Aslı Gold beyaz altın takı seti alışverişim



Aslı Gold



 Bayram öncesi www.asligold.com üzerinden yapmış olduğum beyaz altın takı seti alışverişim  den sizlere bahsetmek istiyorum.
Özel gün,düğün,nişan,hediyelik yada kendiniz için ;pırlanta altın,gümüş her türlü takı alışverişinizi online güvenilir olarak  yapabileceğiniz  bir site Aslı Gold.  .Türkiye'nin Güvenilir Online Kuyumcusu olarak, kredi kartına 8 Taksit imkanı yanı sıra havale, eft gibi ödeme seçenekleri de bulunuyor.Yapmış olduğunuz alışverişe de kargo bedeli ödemiyorsunuz. Siparişimi verdikten sonra çok hızlı kargolamayla güvenli bir şekilde çok kısa sürede elime ulaşan beyaz altın takı setimi bayramda da kullanabilmek beni çok mutlu etti.

Aslı Gold dan ben kolye ve bileklikten oluşan  bir set tercih ettim.
Aslı Gold'un bir birinden güzel altın setlerinde de aklım kalmadı değil hani:)
Seçmiş olduğum gümüş kolye ve bilekliğim zarif kar tanesi modelinde.Ben yıldız olarak da göründüğünü düşünüyorum.Çok zarif sade ama dikkat çekici.Hem elbiselerimle hemde spor kıyafetlerimle kombinleyerek çok keyifle kullanıyorum.
Kargo paketimin içerisinden süpriz hediyelerde çıkmıştı.2 tane altın para çikolata ve tek içimlik Türk kahvesi.:)
Böylesi ufak süprizler kendinizi özel ve mutlu hissettiriyor.



Gümüş set



 Aslı Gold üzerinden yapacağınız pırlanta altın her türlü takıya ait garanti belgesini ve faturasını sizlere gönderiyorlar. Site üzerinden modellere bakarken ürün çeşitliliği ve tüm takı tasarımlarının güzelliğine eminim hayran kalacaksınız.


Aslı Gold Gümüş set

Aslı Gold


 Kadın erkek,çocuk takı modelleri,yüzük kolye bileklik yada bir birinden güzel setlerin bol çeşitliliği içerisinden seçim yapmak çok keyifli. Düğün,nişan,söz,özel günleriniz için yada sevdiklerinize hediye etmek için modern tasarımlar arıyorsanız Aslı Gold 'un web sitesini ziyaret etmeden karar vermeyin. Üstelik şuan site üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde %30 indirime ek sepette ekstra %20 indirim fırsatı mevcut..Ben yapmış olduğum alışverişimden çok memnun kaldığım için sizlere de tavsiye ederim.

 #asligold #takıalışverişi
#beyazaltın

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥