Cilt lekelerinizi önemseyin-Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar serisi





Cilt lekelerini, farklı oluşma nedenlerine dayanan, cilt üzerinde uzun süreli izler bırakan bir cilt sorunu olarak tanımlayabiliriz. Bu nedenle leke oluşumunu önlemek bakımlı bir cilde sahip olmak için çok önemli. Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar serisi, içeriğindeki özel formüller sayesinde cilt lekelerinİ önlemede çözümler sunuyor.
Cilt lekeleri, cildimize rengini veren melanin adlı pigmentlerin cildin belirli bir bölgesinde birikip, o bölgede doğal rengin dışında daha koyu bir renk alması ile belirginleşir ve zamanla kalıcı hale gelir. Güneşin zararlı etkileri, ilerleyen yaş, yanlış beslenme, genetik yapı, kirli hava gibi birçok faktör ciltte lekelenmelerin oluşmasına sebep olabilir. Cilt lekelerinin oluşumunu önlemek içinse öncelikli olarak cilt bakımına ve cilt temizliğine gerekli özeni göstermek gerekiyor. Bu noktada ise doğru ürün kullanımı ve cilt tipine uygun bakım yöntemleri oldukça önemli. Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar serisi, leke önlemede güvenli bir kullanım sunuyor. 

Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar Cream


Güneş Korumalı Leke Önleyici Krem: Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar Cream SPF 50+ 
Güneş, cilt üzerinde birçok hasara sebep olabiliyor. Bunların en başında da cilt lekeleri geliyor. Depigmantasyonu önlemeye yardımcı olan Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar Cream SPF 50+, mevcut kahverengi lekeleri azaltmak ve yeni leke oluşumunu önlemek için çok etkili bir ürün. Fiziksel filtreler ile formüle edilen bu aktif krem, UVA-UVB’nin zararlı ışınlarından cildi korurken, içeriğindeki antioksidanlar sayesinde de cildin daha canlı, parlak ve aydınlık bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Sabahları göz çevresi hariç dairesel hareketlerle, özellikle lokal lekelerin üzerine gelecek şekilde yüz ve boyun bölgesine uygulanan Rilastil D-Clar Cream SPF 50+, tüm cilt tipleri için uygundur. 

Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar Gotas Leke Önleyici Serum


Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar Gotas Leke Önleyici Serum
Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar Gotas Leke Önleyici Serum, bitkisel bazlı içeriği sayesinde LEKELERİN yeniden oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine uygun olan Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar Gotas Leke Önleyici Serum, sabah akşam, göz çevresi hariç özellikle LEKEYE EĞİLİMLİ BÖLGELERE yüz ve boyun bölgesine ürün tamamen emilim olana kadar, masaj hareketleriyle uygulayanız. 

Ürün fiyat bilgisi:
Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar Cream SPF 50+ / 179,00 TL (50ml)
Rilastil Cumlaude Lab. D-Clar Gotas Leke Serumu / 199,00 TL (30 ml)

Yorumlar

  1. Bu yılı uzun süreli deniz tatilleri yapamadığım için çok lekelenmedim ancak marka olarak oldukça merak ediyorum canım .

    YanıtlaSil
  2. Nice reviews! Thanks for visiting my blog!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥