Missha Wonder Foot Peelng Mask
Missha Tek kullanımlık ayak için ölü deri soyma maskesi.
Missha nın bu tek kullanımlık ayak maskesinin amacı,ayak tabanında oluşmuş kalın ölü derileri çatlakları soyarak ayak yüzeyinden atmak.
Sanki güneşte çok kalmış ve deriniz soyuluyormuş gibi tabi bunun çok daha yoğunu:)
Maske sonrası nasıl soyulup deriyi attığını zaten aşağıdaki fotoğraflarda da görebileceksiniz.
Yaz ayı yaklaştı ,çoraplardan kurtulup açık ayakkabı terlik giymeye başlayınca ayak tabanımızdaki ve topuklarımızdaki kalınlaşmış deri çatlakların görünümü hepimiz için çok rahatsız edici.
Missha Wonder Foot bu tek kullanımlık maske içeriğindeki kolajen ve doğal içeriklerle ölü derileri giderirken limon ve elma özleriyle de ayakları yumuşatıyor.
Paketin içerisinden 2 adet yumuşak naylon çoraplar içinde bir sıvı bulunuyor.
Missha Wonder Foot Tek kullanımlık ayaklarda ölü deri soyma maskesi çıplak ayağınıza aşağıda fotoğrafta göründüğü gibi ayağınıza geçirip yapışkan kısmıyla kaymaması için kapatıyorsunuz.
Yıkadığınız ayaklarınıza bu çorapları giyip etrafındaki bantla sıkıca kapatıyorsunuz.
30 dakika ayaklarınızda bekletmeniz yeterli.3O dakikalık bekleme süresinde bence oturmanız en güzeli.
Ayağınızda sıvı dolu karışımlı çoraplarla dolaşmak kaymanıza neden olabilir.
Ben tv izlerken yerimden kalkmadan bu süreyi geçirdim.
Biraz kokusu rahatsız edici olabilir.
Yarım saatlik bekleme süresi sonunda çorapları atın tekrar kullanmayın.
İyice ayaklarınızı yıkayıp kurulayın.
İlk kullanım sonrası o anda gözle görünen bir değişim yok.Maske uygulama sonrası 3-4 gün içinde soyma işlemini yapmaya başlıyor.Soyulan derilerde yavaş yavaş yoğunlaşarak dökülmeye başlıyor.
Bu süreçte ayaklarınıza çorap giyerek dolaşmanızı öneririm.
Aşağıdaki fotoğrafta benim ayak tabanımdaki deriler 3.günde böyle yavaş yavaş kalkmaya başlamıştı.
4.ve 5. günde soyulma yoğunlaştı.Kalıp halinde kalan derileri nazikçe ayak tabanınızdan soyabilirsiniz.Bu aşamada dikkat etmeniz gereken henüz derisi kalkmamış bölgeleri soymamaya dikkat edin.Zorlarsanız ayak tabanınızı tahriş edebilirsiniz.Zaten ilerleyen süreçte banyo yaptıkça yürüyüp hareket ettikçe tüm deriler tamamen ayak yüzeyinden kendiliğinden kopacaktır.
Tüm soyma işlemi bitene kadar çorap giymeyi ihmal etmeyin.Yoksa bastığınız ayağınızın değdiği her yere ölü deriler dökülecektir.
6. günde benim tüm ayak tabanım soyulmuş altından sağlıklı ölü derilerden arınmış taban ortaya çıkmıştı.
Aşağıdaki fotoğrafta da bunu net olarak görebilirsiniz.
Ben sonuçtan çok memnun kaldım.
Tekrar uygulamaya ihtiyaç duyarsanız 4 hafta sonra aynı işlemi yapabilirsiniz.
Missha Wonder Foot tek kullanımlık ayak maskesinin şu anki güncel fiyatı web sitelerinde
69.90 TL
Bunu kesin alıp deneyeceğim :)
YanıtlaSilSoyulmasini beklerken herhangi bir nemlendirici krem surcekmiyiz
YanıtlaSilHayır sürmeyin ki soyulma süreci hızlı olsun.
Sil