Physıcıans Formula- Booster Vitamin Shot-Hydratıng

 Physıcıans Formula- Booster Vitamin Shot-Hydratıng



Renkli kozmetik ürünlerini çok sevdiğim Physıcıans Formula markasının cilt nemlendirme serumundan bahsedeceğim bugün.Günlük nemlendiricilerin, losyonların ve kremlerin aksine, serumlar cilde derinlemesine nüfuz eden daha uzun süreli nem için daha küçük moleküllerden oluşur.Hızlı emilimi daha etkili özellikleriyle en sevdiğim cilt bakım ürünlerinde yerini alıyor.

SKIN BOOSTER VITAMIN SHOT - HYDRATING

Aslında makyaj bazı olarak lanse edilen bu serum 3 seriden oluşuyor.Bendeki çok kuru ciltler için yoğun nemlendirici günlük cildi güçlendiren vitamin serum. İçerisinde, Hyaluronik Asit, Besleyici E Vitamini ve Yatıştırıcı Aloe Vera bulunuyor.Gece ve sabah günlük kullandığım nemlendirici öncesi bir damlalık ürünü cildime sürüyorum.İsterseniz makyaj öncesi baz olarakta kullanabilirsiniz
Eğer kuru cildiniz varsa nemlendirmesinden memnun kalacağınızı umuyorum.

Physicians Formula ürünlerinin tamamı,hipoalerjenik ve kokusuz bu nedenle hassas cilde sahip olanlar için de mükemmel.
Serumum üç ayrı çeşiti var demiştim.
@gratistr lerde ve seçkin eczanelerde satışı yapılan Physıcıans Formula ürünlerini inceliyebilirsiniz.Kullandığım ürün şuan yanılmıyorsam indirimsiz olarak Gratis lerde 119,95 TL ye satışı yapılıyor.İndirime girdiğinde diğer iki farklı serumu da denemek için almayı istiyorum.

#PhysıcıansFormula #TargetStyle#serum #ciltbakımı#begendimpaylastimblog #influencer#bblogger @physiciansformula



Yorumlar

  1. bunları çok merak ediyorum ama almak için bekleyeceğim...

    YanıtlaSil
  2. Bu serumları ben de çok merak ettim; özellikle C vitaminli olanda gözüm vardı; ancak, rutinime başka antioksidanlar ekleyince almaktan vazgeçtim. Paylaştığın için teşekkürler, sevgiler!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥