Hoş geldin Ramazan-Etkinlik Sponsorları

Ramazan ayına girmeye sayılı günler kala değerli blogger arkadaşlarım Şafağın Dünyası  Sosyal Anneyim ve Yasemin Kokulu Bir Hayatın düzenlediği Mekan Közde Dönerde gerçekleşen Bloggerlarla Hoş geldin Ramazan etkinliğimizde bulunan değerli sponsorlarımızın ürünlerinden bahsedeceğim sizlere.Markalara güzel hediyeleri için ve etkinliği düzenleyen üç arkadaşıma da çok teşekkür ederim.❤
Mekan Közde Döner ile ilgili yazıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.





popcorn

Sinemalarda filim keyfine eşlik en sevdiğimiz lezzet olarak damaklarımızda yer bırakan klasik popcorn ların yerini şimdi @mrandmrspopcorn
Mr.&Mrs.Popcornlarına bırakacak bence.
Karamelli ve Çikolatalı denediklerim.Tatlı sevenlerdenseniz bence bayılacaksınız.
Sütlü Çikolatalı,Çilekli,Karamelli,Çedar Peynirli çeşitleriyle.
Cinemaximum sinemalarında, "Gurme Popcorn" markası altında satışımız bulunmaktaymış aklınızda bulunsun.

Peloid kil maskesi

Doğanın şifalı suları cildimize güzellik katacak!
@peloidpelomin Peloid Pelomin; Avrupa ve Ortadoğunun en zengin mineral suyunun merkezi Tuzla İçmelerin şifalı sularıyla üretilen 100% doğal cilt ve vücut bakım maskesi.
İçeriğinde yüksek düzeyde bulunan minaraller,magnezyum,kalsiyum,sodyum ve potasyum tuzlarını cilde aktaran
Peloid Pelomin markasının cilt bakım ürünlerinin kullanımı ve ürünler hakkında bilgiler içeren youtube videom youtube kanalımda 1 yıl öncesine yayındaydı.İzlemek isterseniz
Youtube kanal ismim : BeğendimPaylaştımblogger 
Markanın ürünleriyle ilgili daha detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz @peloidpelomin İnstagram sayfalarından ve www.pelomin.com.tr web adreslerinden bilgi alabilirsiniz💗 

Dermokil

Dermokil maske

Cilt bakımı özen ister😉
Maske zamanı👍 Denemeden yorumlamıyoruz😉
Dermokil ürünlerini bir çoğumuz kullanıyor yada en az bir ürününü bile denemişizdir.
Bir çok alışveriş yaptığımız marketlerde uygun fiyatıylada bizleri cezbediyor.
Bugün cilt bakımımda @dermokiltr Argan Yağlı Nemlendirici Maskeyi denedim.
Benim gibi kuru ve hassas ciltlere uygun olan bu maske,içeriğindeki argan yağı ile etkili nemlendirme sağlayarak cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı oluyormuş. Özel beyaz kil bileşenleri ile cildi temizlerlerken uzun süreli ferahlık hissi uyandırıyor..KULLANIMI:Göz çevresi hariç yüz ve boyun bölgesinde kullanılabilir.Maskenin vaadlerinden biride kolojen sentezini uyarma özelliği olduğu.Cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri cildin en derin tabakalarından dışarı çıkarır.Kullanım sonrası cildimdeki ferahlık etkisi çok hoşuma gitti.
Çok çabul kuruyan bir maske 10 dak. bekletilmeli diye yazıyor ama ben ilk deneme olarak sadece 5 dakika yüzümde beklettim.Bir pakette bana göre 2 kullanımlık ürün var sıkıca poşetleyip geri kalanınıda bir daha ki sefere kullanacağım.
Sizler dermokil ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz.Favori ürününüz varsa yazarmısınız.
Ayrıca markadan deneyeceğim diğer ürünlerde ikinci fotoğrafta.Onlarıda kullandıkça yorumlarımı paylaşırım.

Bebak güneş koruyucu

Yaz tatil planları yapıldımı?
Tatil denince valize ilk koyulacaklar arasında şapka, güneş kremleri mayo ve vücut losyonları gelir benim için.
@bebaklaboratories Nemlendirici Güneş Losyonundan bahsedeyim sizlere
Güneşin zarar verici UVA ve UVB ışınlarına karşı 30 SPF özelliğyle koruma sağlar.Formülünde bulunan havuç özü ile erken yaşlanmaya ,kırışıklıklara ve lekelenmelere karşı cildi korumayı amaçlar.E vitamini ile cildi nemlendirmeye yardımcı olur.Ciltte kolay dağılıp emilen beyaz leke bırakmayan güzel bir losyon.Nemlendirici özelliği çok kuvvetli .Ellerimde ve kollarımda test ettim.Banyo sonrası nemlendirici sürmüşsünüz hissiyatı ve yumuşaklığında oluyor teniniz.Mis gibide bir kokusu var.Hem çocuklarınız hemde sizin için güzel bir koruyucu olur bence.Tatil alışverişine çıkınca bence bir göz atın.


kuru meyve

Enerjisi bol lezzeti sağlık dolu katkısız, doğal olarak üretilmiş sağlıklı @anadolugurmeyoresel_urunler in köy ürünleriyle geldim bugün. Kuru meyvelerin faydaları saymakla bitmez.Lif açısından zengin olan kuru meyveler sindirim sisteminin de dostudur.Özellikle diyet yapanlar için vazgeçilmez bir ara öğün alternatifidir.@anadolugurmeyoresel_urunler Malatya'dan kendi bahçelerinden doğal olarak üretilmekteymiş.1. ci elden evinize kadar hemde KAPIDA ÖDEME seçeneğiyle geliyor.
.Hem temiz hem özenli şık paketleme halinde gönderim yapıyorlar. 2. fotoğrafta görebilirsiniz.Ben lezzetlerini çok beğendim.Ramazanda da iftar davetlerine hediyelik bir seçenek harika olur bence.Ürünleri incelemek ve fiyat bilgisi için sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.


şerbet

Enfes tatları,sağlık şifa dolu faydasıyla Osmanlı mutfağının vazgeçilmezi şerbetlerimiz.
Ramazan ayı yaklaşınca iftar sofralarına ayrı bir lezzet katar değilmi.? Evde kolayca hazırlayıp iftar sofralarınızı zenginleştirecek hem katkısız hemde en doğalından @zaferanturkserbetleri çeşit çeşit.
Şerbetlerde sentetik boya, tatlandırıcı, aroma ve
koruyucu içermiyor. Hem sağlıklı hem lezzetli.
Zaferan Osmanlı Şerbetleri tek kullanımlık süzen poşet içerisinde ve doğal
kraft ambalaj içerisinde.
Su ve şeker ilavesiyle 5 dakika kaynatarak kolaylıkla hazırlanıyor.

Osmanlı, Göktürk ve Selçuklu olmak üzere 3 ayrı şerbet çeşiti var.Ben bugün Osmanlı şerbetini hazırladım.Soğunca hemen ev halkınada tabiki tattırdım.Tek kelimeyle enfes👌
Zaferan şerbetleri hakkında daha fazla bilgi için sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.Ayrıca A101
Marketlerin 81 ilde 8000 şubesinde Ramazan döneminde şerbetler satışta👍

Ütüleme sihirbazı

Evde biriken ütüleri ele alma zamanı.
Şimdi size epey zamandır çok memnun kalarak kullandığım iki üründen bahsedeyim.@highgenic markasının fırçalı leke çıkarıcı ve ütüleme sihirbazı spreyi.Leke çıkarıcının mendil olanları da var tam bir kurtarıcı.Unutmadığım sürece hep çantamda bulunduruyorum.
Fırçalı leke çıkarıcıyı çamaşır yada lekeli zemini yıkamadan silmeden önce lekeli yüzeye sürüp sonrasında silme yada yıkama işlemi yapıyorsunuz.Bir çok lekede denedim garantili sonuçlar aldım o yüzden her evde bence bulunmalı.
Ütüleme sihirbazı ise o ayrı bir efsane.Aylar önce instagram storiylerimdede bizzat uygulamalı sonucu göstermiştim.Tatilde açil durumda yada elektrikler kesik ütü yapamıyorsunuz.Giysiye sıkıp elinizle düzeltip kurumasını bekleyin.Ütülenmiş gibi tüm kırışıklıklar açılıyor inanın.Çevremdeki çoğu arkadaşım bende görüp deneyip vazgeçemediler.Hızlı zamanın içinde işlerinizi kolaylaştırıcı iki top ürün bence.Denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim.



Prosenin şampuan

@prosenin güzelliğimizin tacı saçlarımız için formule edilmiş ,dermokozmetik şampuan hakkında bugün bir bilgi yenilemesi yapacağım.Bir sene önce ilk kullanmaya başlamıştım, sanırım bu süreç içerisinde 5 adet bitirdik ailece.

Prosenin Saç Bakım Şampuanı: İçerdigi Trıchogen kompkeksi ile saç kökü ve derisini besleyerek saç dökülmesini önlerken aynı zamanda da saçın saglıklı uzamasini da sağliyor..Dermatolojik testlerden geçmiş olan ürün tüm saç tiplerine uygun olup paraben içermiyor.
Her saç tipine uygun olan Prosenin şampuan şampuan çok iyi köpürüyor temizliyor ve ve miss gibi kokuyor.Yıkama sonrası kremlemeye ihtiyac duymadan yumuşacik oldu.Firma yetkilisine özellikle sordum,içerisinde krem varmı yumuşacik yaptı saclarimı diye.Krem yokmuş öğrendim.
Prosenin şampuanla ilgili aylar önce detaylı bir blog yazısıda paylaşmıştım.Prosenin markasına ait diğer bir saç bakım ürünüde acil bakım spreyi.Yıkama sonrası saça sürülen,durulanmayan fön öncesi yada kurutma öncesi kullanabileceğiniz saç serumu gibi bir güzellik.Denemediyseniz tavsiyemdir.



Reneva içecek

Reneva içecek

Cildini,kaslarını kendini yenile sloganıyla Reneva sağlık içeceklerinden sizlere bahsetmek istiyorum.
Yaşam koşulları olumsuz hava şartları güneş sağlıksız beslenme,düzensiz uyku stres tüm bu olumsuzluklarla savaşmaya çalışan en değerli örtümüz cildimiz esnekliğini kaybedip cilt hasarlarıyla karşı karşıya kalıyor.
Türkiye’de bir ilk! Kolajen Proteinli İçecek Reneva Beauty.
Kolajen Proteinli İçecek Reneva Fit 🎗Kolajen Proteinli İçecek Reneva Beauty
Doğru yaşam şeklinin yanı sıra cildinize içerden destek verecek 
vitamin ve minarellerle desteklenmiş 3000 mg kolejen peptit içeren içecekler var.
Cildiniz, saçlarınız, tırnaklarınız ve genel sağlığınız için daha fazla kolajen, protein, mineral ve vitamin desteği
0 Şeker 0 Yağ 0 Karbonhidrat
💪Kolajen Proteinli İçecek Reneva Fit
Dik bir duruşa, fit bir vücuda, sakatlıklara ve hastalıklara dirençli, güçlü bir bedene ulaşmak
kas kütlenizi korumak ve artırmak için Renava Fit içeceği..İçeriğindeki biotin, niasin, folik asit, pantotenik asit, A, C, E, B6 ve B12 vitaminleri ile günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızın %50’sini karşılar. 
10.000 mg Clollegen Protein + Vitaminler+ Mineraller
0 Şeker 0 Yağ 0 Karbonhidrat
Reneva Fit günlük magnezyum ihtiyacınızın %15’ini karşılayarak aktivite sırasında yorgunluk ve bitkinliği azaltır, sağlıklı sinir ve kas işleyişini destekler. Çinko, biotin, niasin, folik asit, pantotenik asit, B6 ve B12 vitaminleri ile dengeli bir vitamin-mineral takviyesi sağlar.
Limon-çilek aroması ile içimi lezzetli, kolajenin peptit formu ile sindirimi kolaydır. Egzersiz öncesinde, sırasında ya da sonrasında ferahlatır, tazeler ve canlandırır.

Duşakabin temizleyicisi

Yaz geliyor,banyo yapma ihtiyacı kış aylarına oranla dahada artacak.
Banyo keyfi çok güzelde sık sık suya maruz kalan duşdaki su kreç lekeleriyle nasıl baş edeceğiz.

@dussilturkiye bu işin çözümünü zaten bulmuş.Duş sil ile kir, kireç lekesi ve sabun artıklarını tek başına ve etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz.
Damlaları uzaklaştırma özelliği sayesinde kireç lekesi oluşumunu engellemeye yardımcı olurken uzun süreli temizlik ferahlığıda sağlıyor.
Uygulama şekli:Duştan sonra duşakabininize, seramik yüzeylere duşbaşlığına, musluklara spreyleyin 2-3 dk etki etmesi için bekleyin ve su ile durulayın. Ben ardından mikrofiber bezlede söyle bir kuruluyorum.Pırıl pırıl tertemiz görüntünün keyfini yaşıyorum.
Migros, Koçtaş ve Rossman mağazalarından temin edebilirsiniz.



Yorumlar

  1. Hepsi pek güzel ama Osmanlı Şerbeti bir ayrı hoşuma gitti :) Güle güle kullan, afiyetle ye Şerife'cim! Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Harika resimler güzel bir anlatım emeklerine sağlık canım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. güzel ürünler güle güle kullan :-)

    YanıtlaSil
  4. etkinlikte sponsorlarda harikaymış tatlım :)

    YanıtlaSil
  5. Hem bildiğim hem yeni tanıştığım markalar var içlerinde.. Tüm ürünler çok güzel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥