BIO-HYDRA ALL-IN-ONE MOISTURIZING BALM 100ml: Maskeler gerek cilt gerekse saç bakımlarının en önemli unsurlarından biri. Bio-Hydria All-In-One Moisturizing Balm’ı temizleme ve şampuan işlemlerinden sonra kullanabilirsiniz.

  Bio-Argan

BIOCLIN BIO-ARGAN NOURISHING AND RESTRUCTURING DAILY HAIR 100ml: Her türlü saç için besleyici ve yeniden yapılandırıcı Bio-Argan, saçı besler, nem ve parlaklık verir. Şampuandan sonra tüm saça uygulanır. Kuru saça da uygulanabilir. (Alternatif olarak sabah akşam kuru saça birkaç damla uygulayın)



Fiyat bilgileri:

BIOCLIN BIO-CLEAN UP SINGLE DOSE HYGIENIZING PEELING 6x5ml – 69 TL

BIOCLIN BIO-HYDRA DAILY SHAMPOO 750ml – 99 TL

BIOCLIN BIO-HYDRA ALL-IN-ONE MOISTURIZING BALM  100 ml – 49 TL

BIOCLIN BIO-ARGAN NOURISHING AND RESTRUCTURING DAILY HAIR 100ml – 99 TL

Yorumlar