Luminis White Clay Cilt Temizleme Köpüğü


Luminis White Clay Cilt Temizleme Köpüğü



Luminis White Clay Cilt Temizleme Köpüğü

EQ Pharma markasının ürün gamlarından biri olan 
Luminis White Clay Cilt Temizleme Köpüğü  hakkında kullanım sonrası yorumlarımı sizlere aktarmak istedim.Lumınıs White Clay Yüz temizleme köpüğü tamamen doğal etken maddelerden yola çıkarak cildi temizleyerek düzenli kullanımda siyah nokta ve çaresiz kaldığımız komedonların oluşumunu engellemeyi amaçlamış.
İçeriğinde beyaz kil ,oksijenle birleştirilmiş doğal minaraller ve fermente bitki özleriyle (kalsiyum, magnezyum, çinko, potasyum, kükürt gibi zengin mineraller) makyaj kalıntılarını ve çevresel kirleri temizleyerek gözenekleri de sıkıştırarak küçültüyormuş.

Luminis White Clay Cilt Temizleme Köpüğü



İçeriğinde  bitki özleri  sayesinde cildin doğal nem ve sebum dengesini koruduğunuda özellikle belirtmişler.

Luminis White Clay Cilt Temizleme Köpüğü Kullanımı


Günlük kullanıma uygun olan bu ürünü sabah akşam ıslatılmış avuç içinize  bir miktar alarak köpürtüyorsunuz.Ben suyla ıslatılmış cildime dairesel hareketlerle masaj yaparak bir dakika kadar uyguluyorum. sonra bol suyla durulayın.Bol suyla duruladığım cildimin temizlenmiş hissi hoşuma gitti.Ben çok kuru ciltli olduğum için temizleme sonrası biraz cildimde gerginlik hissi yaşadım.Çok beklemeden hemen günlük nemlendiricimi yüzüme uyguluyorum.

Luminis White Clay CiltTemizleme Köpüğü paraben,PEG,alkol,renklendirici içermiyormuş.







Begendim_Paylastim (@begendim_paylastim)'in paylaştığı bir gönderi ( 






Yorumlar

  1. Daha önce duymamıştım markayı ama vaatleri ve etkileri güzel duruyor :) Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir temizleme köpüğü, içeriğide şahane <3

    YanıtlaSil
  3. Ürünü kullanıyorum gerçekten harika bir ürün kullandıklarımın arasında en iyisi diye bilirim cilt bakımı sonrası gözenekleri min küçülmesi için başlamıştım iyi ki dediğim profesyonel bir ürün şimdi bitmek üzere nerden temin edebilirim bunu düşünüyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥