İyiki Üsküdar Var-Dükkan-İyiliğe Açılan Kapı




İyiki Üsküdar Var-Dükkan-İyiliğe Açılan Kapı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in öncülüğünde,Üsküdar Belediyesinin desteği ve İyi Ki Üsküdar Var! platformunun çalışmaları sonucu hayata geçirilen "Üsküdar Dükkan" kapılarını iyiliğe açtı. 
İyikiuskudardukkan.com'dan alacağınız her ürünle sosyal sorumluluk projelerine,çeşitli sivil toplum kuruluşlarına ve ihtiyaç sahiplerine destek olacak,iyiliğin yayılmasına katkıda bulunacaksınız.
Dünyada ve Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen bir konseptle Üsküdar markası,sanatçıları, tasarımcıları ve markaları destekleyen Üsküdar Dükkan, sonsuz iyilik fikri ile hayata geçirildi. Açılışını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in bizzat gerçekleştirdiği mağazada, Üsküdar markası altında 60'ı aşkın markanın çalışmalarının da içinde yer aldığı 300’den fazla ürün vitrine taşınıyor.
Üsküdar Belediyesi’nin herhangi bir kar amacı gütmediği ve sosyal sorumluluğun merkezde olduğu projeden elde edilen gelir yeni iyilik projelerine kaynak yaratacak; böylece alışveriş keyfi iyiliğe dönüşecek.
Üsküdar Dükkan’da satışlardan elde edilen gelir, yıl boyu hayata geçirilen yeni iyilik projelerine fon sağlıyor. Kısacası, iyiliğin nabzının attığı Kalp Noktası, satın alacağınız ürünlerle başka hayatlara dokunabileceğiniz birer tanışma fırsatı demek. 

Gönüllü projeleri başvuru adresi: 





İYİLİK YOLU’NU TAKİP EDİN
KALP NOKTASI’NA ULAŞIN!

Yorumlar

  1. Hemen siteye gidiyorum, teşekkürler paylaşımın için canım♥️

    YanıtlaSil
  2. Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Ben ilk kez görüyorum. Yolum düşüp alışveriş yapmayı çok isterim. Gerçekten çok güzel düşünülmüş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥