LeSandre Organics Pişik Kremi



LeSandre Organics Pişik Kremi


Herkese merhaba;
Lesandre Organics  Pişik Kremi bugün blogumun konuğu.Yazılarımı takip edenler hatırlayacaklardır,Lesandre Organics markasının daha önce şampuan ve el kreminide kullanıp düşüncelerimi blogumda sizlerle de paylaşmıştım.
Okumamış olanlar için linklerini tekrar buraya ekliyorum.




Lesandre Organics tamamen içeriği organik ve Avrupa Birliği tarafından Ecocert sertifikasına sahip bir marka.Daha önce  Lesandre Organics El Kremi Deneyimimi içeren yazımda  organik sertifikalı ürünlerin üretimden tüketime kadar sertifikalandırılması ve organik içerikli ürünlerin öneminden detaylıca bahsetmiştim.Detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz o yazımı okumanızı tavsiye ederim.


LeSandre Organics Pişik Kremi

LeSandre Organics Pişik Kremi öncelikle yeni doğan bebeklerin hassas ciltlerine uygun olarak ,hindistan cevizi yağı,antioksidan ve antibakteriyel özelliklerde içeriğiyle pişik olmuş ciltlerinin üzerine bariyer oluşturarak tahriş olmuş bölgeyi iyileştirerek tedavi ederek cildi de besleyen bir ürün.
Sadece bebeklerde değil yetişkinlerde de sıcak terleme sürtünmeye karşı oluşan pişiklerin yanı sıra atopik dermatit, egzama ve alerjik reaksiyonlara bağlı kaşıntılarda da tedavi edici özelliğe sahip.
Yazın sıcaktan ve sürekli jean pantolon giymekten kaynaklı eşimin üst bacaklarında oluşan sürtünme kaynaklı kızarık ve pişiklerinde daha ilk sürmeden itibaren rahatlama ve devamında kullanımıyla birlikte hızlı iyileşme sağlaması ikimizi de çok şaşırtmıştı.
Çok yakın bir arkadaşımın 2 yaşındaki oğlunda cilt yapısından kaynaklı sürekli  oluşan pişik sorununa denemesi için  LeSandre Organics Pişik Kremi vermiştim.Aylar sonra kendisinden bizzat kullanım sonrası yorumunu aldım.
Bu güne kadar markasını belirtmek istemediğim sadece 1 markanın kremi çocuğunun sorununa iyi gelirken LeSandre Organics Pişik Kremini alternatif olarak çok etkili bulduğunu ve bittikçe alabileceğini belirtti.
Arkadaşımın kullanımıyla LeSandre Organics Pişik Kremi ni çocuk pişikleri üzerinde de test etmiş olduk.
LeSandre Organics Pişik Kremi

İçeriğinde bulunan bitki özlerini sıralayacak olursak:Shea Butter,Ay Çiçeği Yağı,Badem Yağı,Petitgrain Esansiyel Yağ,Aloe Vera,Glicerin,Gluconolactone,Tocopherol(E vitamini)

LeSandre Organics Pişik Kremi içersinde SLS,SLES,Paraben ve benzeri hiç bir kimyasal içerik barındırmıyor.Hassas ve alerjik ciltlerinde güvenle kullanabileceği bir ürün.

Markaya ait tüm ürünleri aşağıdaki web adreslerinden inceleyebilirsiniz.
https://www.lesandreorganic.com

Yorumlar

  1. Rüzgar'ın dirseklerindeki egzamalar için düşünebilirim aslında, çok teşekkürler yazın için! Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Yaz aylarında çok yaşarım ben pişik olayını ve elimin altında muhakkak bir adet bulunur. Bu marka ile tanışmadım henüz ama içerikte güzel olunca alınası bir ürün ,sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle bizim eve de lazım, teşekkürler Şerife'cim..

    YanıtlaSil
  4. Benzer ürünlerin kesinlikle her evde olması gerektiğini düşünüyorum.
    Markayı daha önce de ilk senden duymuştum. Diğer ürünlerine de bakacağım.
    Bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Yaz aylarında özellikle elbise, etek tarzı kıyafetler giydiğimde önlem olarak bu tarz ürünler kullanmayı seviyorum. Markayı ilk defa senden duyuyorum. Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Her evde bulunmalı bence, zaman zaman ihtiyaç olabiliyor :)

    YanıtlaSil
  7. organik ve hayvan testi yapmayan markalarımız umarım çoğalır. Mutlaka inceleyeceğim bu markayı da
    sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥