Radisson Residences Vadistanbul, kapılarını açtı

Radisson Residences Vadistanbul


Radisson Residences Vadistanbul, kapılarını açtı

 İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde bulunan Radisson Residences Vadistanbul, Mayıs 2019 tarihinde kapılarını açtı. İstanbul’un Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi merkezlerinin alternatifi olarak geliştirilen Vadistanbul karma projesi; AVM’si, Radisson Blu Hotel Vadistanbul oteli, ofisleri, konutları ve hizmete giren Radisson Residences Vadistanbul projesi ile gündüz nüfusu 40 bin kişiyi aşan yeni bir şehir merkezi olarak konumlandı.

Radisson Residences Vadistanbul Genel Müdürü Nihan Sıcakkanlı



Radisson markasının, Türkiye’deki ilk rezidansı oldu

Proje hakkında bilgi veren Radisson Residences Vadistanbul Genel Müdürü Nihan Sıcakkanlı, şunları söyledi:

“Bu ay hizmete giren tesisimiz, Radisson markasının Türkiye’deki ilk rezidansı oldu. Rezidansımızda, modern teknolojinin tüm olanakları ile donatılmış yüksek konforlu ve stil sahibi 1 yatak odalı, 2 yatak odalı, Penthouse ve birleştirilebilen odalarıyla 5 yatak odasına kadar çıkabilen şehir ya da orman manzaralı ve tümü balkonlu toplam 169 daire bulunuyor. Tüm dairelerde buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi, kurutma makinası, fırın, ütü, ütü masası gibi tüm ihtiyaçları karşılayabilecek eşyalar yer alıyor. Misafirlerimize, 7/24 hizmet veren kat hizmetleri servisi, ücretsiz hızlı kablosuz internet erişimiyle beraber  kahvaltı salonu, kış bahçesi, çocuk parkı, toplamda bin metrekare tam donanımlı fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun odası, sauna, buhar banyosu ve ücretsiz kapalı otopark hizmetlerini sunuyoruz” dedi.  

Radisson Residences Vadistanbul

Radisson Residences Vadistanbul

Radisson Residences Vadistanbul

Radisson Residences Vadistanbul


 Hem şehrin içinde, hem doğayla iç içe konumlandı  

 Radisson Residences Vadistanbul’un mimarlık ve mühendislik harikası olduğunun altını çizen Nihan Sıcakkanlı, ihtiyaçların en iyi şekilde analiz edilerek her detayın düşünüldüğü bir tesis olduğunu kaydetti.

Residence’nin metropolün içinde ama bir o kadar da doğada olduğunu anlatan Nihan Sıcakkanlı, konuşmasına şöyle devam etti:

“İş ve dinlenme amaçlı konaklama tesislerini mükemmel bir şekilde kombine eden Vadistanbul karma projesinin içerisinde yer alıyoruz. Projede, alışveriş merkezi, eğlence merkezleri, ofis, konut, otel ve rezidans bulunuyor. Şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen doğaseverlere hitap ediyoruz. Karma projemiz, yeşilin sayısız tonu ile doğayla iç içe keyifli vakit geçirebileceğiniz, Türk ve dünya mutfaklarının lezzetlerini tadarken, alışveriş yapabileceğiniz birçok dünya markasını da içinde barındırıyor” diye konuştu.



Ortadoğu başta olmak üzere birçok pazardan misafirler ağırlıyor  

 Bu yılın turizmde verimli bir yıl olduğunu kaydeden Nihan Sıcakkanlı, şunları anlattı:

“2019, son derece verimli bir yıl oluyor. Ortadoğu pazarı başta olmak üzere, tüm ülkelerden konuklarımızı misafir ediyoruz. İstanbul’a geçtiğimiz yıllarda gelen turistlerin ağırlıkla Ortadoğu’dan gelmesi, yaz dönemi için taleplerin gelmeye başlaması da bunun göstergesidir. Özetle bu yıl için beklentimiz olumlu yöndedir ve hem başarılı bir projenin içinde yer almanın, hem rezidansımızda sunacağımız hizmet ve konforun, hem de lokasyonun avantajıyla ciddi oranda doluluk sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar