Organique Türkiye Antıage Hand Serum ve Banyo Tuzu

Organique Turkiye

%98 doğal içeriğiyle saç ve vücut bakım ürünleri 20 yıldır 25 e aşkın ülkede çok sevilen Polonya menşeli Organique Turkiye nin paraben,SLS,silikon ve benzeri hiç bir zararlı içeriği barındırmayan doğa ve çevre dostu harika ürünleriyle bir süre önce tanıştım.
Saç bakımından cilt ve vücut bakımına kadar oldukça geniş ürün gamına sahip bir marka.
Spa ürünlerinde profesyonel merkezler için sanırım kabin ürünleri de bulunuyor.
Markanın vegan sertifikasına sahip diğer ürünlerini www.organiqueturkiye.com adresinden ve instagram da @organiqueturkiye hesaplarından inceleyebilirsiniz


Organique Turkiye

İlk kez deneyimleyeceğim bana ulaşan ürünler ;
banyo tozu ve tuzu,görünümü ve kokusuyla gönlümü fetheden sabunu ve her zaman neme bolca ihtiyaç duyan ellerim için el serumu😍


Organique Banyo  Tozu

Organique Banyo Tuzu ve Tozu

Ah ah yıllar önce banyoda küveti kaldırtıp duşa kabin koydurmasaydım dediğim andır :((
Banyo tuzları içeriğindeki mineral yağlarla duş esnasında cildi yatıştırıp,onararak cildin elastikiyetini arttırıp toksinlerin atılımınıda kolaylaştırıyormuş.Vücudun rahatlamasına yardımcı oluyormuş.
Küvette deneyemesem de leğen içerisinde ılık suda eriterek ayaklarımı 15 dakika su içerisinde dinlendirerek etkisini gözlemleme fırsatı buldum.:))



Organique Banyo Tuzu ve Tozu

Organique  Antıage Hand Serum

Organique  Antıage Hand Serum

Günlük cilt bakımı rutinimde yüz serumlarını çok kullanmıştım ama ilk kez bir el serumu kullanıyorum.:)  250 ml lik Organique El Serumunun içeriğinde  doğal ipek ve inci özleri,pirinç proteini açısından zengin  Colhıbın kompleksi ve hiyalüronik asit bulunmakta.Colhıbın kompleksi kolajenlerin bozulmasını önlerken cilt yüzeyinin onarılma sürecini de hızlandırıyormuş.Yine içeriğinde bulunan Hiyalüronik asit ile cildi derinlemesine nemlendiriyor.
Doğal ipek ve inci özüleri, cildi dış etkilere karşı koruma görevini üstlenirken pürüzsüzlük ve yumuşaklıkda sağlıyor. El kremi pompalı başlığıyla ölçülü şekilde ürün almanıza olanak sağlıyor.Ben bu özelliğini sevdim açıkçası.Kremin yüksek oranda hoş kokusu var,sürer sürmez net bir şekilde bu kokuyu yoğun olarak alıyorsunuz.Yağlı bir his bırakmadan kolaylıkla cilt tarafından emiliyor ve pürüzsüz bir dokunuş sağlıyor.

Organique Yeşil Kelebek Doğal sabun

Organique Yeşil Kelebek Doğal sabun

Organıque Yeşil Kelebek Doğal sabun,görüntüsüyle beni benden aldı cidden.Ay kıyılırmı bunu kullanOrganique maya banyoda süs diyemi kalsın acaba derken ,yazısını nasıl yazacağım kullanmazsam nasıl düşüncelerimi aktaracağım diyerek sonunda üzülerekte olsa kullanmaya başladım.Bitkisel gliserin ve doğal yağlar kullanılarak hazırlanmış Organıque sabunları el ve vücut temizliği için uygun.Harika bir kokusu var yıkama sonrası elleri kurutmadan ayrıca nemlilik hissi bırakması hoşuma gitti.
Bu güzel hediyeleri için Organıque ekibine teşekkür eder 20.yıllarını sevgiyle kutlarım❤



Yorumlar

  1. Organique markasını Rüzgar daha yeni doğduğunda kullanmaya başlamıştım, ürünlerini çok da severim. Benim de evde küvet olmadığından banyo tuzunu ayak bakımı için denemeyi düşünüyorum :) Sabuna ise nasıl kıyarım bilemefim :) güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. antiage el kremi çok ilgimi çekti güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  3. Küvet bende de yok ama bak leğen iyi fikir. Neden aklıma gelmedi kiiii yaaa benim :))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥