Garnier den iki yeni göz maskesi

Garnier

By by kaz ayakları ve ince çizgiler‼️

Garnier maskelerinin benim gibi müdavimi olanlar ses verebilir mi?😉 
@garnierturkiye nin hemen hemen her maskesini kullanmışımdır sanırım.
Şimdi de yeni çıkan iki maskesini deneyimli yorum.
 Fotoğrafta gözümde olan; 
Garnier Kaz ayaklarına karşı göz maskesi.
Tam da ihtiyacım olan👍 Yaş 40+ olunca ilk belirginleşip derinleşmeye başlayan çizgiler göz çevresi yani kaz ayakları çizgileri oluyor maalesef.Maskenin içeriğinde bulunan yeşil çay ve hyaluronik asit ile göz çevresindeki ince çizgiler ve kaz ayaklarının görünümünü azaltıp nemlendirmeyi hedefliyor..Ben 3 tane almıştım bir kaç gün arayla kullanacağım..1 haftada daha aydınlık göz çevresi sağlıyormuş.Dolapta bekletip kullanırsanız benim gibi var olan serinletici etkisini arttırıp daha dinlenmiş bir göz çevresine kavuşursunuz.Maskeyi uygulayınca nem vermesini sevdim ama tabiki kaz ayaklarıyla ciddi mücadele için uzun süre ve düzenli aralıklarla maskeyi kullanmak gerekiyor.
Diğer mavi olan  maske ise 
Garnier Günün Yorgunluğuna Karşı Gece Göz maskesi
İçeriğindeki derin okyanus suyu ve hyaluronik asit ile yorgun göz çevresini rahatlatıp nem kazandırıyor.Göz çevresi şişkinliğini silip pürüzsüzleştirerek sabaha daha ferah daha nemlenmiş göz çevresine kavuşmayı hedefliyor..Çok kuru cildim olduğu için göz çevremde aynı oranda çok kuru.Nemlendirici içeriği yüksek kremler maskeler benim cildimi bir nebzede olsun rahatlatıp bakımını yapmada öncelik tercihim.Tabi hiç bir krem yada maske kuru cilt sorununa kökten çözüm.Sadece kullandığım anda rahatlatma ve nemlendirme sağlıyor.Gece göz maskesi de uyguladıktan sonra nemlendirme etkisi başarılı bir maske ama dediğim gibi kalıcı çözüm hiç bir ürün için mümkün değil bence.
Uygulama:Her iki maske de temiz göz çevresinde 15 dakika bekletmeniz yeterli.Maskeyi çıkardıktan sonra kalan sıvıyı masajla yedirebilirsiniz.
Sende #byebyeyorgungözler diyorsan bu maskeleri deneyebilirsin.😉

Garnier

Yorumlar

  1. Tavsiyeniz için teşekkür ederiz..

    YanıtlaSil
  2. Blgonuz oldukça dolu ve aktif.Emeğinize sağlık.Yeni açtığım blogumu ziyaret edip takibe alırsanız çok mutlu olurum.Kendinize İyi Bakın.

    https://www.fragmanlarizle.com/

    YanıtlaSil
  3. Ben de turuncu jel formunda olanını denemiş ve epeyce beğenmiştim. Gece maskesi deyince acaba tüm gece mi kalıyor dedim ama etki açısından sanırım bu ismi vermişler. Teşekkürler bahsettiğin için Şerife'cim, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. bunları deneyeceğim diğer iki maskeyi seviyorum çünkü..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥