Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Doğal Sabun

Thalia atural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Doğal Sabun

Yaz kış hem vücut hemde el hijyenini sağlamak, bakteri oluşumunu önlemek adına hepimiz özen gösteriyoruz.
Sabun denilince son yıllarda el ve vücut bakımında pratik ve kolaylık açısından her ne kadar sıvı sabunları tercih edenler çoğunlukta olsa da benim geleneksel tarafım sabundan vaz geçemiyor.
Kayın validemin neredeyse bir çuval dolusu sabun koleksiyonu var desem şaşırırmısınız?Evin her köşesinde dolap içlerinde çamaşır aralarında, çekmecelerde temiz koksun ve güvelerden korusun diye torbalar içerisinde kalıp kalıp sabun bulmanız yüksek ihtimal inanın.
Banyo küvet şampuanlar arasında sık sık yenilenen saçlarını yıkadığı sabunlar ise ayrıdır.Vücuduna asla duş jeli kullanmaz mesela.Sabun ve lif en güzel temizleme ikilisi.Duş jellerini kullanmaz çünkü kaşındırıyor cildimi kurutuyor der.
Sabun kullanımı bizim evde bu kadar yoğun olunca bende haliyle çok seviyorum.
Bu arada yaşantımızda da bir değişiklik yaptık artık kayınvalidem le birlikte yaşamaya başladık.❤
Yaz ayı içerisinde  Thalia Natural Beauty yeni çıkarmış olduğu Repair&Hydrate Aloe Vera Serisi elime ulaşınca serinin içindeki sabunu hemen kimin sahiplendiğini bulmakta da zorluk çekmezsiniz sanırım:)
Thalia Natural  Beauty  nemlendirme ve onarım gücünü bir arada tutan Aloe Vera içerikli Repair&Hydarate Aloe Vera Serisinin ürünlerini  instagram hesabımdada sizlerle paylaşmıştım..Mısırlılar tarfından "Ölümsüzlüğün Bitkisi"olarak tamımlanan aloe vera gerçek bir mineral,aminoasit ve vitamin deposu.Saç,vücut,ve yüz bakımından oluşan set içersinde %50 -%90 arası değişen Aloe Vera özütü bulunuyor.Çabuk tahriş olan kuruyan nemini kaybetmiş ciltleri beslerken aynı zamanda da onarımını yaparak yoğun nemlendirme hedeflenmiş seti şu sıralar severek kullanıyorum.
Ürünler hakkında yeterli kanıya sahip olmaya başladığım için düşüncelerimi  tek tek sizlerle paylaşmaya da başlıyorum.

Thalia atural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Doğal Sabun

Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Doğal Sabun ambalaj içersin de iki kalıp sabundan oluşuyor.
%50 aloe vera özsuyu içeriğiyle hem saç hem el hemde vücut bakımınız için kullanabileceğiniz bu sabun ,temizlerken bakımını yaparak cildinizi nemini de koruyor. 

Thalia atural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Doğal Sabun

Sabunlardan bir tanesini banyo lavabomuzda el temizliği için, diğeri de küvet içersin de saç ve vücut bakımımız için kullanıyoruz.Mis gibi kokusu hem yıkarken hemde yıkandıktan sonra ellerinizde vücudunuzda hissediyorsunuz.
Köpürmesi ve temizlemesi çok güzel.


Thalia atural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Doğal Sabun

Benim gibi cildiniz çok kuruysa inanın ellerinizi yıkadıktan sonra krem sürmüş gibi cildinizin nemini koruduğunu da göreceksiniz.


Thalia atural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Doğal Sabun

Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Doğal Sabun  temiz içeriğiyle güvenle kullanabileceğiniz bir ürün.Paraben, hayvansal yağ ve kostik gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermiyor.Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması da benim için en önemli artılardan biri.👍

Thalia Natural Beauty markasını incelemek isterseniz www.thalia.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.




Yorumlar

  1. Aloe Veralı her şeyi çok seviyorum; Thalia'nın bu serisi de fena halde aklımda! Elimdeki ürünler azalınca bakacağım sabuna ve nemlendiricilerine. Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Aloe vera içerikli ürünleri seviyorum.Ben de ellerimde kullanabilirim bu sabunu :)

    YanıtlaSil
  3. Bu seriyi ben de çok beğendim, kuru ciltliler çok memnun kalacak..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥