Prosenin Saç Bakım Şampuanı-Prosenin Acil Bakım Losyonu


Prosenin


Herkese merhaba😄
Yeni bir ürün yeni bir deneyim hemde bir dermokozmetik markası. Prosenin güzelliğimizin tacı saçlarımız için formüle edilmiş 2 ürünü bizlere sunuyor.Ayrıca markanın yağli ve akne sorunu yaşayanlara da ,akne tedavisinde hemde akne izlerini gideren bir kremi bulunuyor.@prosenin markasının şampuan ve saç losyonuna gelir gelmez hemen başlamıştım kullanmaya.
İsterseniz ürünler hakkında edindiğim kısa bilgileri sizlere de aktarayım.


Prosenin


-Prosenin Saç Bakım Şampuanı: İçerdiği Trıchogen kompleksi ile saç kökü ve derisini besleyerek saç dökülmesini önlerken aynı zamanda da saçın sağlıklı uzamasınıda sağlıyormuş.Dermatolojik testlerden geçmiş olan ürün tüm saç tiplerine uygun olup paraben içermiyor.
-Prosenin Acil Bakım Losyonu:Şampuanlama sonrası durulanmış saça fön yada şekillendirici kullanmadan önce ısıya karşı saçları korumaya yönelik bir ürün.Saçlarda tarama kolaylığı sağlarken ,güneş ışınlarına karsı saçları koruyor.Saç uçlarındaki kırılmaları onarmaya yardim eder,elektriklenmeyi önler.

Prosenin

Benim kullanım sonrası yorumlarıma gelecek olursak;şampuanlama kısmı bence temizleme ve saça verdiği yumuşaklık açısından çok yeterli.Kuru yıpranmış saçlarımda normalde kremlemeye her zaman ihtiyaç duyarken bu şampuan sonrası hiç gerek bile duymadım.Saç dökülmesinde çok fazla bir farklılık göremedim.Neticede saç dökülmesi mevsimsel olabildiği gibi,çeşitli rahatsızlıklara da bağlı olabiliyor.


Prosenin Acil Bakım Losyonu

Prosenin Acil Bakım Losyonu hem kokusuyla hem saçı ağırlaştırmadan yatıştırması,elektriklenmeyi önlemesiyle çok çok beğendiğim bir ürün oldu.Şampuanlama sonrası durulanmış ve suyu havluyla alınmış saç boylarıma ve saç uçlarıma uygulayıp kurutma işlemini öyle yaptım.
Fotoğrafta da gördüğünüz üzere saçlarımın hem parlak hem yumuşacık halini ben çok sevdim.
Dermokozmetik şampuan arayışında olanlara gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Satışı sanırım şuan eczanelerde ve belli internet mağazalarında mevcut.
Daha detaylı bilgiyi instagram üzerinden @prosenin sayfasından öğrenebilirsiniz.


Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥