Güçlü kadın mutlu kadın etkinlik sponsorları

 Catherine Arley

Yaşı bana yakın olanlar bilir.Bir zamanlar Catherine Arley pudraları çok meşhurdu.Annem kullanırdı çok iyi hatırlarım:=Güne biraz renk lazımdı.Benim seçimim çocukluğumun markası @catherinearleytr 

Missha

Missha ürünlerini ilk kez kullanacağım için heyecanlıyım.
Bizlere etkinlik kapsamında hediye gönderdikleri ürünler;
-Missha Time Revolution White Cure Blanc Tone Up Sun Protector SPF 50+ :Cilt tonunun rengini eşitleyen makyaj altı baz olarakda kullanılan krem.
-Missha Foot Peeling Mask:Ayaklardaki ölü deri ve çatlakları gideren ayak altındaki deriyi soyan ayak maskesi.Bu ürünü kullandım yakında deneyimlerimi ayrı blog yazısı olarak paylaşacağım.
 -Missha Cica Aloe içerikli Soothing Gel:%95 CICA Aloe kompleksi içeriğiyle hem yüz hemde vücut için kullanılabilen yoğun nemlendirici jel.
Ve bir çok tester ürün gelmiş.
Markaya çok teşekkür ederim ürünleri kullandıkça sizlerle de paylaşacağım.



nayscollectionn

Aşina olduğunuz bir çoğunuzun da eminim bildiğiniz bir marka @nayscollectionn
Ürün gamları parfüm,esans,bambu oda kokusu,makyaj temizleme mendili,çok amaçlı ıslak mendil,ayakkabı temizleme mendili ,maskeleri,ve pratik kullanımıyla oje sil mendillerinden oluşmakta.Hiç abartısız belirtmeliyim ki kullandığım her ürününden memnun kaldığım sayılı markalardan biridir.Hem blogumda hemde youtube kanalımda ürün yorumlarımda mevcut.👍
Marka ve henüz ürünleriyle tanışmayan varsa tavsiyemdir❤️

Procsin


Procsin Boom Butter saç bakım yağı.İçeriğindeki 7 doğa yağ ve birkisel aktifler sayesinde saç dökülmesi,saçlı derideki egzama,kepek gibi sorunları tedavi ederek saçların sağlıklı uzamasına destek sağlıyormuş.
Henüz denemedim deneyenleriniz varsa yorumlarınızı benimle paylaşırmısınız.
PROCSİN Coconut Love Yüz temizleme jeli Hindistan cevizi özleri ile cilt yüzeyindeki makyaj ve kiri temizler.pürüzsüz bir görünüm oluşmasına yardımcı olan cilt temizleme jeli.
ve PROCSIN Yoğun Nemlendirici Hyaluronic serum.Ben ürünleri ilk kez kullanmaya başlayacağım.Bir süre kullandıktan sonra görüşlerimi sizlerle paylaşırım.Teşekkürler @procsin ❤️


Bim burun bantı

Burun üzerindeki siyah noktaları kökünden temizleyen ,Bim narketlerde satılarak tanıdığımız herkesin övgüyle etkisinden bahsettiği @rituel_de_beaute burun bandını bilmeyen duymayan kaldımı acaba😉 Bilmeyen varsa not alsın bu yazdıklarımı☺️ Kesinlijle çok başarılı hemde uygun fiyatlı.Evimde her daim devamlı bulunur.Ben çok kuru ciltliyim siyah nokta problemim yok ama oğlum sürekli kullandığı için bitmeden yedeklerim her daim.Markanın ilk denemeye başladığım diğer ürünleri ise biz bayanların dışarıda acil durumlarda özel bölge temizliği için İntim Temizleme mendili çok iyi düşünülmüş.👍 3 D yüz maskesini henüz denemedim.Kullanınca maske hakkında görüşümü de paylaşırım☺️

yvesrocher Hydra Vegetal serisi

@yvesrocher Hydra Vegetal serisi normal nemsiz kuru ciltler için  %90 bitkisel içeriğe sahip,derinlemesine nemlendirme ve bakımı amaçlayan seri.
Mineral yağ içermiyor,Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.
-Hydra Vegetal - 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem,içeriğindeki Edulis Öz Suyu su tutma ve nemlendirme özelliği ile cildi derinlemesine 48 saat nemlendirme vaadediyor.
-Hydra Vegetal - Nemlendirici ve Ferahlatıcı Tonik Etkili Temizleme Suyu
-Hydra Vegetal - Yoğun Nemlendirici Maske
Benim çok kuru cildimde etkileri nasıl olacak merak içerisindeyim.


makyaj organizeri


Makyaj malzemelerim için yıllardır tercih ettiğim organizerlerim kaliteli kullanışlı tasarımlarıyla @vpleksihome ürünleri👍 Rujlarım,paletlerim maskaralarımın düzeni için çekmeceli olanlarını kullanıyordum.Şimdi de
makyaj masamda kullandığım tüm fırçalarımı bir arada tutan bu organizerimde son gözdem❤️

LUMINIS White Clay

@eq_pharma LUMINIS White Clay; cildinizi çevresel kirlerden ve makyaj atıklarından arındırırken, aynı zamanda besler ve nemlendirir. Cildin ph dengesini bozmaz ve asla kurutmaz. Doğal etken maddelerden oluşan White Clay temizleme köpüğü, düzenli kullanımında siyah nokta oluşumunu da engeller.


LProlinQ10

S O S Kremlerden biri daha.@l_prolin_q10 cilt bakım kremi.
Öyle çok şeye iyi geliyormuş ki acil kurtarıcı krem gibi.
Bağ dokuyu onarır,hücre yenileme,ağrı kesici etki,yara izlerini giderici onarıcı,cilt nemini arttırma her evde bulunmalı bence.LProlinQ10 Her eczane de satışı bulunmaktaymış.

hobby cosmetics

@hobbycosmetics  genç kızlık zamanımda annem el losyonunu kullanırdı.Bir ara duş jellerini çok kullanmışımdır.
Bu ürünler biraz nostalji oldu benim için.Duş jelinin kokusu çok güzel.Saç köpüğünü ilk kez deneyeceğim.Markanın ayrıca sıvı sabunları,saç bakım şampuan krem,saç şekillendiricileri,ıslak havlı ve erkek vücut şampuanlarıda bulunmakta.Uyfun fiyatlı ürünleri güzel.






 Farmasi Dr. Cevdet Tuna Aktif Karbon maskesi
 Cilt yüzeyindeki yağ kir siyah nokta ve ölü hücre kalıntılarını gidermek için güzel temizeme sağlayan bir maske. Yoğun bir maske,kolay soyulabilmesi için ben yüzüme kalın bir ttabaka olarak uyguladım.20-25 dak. bekletip kuruyunca soyarak çıkartıyorsunuz.
Detaylı bilgi ve alışveriş için @missfarmasiturkiye ile irtibata geçebilirsiniz.




Kitap önerisi

@ceresyayinlari dan iki kitap önerisi.
-A.Ebru Tarım Dilekcan-Her şey mümkün ve -Duygu Eren -İyimisin?
Yanında bol köpüklü sütlü bir kahve👌

Carmelos Keratin & Biotin Şampuan

İlk kez deneyimleyeceğim saç bakımında  Carmelos ürünleri var.
Carmelos Keratin sütü ;tüm saç tipleri için kullanılabilen onarım ve bakım ürünü.
İçeriğindeki kolojen sayesinde saçlarda oluşan kırık,matlaşma kabarma,dolaşma gibi soruları çözerek saçların daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlıyormuş.
Kuru saç boylarına sabah sürerek saçlarınıza verdiğiniz şekli gün boyu korumayı da vaad ediyor.

Carmelos Keratin & Biotin Şampuan -Tuzsuz Şampuan
İçeriğindeki keratin ve besleyici aminoasitler sayesinde  yıpranmış saçları onararak sağlıklı görünmesini sağlar.



Capilactif

Capilactif seyehat boyu şampuanlarından hediye göndermişler.Daha öncede severek kullandığım ürünler.Güzel hediyeleri için teşekkür ederim❤




Bioblas Argan bakım yağı

Bioblas  Caffeine-Ginseng Şampuan
Saç dökülmesine karşı enerji şampuanı.
İçeriğindeki Ginseng ile saçın yumuşaklık,parlaklık  verirken aynı zamanda nemi daha uzun süre saça hapsetmeyi sağlıyor.
Caffein ile güçsüz saça enerji vererek dökülmeyi önlüyor.Bioblas ın daha önce bir çok çeşitli içeriğe sahip şampuanını kullanıp memnun kalmıştım. Bioblas Caffeine-Ginseng Şampuanın da etkilerini çok merak ediyorum.
Bioblas Argan bakım yağı içeriğindeki
vitamin ve mineral kompleksi ile saçın ısıl işlemlere karşı direncini arttırarak
saçın parlaklık ve yumuşaklığını sağlıyor.


Anti-Aging Göz Çevresi serumu

En muzdarip olduğum yaşla birlikte cilt yapımın aşırı kuruluğuyla oluşan göz çevresi kırışıklıklarım.40 yaş sonrası hem cildim hemde göz çevresi bakımım daha etkili ürünler hep tercih ediyorum. Göz çevresi bakımımda yeni başlıyacağım bakım ürünümde @badenatural Bade Natural in Kırışıklık karşıtı besleyici Anti-Aging Göz Çevresi serumu.Bade Natural ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilmiş.7 farklı bitkisel yağın karışımından oluşmu serum içersinde B1, B2, B3, B6, D, E Vitaminlerini bulunduruyormuş. Göz çevresinin aydınlanması ve şişliklerin azaltılmasını sağlarken göz çevresinin cildini koruyup besliyor ve yaşlanma belirtilerini önlüyormuş.Bir süre kullandıktan sonra etkilerini sizlerle de paylaşacağım. 


Avalon Organıcs therapy biotin b-complex şampuan.
Biotin B-Komplek içeriği ile ince telli saçları kalınlaştırmak ve güçlendirmeyi hedefliyor.
Saç derisini uyararak saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olan bir şampuan.
Kullanmak için sabırsızlandığım şampuanlardan bir tanesi.
Şu an kullandığım şampuan biter bitmez deneyimlemeye başlayacağım.

Uludag Herbal


Aromatik ve bitkisel doğal yağları kullanmayı çok seviyorum.
Defne yaprağı yağını ise ilk kez kullanıyorum.
Defne yaprağı et yemeklerinde ve hatta ara ara pirinç plavinda bile kullandığım olmuştur.Ayı bir koku ve lezzet verir.Henüz hiç kullanmıyan denememiş olanlar var ise tavsiyemdir.
Uludag Herbal Defne Yaprağı Yağı 100% saf defne yağından oluşmuş.Antiseptik bir yağ olduğu için ağrı kesici özelliği varmış.
Özellikle ekrem ağrıları ,romatizmal ağrılar ve migren ağrıları.
Kış aylarında sık sık yakalandığımız soğuk algınlığı ile oluşan enfeksiyonel hastalıklarda çok faydalıymış.
Ben yıllardır sağ ayağımda oluşan şişlik ve ağrıya karşı kullanmaya başladım bile.Masaj yaparak gece sürüyorum.Epey ağrı üzerinde rahatlama sağladı.
Sizde doğadan gelen şifanın gücüne değer verenlerdenseniz farklı bitki yağları için  Uludag Herbal web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Karataş Kozmetik'in bir markası olan @zenix.beauty yüz bakımı,saç bakımı,makyaj temizleme ürünleri,saç şekillendirici ürünleri bulunmakta.
Markanın ilk denediğim ürünü  ZeniX Oxygen & Collagen Face mask
Aloe vera içerikli köpüren bu maske cilt yüzeyindeki kir ölü deri siyah noktaları temizleyerek cildi arındırıyor.
İçeriğindeli yosun sayesinde cilt yaşlanmasını engelleyerek, cildin daha parlak daha canlı görünmesini sağlıyor.
Ürünü kullandıktan sonra cildimin arınmış pürüzsüz hissi hoşuma gitti.



Doğal deo rol on

Doğal ürünleri insana cevreye ozona zarar vermeyen ürünleri seviyoruz.
Yeşil marka doğal Roll On Deodorant ,doğal mineral ve bitkilerden üretilmiş.
İçeriğindeki doğal hammaddelerle ter kokusunun oluşumunu önleyerek bakteri üremesinide engelliyormuş.
İçeriğinde parfüm bulunmuyor.Bendeki deo rol on bergamut bitkisinin doğal yağlarıyla hoş koku veriyor.
Alüminyum Zirkonyum ve Alüminyum Klorohidrat gibi kimyasallar içeriğinde yok.



catalynlaboratories


Her evde bulunması gereken joker bir ürün @catalynlaboratories  Heat Losyon dan bahsedeceğim sizlere.
İçeriğinde Aynısefa yağı,Papatya yağı ,E vitamini ve antioksidanlar bulunmaktadır.Bu zengin içeriğiyle cilt bariyerini düzeltir onarır nemlendirir hemde aşağıda sayacağımız etkilere sahiptir.
Sürüldüğü ağrıyan bölgelerde hemen rahatlama sağlayan bu losyonun kullanıldığı sorunlar;
-Boyun,sırt,bel,kol,kas,bacak ve sinir sıkışmalarında.
-Baş ağrısı için şakaklara sürülerek,boğaz ağrısı için ense ve boğaz bölgesine sürülerek rahatlama
-Çatlaklara,selülitli görüntüsünü azaltmaya
-Eklem ağrılarına,ani burkulma larda mentollü soğutucu etkisiyle ağrının şiddetini azaltmaya.
-İçeriğindeki acı biber özü sayesinde sürüldüğü. Bölgede kan dolaşımını hızlandırıp cildi toparlayarak sıkılaştırmaya yarar.Neden joker bir ürün dediğim sanırım özetlenmiş oldu😉
Daha detaylı bilgi sipariş için @catalynlaboratories
sayfasıyla iletişime geçebilirsiniz.


Dr. White

Ağız bakımında yeni bir diş macunu @drwhite3d in florur içermiyen dişleri beyazlatan bu iki macununu ailecek deneyimliyoruz.Diş temizliğinde çok etkili ferahlık sağlıyor.Üsten basmalı farklı tasarımıyla da kullanması çok keyifli✌️

Sıvı sabun

Dünyanın gündemindeki #corona virüsü maalesef ki Türkiye'mizinde gündeminde endişeyle yer aldı.Salgın hastalıklardan korunma yönteminin başında hijyen ve kişisel temizlik yatıyor.Tamda gündemin konusuna uygun el temizliğine değinelim. Görselde gördüğünüz şık tasarım ambalajıyla @savonderoyal sıvı sabunları evimizde banyomuzda yerini aldı.Mis gibi kokularıyla
-Savon De Royal White Pear misk ve vanilya kokularıyla cilt ph uygun olarak ellerinizi kurutmadan hijyeninizi sağlar.
-Savon De Royal Black Pearl dip notalarında paçıli ve vanilyanın eşşiz kokusunu ellerinizde hissedebilirsiniz.Ürünlerde Alkol,paraben bulunmuyor.
Markanın bebek bakım bezleri,şampuanları,çocuk köpük sabunlarının yanısıra,yetişkinler için şampuan saç kremi ,duş jelleri ıslak mendiller gibi bir çok ürünü mevcut.
Savon De Royal ürünlerine www.aksanshıp.com.tr ve Hepsiburada online sitelerinden ulaşabilirsiniz.El ve kişisel temizliğe dikkat ederek hastalık risklerini en aza indirmek mümkün
Sağlıklı günler olsun hepimize.
Bu güzel hediyeleri için Savon De Royal ailesine çok teşekkür ederim

Miss Life

Miss Life 

Uzun yıllar Rusya,Almanya,İngiltere gibi bir çok ülkeye ürünlerinin ihracatını yapan Miss Life son bir kaç aydır artık Türkiye pazarınada açılmış bulunmaktalar.
Oda kokusu,Oto kokusu,Temizlik,Dezenfektan katogorilerinde bir çok ürünü bulunan markanın bizlere hediyesi Su bazlı oda kokusu oldu.
Benim kullandığım en sevdiğim çiçek olan lavantanın fresh kokusu.Ürünleri incelemek için miss life web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Doktor Köpük Yüzey Temizleyici

Ozona doğaya zarar vermeyen ev iş yeri ve her türlü taşıtların temizliğinde kullanılabilen yeni nesil yüzey temizleyici.
Yerli ve yeni çok yeni bir marka.Ben evimde mutfağım ve banyomun temizliğinde ayrıca arabamızın çeşitli yüzeylerinin temizliğinde kullandım ve çok memnun kaldım.Doktor Köpük Yüzey Temizleyicinin benim kullandığım yüzeylerdeki temizlik perfonmansını instagram hesabımda paylaştığım uygulama videomdan da izleyebilirsiniz.
Ayrıca detaylı deneyim yorumlarımı paylaştığım 
yazımdan okuyabilirsiniz.
Sipariş ve detaylı bilgi için www.doktorkopuk.com web sitesini ziyaret ediniz.



duş sil


Duşa kabinlerde zamanla oluşan su lekelerinden sıkıldıysanız henüz @dussilturkiye ile tanışmamışsınız demektir.
Uzun süredir sürekli kullanıyorum ve çok memnunum.
Duşa kabininizi temizledikten sonra duşa kabine bataryaya hatta duş içersinde ki fayanslara sıkıp bir kaç dakika bekletin.Sonra suyla durulayın hatta uzun süre etki istiyorsanız
kuru bir bezle de kurulayın.Uzun süre duşa kabinleriniz de kreçlenme olmayacak su lekesi tutmayacakrır.




Evinya Bambu Fiber Çubuklu Oda Kokusu | 120 ML
Oda kokularında esans orana %30
Doğal Siyah Fiber Bambu Çubuklar sayesinde kokuyu daha etkili etrafa yayabiliyor.
Ben kokusunu beğendim.Sadece hoş  kokusunun çok çabuk bitmesine üzüldüm.



 Glint Bitkisel Temizleyici

 Glint Bitkisel Temizleyici 
mutfak, banyo, camlar, koltuklar, zemin vs kısacası evinizin her yerini temizleyebileceğiniz bir  ürün Bitkisel doğal içerikli bu üründe  asit, kostik, fenol, fosfat gibi kimyasallar bulunmuyormuş.  O zaman Glint'leyin lekeler gitsin.👍 Ürün için iletişim adresi @glintistanbulsisli

high genic

Temizlik ,hijyen 2lisi arasında yoğunlaştığımız şu günlerde ev temizliğinde her zaman yardımcım olan @highgenic ürünlerine yeni deneyimlediğim 2 ürün daha eklendi🌸.Leke çıkarıcı sprey, sürekli kullandığım yemek masası örtülerimdeki yemek lekelerinde gösterdiği performansla benden kocaman bir aferimi aldı👏
Duşa kabin ve Banyo temizleyiciden de çok memnun kaldım.Highgenik temizlik malzemelerine Şok Marketler,Mopaş lardan,A101 marketlerden,Çağrı marketlerden ve yaygın satış ağıyla bir çok satış noktasından ulaşabilirsiniz.👍

goynuk_kolonyalari


Corona dan dolayı kolonyalar yok satarken hemen size temin edebileceğiniz bir adres önerisinde bulunayım.
@goynuk_kolonyalari hem şık şişe tasarımıyla,hem alkol oranının yüksekliğiyle miss gibi kokarken dezenfektan görevini başarıyla yerine getiriyor.Şu günlerde en ihtiyacımız olan ürün.Misafirliğe hediye içinde harika bir altarnatif.Siparis ve bilgi için @goynuk_kolonyalari sayfasına buyrun lütfen.Şeri beğendi ve paylaştı👍🌸



Kiana Kolajen Sabun %3 Sığır Kolajeni ile üretilmiş.

Cildi Besler, korur, nemlendirir, temizler, bakım sağlar. Yaşlılık etkilerinin giderilmesine yardımcı olurmuş.Kullandıktan sonra bende gözlemlediğim etkilerini paylaşırım sizlerlede.



Morning fresh çok amaçlı temizlik

Kapalı alanlarda oluşan kötü kokularını özellikle sigara kokusunu gidermek için spreyli hoş kokulu bir oda spreyi.Hafif bir kokusu var ortamı ferahlatırken sizi de rahatsız etmiyor.


Ev için genel temizlik ürünü.Koltuk ,halı,mutfak banyo fayans temizliğinde kullanılabilen bir ürün.
Ürün çözünürlüğü için 40 derece sıcak suya karıştırılarak kullanılması öneriliyor.Mornıng Fresh asit içermediği için her türlü yüzeye sinmiş kokuyu da gideriyor.


Fulya Abla Turşu Evi

Bursanın Gedelek köyünün mineralli suları kullanılarak ,hiç bir katkı ilavesi olmadan bölgenin kadınları tarafından hazırlanmış nefis turşular.
Diriliğini kaybetmemiş tuzu ekşisi yerinde çok lezzetli gerçekten.
Fulya Abla Turşu Evi Maltepe de kendi dükkanlarından satışını yapmaktalar.
Turşunun her çeşitinin yanı sıra şalgam suyu,sirke,acı ve tatlı domates sosları  bulunmakta.
Sipariş ve bilgi için instagram sayfalarından iletişime geçebilirsiniz.
Biz ailecek bu turşuların müdavimi olduk bile👌


Kukumav Ekşi mayalı ekmekler


Zahmetli bir süreçtir ekşi mayayı yıllar boyu yaşatabilmek.
Geleneksel olarak yüz yıllardır kullanılan ekşi mayayı organik unlar ile birleştirerek ve çeşnilendirerek hazırlıyorlar.
Benim ilk kez denediğim ekşi mayalı cevizli çavdar ekmek ve tost ekmeğinin lezzetine bayıldık.
İstanbul içi ve İstanbul dışı Kukumav ürünlerini kargo gönderimi yapılıyor.
Ekmek ve diğer ürünlerini incelemek ve sipariş için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

unistanbul


unistanbul


Corona dan dolayı ma aile evde olunca iştahlar pek bi açıldı.Yemek araları çayın kahvenin yanına atıştırmalık için çıtır çıtır tap taze @unistanbul galetaları  ve sigara börekleri kurtarıcı oldu.👌
Markanın paketli okarak @carrefoursa mağazalarında satışta olan börek çeşitleri,bazlama,katmer,bruschetta gibi bir çok ürünü satılmakta.👍


 bal ve meyve aromalı şeker çubukları


İlk kez denediğim bal ve meyve aromalı şeker çubukları.



yeşil çay


Poşet çay denince benim ilk aklıma gelen markalardan biridir @dogadan_cay
Ödem attıran yeşil çayı sık sık girdiğim diyetlerde hep tercihim olmuştur.
O kadar çok bitki çayı çeşidi var ki ... Ayrıca zayıflamaya yardımcı çaylarını da ihtiyaç hissettiğinizde denemenizi tavsiye ederim.


trileçe

@tortahouse nin lezzetli trileçe sinin ikinci tadışım.
Karamelli,frambuazlı,oreolu,cevizli,kahveli,çilekli çeşitleriyle İstanbul un her köşesine servisleri var.
Mutlaka tavsiye ederim.


Parlar Anadolu Gurme

Enerjisi bol lezzeti sağlık dolu katkısız, doğal olarak üretilmiş sağlıklı @parlaranadolugurme in köy ürünleriyle geldim . Kuru meyvelerin faydaları saymakla bitmez.Lif açısından zengin olan kuru meyveler sindirim sisteminin de dostudur.Özellikle diyet yapanlar için vazgeçilmez bir ara öğün alternatifidir.Parlar Anadolu Gurme Malatya’nın tüm yöresel ürünlerini doğal olarak yetiştirip, taze ve güvenilir bir şekilde satışını yapıyorlar.
.Hem temiz hem özenli şık paketleme halinde gönderim yapıyorlar. Ben lezzetlerini çok beğendim.Günlük tüketmeye,misafirliğe,ramazanda da iftar davetlerine hediyelik bir seçenek harika olur bence.Ürünleri incelemek ve fiyat bilgisi için sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.




Etkinlikte ürünleriyle destek olan tüm markalarımıza gönülden teşekkürlerimizle.💔
Tüm ürünlerin sosyal medya paylaşımlarımıza aşağıdaki etiketlerden ulaşabilirsiniz.







Yorumlar