Bioblas Botanicoils Argan Yağı Şampuan

Bioblas Botanicoils Argan Yağı Şampuan
Bir süre önce kullanıp artık yorumunu yapabileceğim @bioblas_turkiye markasının yeni formüle edilmiş Bioblas Botanicoils Argan Yağı Şampuanından bahsedeceğim sizlere.
Tüm saç tipleri için olan bu şampuan benim işlem görmüş yıpranmış kuru ve ince telli saçım üzerindeki etkilerini aktarmış olacağım .Her gün kullanıma uygun olan şampuan, içeriğindeki organik argan ve organik zeytinyağı, saç dökülmesine karşı bakım yaparak onarırken, aynı zamanda saça parlaklık, yumuşaklık ve nem katıyor..En çok da %100 organik argan yağı içeriğiyle saç uçlarımdaki röfleden dolayı iyice kurumuş kısımlarını nemlendirmesinden memnun kaldım.Aksi taktirde kuru saç uçlarım her taramada ve saçlarımı toplamada çok kolaylıkla kopuyordu.Köpürmesi ve saçı temizlemesi oldukça iyi olan şampuan aynı zamanda argan yağı özelliğinden kaynaklı sanırım kolay taramada sağlıyor.

Bioblas Botanicoils Argan Yağı Şampuan

Normale yıpranmış saçlarım olduğu için mutlaka ya maske yada saç açıcı bir ürün kullanmaya ihtiyaç duyardım. Şampuanın içeriğinde aynı zamanda at kuyruğu, sarmaşık, biberiye ve ısırgan bitkileri ile C26 kompleksi; vitaminler, mineraller, doymamış yağ asitleri sayesinde saç köklerini de besleyip düzenli kullanımda saç dökülmesininde önüne geçip dökülmeyi yavaşlatıyormuş.Çabuk yağlandırmadan saç diplerimde her hangi bir kuruluk yada kepeklenme yapmayan bu şampuanı ben severek kullandım.Ayrıca yine argan yağlı onarıcı birde krem maskesi var.Saç maskelerini de çok seviyorum ben.Tekrar aldığımda saç maskesini de şampuanla birlikte alıp  kullanmayı düşünüyorum.Zayıflamış kuru ve yıpranmış saçlarınız varsa benim gibi Bioblas Botanicoils Argan Yağı Şampuanı denemenizi tavsiye ederim.


Yorumlar

  1. Bioblas saç ürünleri çok iddialı ve ben de denemeyi çok istiyorum; ancak, SLS ile hiç anlaşamayan saçlarım nedeniyle uzak duruyorum. Senin memnun kalmana sevindim. Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. İlk defa kullanıyorum ilk denemnemde saçımi biraz sertlestirdi galiba biraz dolgun gibi gozukuyo banyodan sonra dökülen saçların bı nebze olsun azaldı gibi piskolasik mi bilmiyorun ama çoğunun yapmış olduğu yorumlara bakarak kullanmayacaktim ama denedim bişey kaybetmezsiniz fiyatında makul zaten bence denemelisiniz milletin ne söylediklerine fazlda takılmayın bunu tum samimiyetimle soluyorum bı kaç denemeden sonra yorumlayacak tekrardan

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥