Elseve Dream Long Saç bakım serisi yorumlarım

Elseve Dream Long Saç bakım serisi
                                                             

Herkese mutlu pazarlar.
Epey bir süredir kullandığım Loreal Dream Long saç bakım serisi hakkında kullanım sonrası güncelleme paylaşmak istiyorum.
İlk kullanmaya başladığımda Dream Long serisindeki ürünler hakkında detaylı paylaşımlarda yapmıştım.
Yaklaşık iki aya yakındır kullandığım Loreal Dream Long Şampuan ,Saç kremi,saç maskesi ve Bye Bye makas bakım kremi  hakkında aldığım etkilerden bahsetmek istiyorum artık.
Öncelikle saçlarım uzun kırıkları bol işlem görmüş yıpranmış ve zayıf ..Bütün saç hakkında istenmeyen olumsuz etkiler neredeyse benim saçlarımda.Hal böyle olunca hem yıkamada hemde yıkama sonrası bakımında saçlarımı koruyacak ve güzel görünmesini sağlayacak ürünlere ihtiyaç duyuyorum.
Elseve Dream Long Saç bakım serisi
Loreal Dream Long serisini kullanma amacımda saçlarımı son 3 cm e kadar kopmadan kırılmadan kurtara bilmek ve kestirmeden yeni saçlarımın sağlıkla uzayabilmesine yardımcı olmaktı.
Dream Long serisi içerisinde  hint yağı, bitkisel keratin ve vitamin bulunuyor.Serideki tüm ürünlerin kokusu bir harika.
Elseve Dream Long  kolay tarama bakım kremi
Şampuanın saçları arındırıp temizlemesi oldukça iyi.Bir tık şampuan sonrası saçlarım sertleşse de sonrasında saç uç ve boylarına kullandığım kolay tarama bakım kremi bu sorunu da ortadan kaldırıp yumuşacık yapıyor.
Elseve Dream Long Uzun Saç Kurtarıcı Maske
Elseve Dream Long Uzun Saç Kurtarıcı Maske yoğun onarıcı bakım sağlayan bu özel maskeyi  haftada iki kez saçlarımın boy ve uçlarına uygulayıp 2-3 dakika bekletip duruladım.Maskeyi uyguladığım günler saç kremi kullanmadım çünkü ihtiyaç kalmıyor.Yumuşacık canlanmış ve parlak saçların yanısıra yoğun onarıcı bakım sağlayan bu maskeyi kullanmayı çok sevdim.

dream long Bye-bye makas saç bakım kremi
Bye-bye makas saç bakım kremi: İster kuru saça ister nemli saçın boy ve uçlarına sürebilirsiniz.Durulanmayan bakım kremi 180 derece ısıya kadar saçları koruyor ve parlak yumuşacık yapıyor.Saç uçlarındaki kırıkları büyük ölçüde toparlaması da fark edilir özelliklerinden.
Bye-bye makas saç bakım kremi:
Ben bayram tatilimde de bu seriyi yanımda götürdüm.Özellikle Bye bye makas saç bakım kremini hem deniz kenarında hemde havuz kenarında yanımdan ayırmadım.Denize havuza girip çıktıkça deniz tuzu ve klorlu sudan dolayı saçlar oldukça sertleşiyor.Güneşlenmeye geçmeden önce hemen saç boylarıma biraz sürüp saçlarımı tarıyordum.Hem yumuşacık hemde güzel görünen saçlar sadece banyo sonrası değil deniz havuz kenarında da sağlayabiliyorsunuz.
Geçenlerde A101 Dream Long şampuan çok uygun bir fiyata kampanyalı indirime girince hemen fırsattan istifade yedekledim.
Elseve Dream Long sa bakım serisi kullanım sonrası benim görüşlerim böyle.Sizler bu serinin ürünlerini kullandınız mı.
Yorumlarınızı benimle de paylaşırsanız mutlu olurum.


Yorumlar

  1. Bu serinin ambalajlarının renklerini çok seviyorum, çok cezbedici geliyor bana :) Bye-Bye Makas durulanmayan bakım kremi de ilgimi çekti, mutlaka bakacağım denk geldiğimde. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. şampuanı fena değil ama bir krem istiyor peşinden mutlaka..

    YanıtlaSil
  3. Şampuanını severek kullanıyorum ben saç bakım kremin bakayım bir de😍

    YanıtlaSil
  4. Selamlar Blogunuzu Takipteyim Sizde Benim Blogumu TAKİP EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥