Revox Şampuanları-Üç ayrı Revox şampuan yorumlarım


Revox

Revox şampuanlarını yıllardır sadece ben değil tüm aile olarak kullanır ve çok severiz.Sadece şampuanları değil tabi ki,saç bakımı üzerine diğer ürünlerini de.
Bizim evde en çok tükenen kişisel bakım ürünlerinin başında şampuanlar duş jelleri ve sıvı sabunlar gelir.Kalabalık aile olup her gün sıradan herkes duşa girince malum tüketimde fazla oluyor.
Daha önce bitirdiğim ve yeni biten Revoxun farklı şampuanlarını bir arada tek yazıda yorumlamak istedim bu sefer.Şampuan ambalajları ilk bakışta erkek şampuanı izlenimini veriyor değil mi?
Annem memleketten geldiğinde duştaki Revox şampuanları görünce kızım hepsi erkek şampuanı buradakilerin demişti:) Tabi durumu anlattım kendisine de ve kullanmıştı.
Ambalajı beni rahatsız etmiyor fakat çevir kapak olayını sevmiyorum..Duşta ellerim şampuanlı  kapağı koyacak yer ararken her seferinde kayıp düşmesi beni biraz sinir ediyor.:))
Neyse tasarım öz eleştirimizi yaptıktan sonra gelelim şampuanların özelliklerine ve benim izlenimlerime.

Revox klora karşı koruyucu şampuan


Revox klora karşı koruyucu şampuan

Geçen yıl bitirdiğim bu şampuanı bugüne yazmak kısmet oldu.
Bu sene deniz havuz mevsimini aça masamda tatilde olup bu fırsatı yakalayanlara saçlarını korumak için bu şampuanı önerebilirim.
Havuz suyu yada evlerimizde bulunan suyun içerisinde ki klorda bulunan oksitleyici maddeler saçlarımıza ve cildimize mıknatıs gibi bağlanarak onlarında oksitlenmesini sağlıyormuş. Güneş klor hava hepsinin birleşiminde saç derisinde biriken oksit maddeler ,önce saçlarda kuruluk ve ardından rengini matlaştırarak kırılganlaşmasına büyük etkisi oluyormuş. Aslında deniz ve özellikle havuzda saçları bir nebze olsun koruyabilmek ve havuz hijyeni için bone takmak en doğrusu ama bunu maalesef bende dahil olmak üzere bir çok kişi yapmıyor.Sürekli yenilikler le saç bakımına özen gösteren biz bayanların imdadına yetişen Revox klora karşı koruyucu şampuan bu olumsuz etkilere karşı formüle edilmiş. Tamda zamanı dediğinizi duyar gibiyim. Ya tatilde yada tatile çıkmaya hazırlanıyorsanız bu şampuanı tercih edebilirsiniz. Havuz sonrası klordan sertleşen saçlarıma çok iyi geldi.Köpürmesi temizlemesi ve saçlarımdaki dolaşmayı azaltması hoşuma gitti.En azından klora karşı koruduğunu bilmek bile insanın içini rahatlatıyor fakat şampuan içerisinde Sls bulunduğunu da belirteyim.

Revox Saç dökülmelerine karşı 

at kuyruğu bitki özlü özel bakım şampuanı


Revox Saç dökülmelerine karşı at kuyruğu bitki özlü özel bakım şampuanı

Revox denince markayı tanıyan yada ürünlerinden en az bir tanesini dahi kullanmış olanların ilk aklına gelen At kuyruğu bitki özüdür.
Bekarken o zamanlar moda diye düz saçlarıma ince bukleler halinde perma yaptırmıştım..Saçlarımın kıvır kıvır bukleli görüntüsü o zamanlar beni mutlu etse de, bir kaç gün geçmeden feci saç diplerim de kaşıntılar başlamıştı.Kaşımaktan sonrasında da yaralar tabi ki.Permada kullanılan ilaç saç diplerimi kurutup tahriş etmiş ve ardından kuruluğa bağlı yoğun kepek durumu başlamıştı.Dün gibi hatırlarım, üst komşumuz evinden at kuyruğu bitkisinin kurusunu getirmiş hem çay olarak demleyip hemde demlenmiş suyuyla saçlarımı yıkamamı söylemişti.O zamanlar gülüp geçmiş ben yapmam bilmediğim şeyleri diye epey mızırdanmıştım.
Tabi annem sağolsun peşimi bırakmayıp zorla komşumuzun dediği şekilde bitkiyi demleyip hem içirmiş hemde saçlarımı bir hafta boyunca o suyla durulayıp bekletmemi  sağlamıştı.İyikide zorla yaptırmış.
Daha 3. gününde kaşıntılarım geçmiş bir hafta sonrasında kabuklanan yaralarım geçip kepek son bulmuştu.O gün bu gündür tecrübe ettiğim bu durum şampuan içersin de bulunan bu bitkisel öze sempatimi de arttırmıştır. 
Anıları yazınca sizi de sıkarım diye bir yandan da şuan endişe ediyorum.:)
Saç dökülmelerine geç uzayan saçlara yönelik olan bu şampuan tamamen saçlarımın dökülmesini durdurdu diyemem.Sebebine gelince saç dökülmesi sadece şampuana bağlı değil.Düzensiz beslenme,sağlık sorunları,sitres,mevsim geçişleri deniz güneş,saça uygulanan kimyasal işlemler ve daha bir çok etkene bağlı olabilir.Sağlık sorunu olarak yıllardır sıkıntısını çektiğim hipo troit rahatsızlığım benim saç dökülmesi yaşamama en büyük etkendir mesela.
Çok şükür ki eskiden avuç avuç tabir edilen dökülmeleri artık yaşamıyorum.Bunun sebebi de bir nebze olsun artık doğru saç şampuanlarını,bakımı ürünleri kullanıp maskeler serumlarla desteklemiş olmam.
Revox un bu şampuanını özellikle bir kaç şişe  kullanmışımdır.Temizlemesi saçlarımı ağırlaştırmaması,sertleştirmemesi ve çabuk yağlandırmaması benim için ana kriterler.
750 ml lik oldukça bereketli ve kokusu harika.
Duştan çıktınızda bile etrafınıza yayılan o kokuyu seviyorum.
Tüm saç tiplerine uygun olan bu şampuanı
özellikle kayınvalidem  çok seviyor.Onun saçlarını çok çabuk uzattığını söyler hep.Kısa saç kullandığı için kuaföre saçlarını düzelttirmeye gittiği sürenin dahada kısalmasından bunu farkettik.Ciddi anlamda onun saçlarında uzatma etkisi net belli oldu.
Bence saç uzama hızı da kişiden kişiye değişiyor.Yani genetik bir durum yada beslenme şekline bağlı bilemiyorum.Benim saçlarımda normalden farklı bir uzama hızı fark edemedim.Kayınvalidem de görülen bu uzama hızı benim saçlarımda da olsaydı keşke :)
Revox Saç dökülmelerine karşı at kuyruğu bitki özlü özel bakım şampuanı oksijenle arıtılmış suyla hazırlanmış.



Revox Biotin & Collagen & At Kuyruğu Bitki Özlü ve E Vitamin Complex ilaveli Özel Seri Şampuan



Revox Biotin & Collagen & At Kuyruğu Bitki Özlü ve E Vitamin Complex ilaveli Özel Seri Şampuan

Yenilik konusunda sürekli içeriklerini geliştirerek farklı saç yapıları ve sorunlarına karşı ürünler sunun Revox Özel Seri olarak E vitaminli Bıotın Collegen At kuyruğu bitki özlü şampuanını da bizlere sunmuş..Besleyici-Onarıcı ve dolgunlaştırıcı özelliklere sahip.
Kokusu yoğun bir şampuan..Açıkçası koku durumu kişiden kişiye değişebilir ama ben sevdim kokusunu.
İçeriğinde bulunan BİOTİN saçları beslemeye,KOLOJEN saç foliküllerini desteklerkem saçın kaybettiği kolejeni vererek saç kayıplarının önüne geçmeyi hedefliyor.HORSA TAİL COMPLEX saç ve saç derisinin beslenmesini sağlarken VİTAMİN E COMPLEX saçların kurumasını engelleyerek saç ve saç derisini nemlendirmeyi sağlıyor.
Çok kuru ve işlem görmüş saçlarımda en memnun kaldığım özelliği saçlarımdaki sağladığı nemlilik ve gür göstermesi oldu.Bazı şampuanlarda fark edersiniz ,saç ağırlaşıp yapışır sanki günlerce yıkamamışsınız gibi sönük gözükür.Bu şampuanda hem hafif hemde saçlarınızın olduğundan da dolgun göründüğünü kesinlikle hissedeksiniz.Sanki saç telleriniz kalınlaşmış gibi çok hoşuma gidiyor bu his.
Tek başlık altında üç ayrı şampuan yorumlayınca yazı biraz uzun oldu.Genel anlamda Revox şampuanlarını nekadar sevdiğim sanırım ortada.Hiç kullanmamış olanlar yada kullanmayı düşünüp kullanıcı yorumlarını merak edenlere umarım faydalı olur.
Revox şampuanlarını Gratis,Rossman,Watsons mağazalarından temin edebilirsiniz.
Revox Şampuanları ve saç bakım ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki linkten web sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.
Sevgilerimle




Yorumlar

  1. Not aldim kenara canim ♡♡:)

    YanıtlaSil
  2. Üçünü de denedim şampuanların. Klora karşı olanı ben de geçen seneden beri havuza girip çıktığımda kullanıyorum, gayet başarılı. Biotin&Collagen olanı da kullandım ve saçıkma verdiği hacmi ve dokuyu çok sevdim; fakat benim saçlarımı kuruttuğunu fark ettiğim için kullanmaya devam etmedim. SLS'in bende cidden böyle bir negatif etkisi var. Çok güzel toparlamışsın yazıyı da, ellerine sağlık Şerife'cim. Çok sevgiler!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥