Dasty yağ sökücü genel temizlik ürünü

Dasty yağ sökücü



Herkes evde, iş güç temizlik bitmiyor bir türlü değil mi?
İşlerimizi kolaylaştıracak bir ürünle tanıştıracağım şimdi sizi. Evde, ofiste, arabanızın temizliğinde kullanabileceğiniz joker denilebilecek bir yağ sökücü Dasty Yağ sökücü. Evimizin içinde mutfaktan banyoya, ıslak zeminden koltuk halı lekelenmiş giysi yada tüm çamaşırlara dahi kullanabileceğimiz bir ürün geliştirmiş Bizzat test ettim onayladım ve sizlere de tavsiye etmeye geldim.

İtalyan Dasty markasının Türkiye distribütörü Alya Grup tarafından evlerimize ulaşan Dasty, batı Avrupa´da oldukça çok tercih edilen bir temizlik markasıymış.
2015 yılından bu yana Türkiye'de satışı bulunan Dasty temizlik ürünleri etkili sonuçlarıyla daha bir çok evde de kullanılacağına inanıyorum.

Dasty yağ sökücü



İsterseniz kullanım alanlarına daha detaylı bir göz atalım.
Mutfak dolaplarında, tezgahlarda, davlumbazlarda, kızartma tavalarında, tencerelerde, fırın ve ocaklarda, buzdolaplarında, sebze doğrama makinalarında, silinebilir duvarlarda,  zemin kaplamalarında, halılarda, deri ve kumaş koltuklarda, kahve makinalarında,  gömlek yakaları ve manşetlerinde, her türlü elbise lekelerinde, mangal ve ızgaralarda, bahçe araç ve gereçlerinde, zincirlerde, araba jantlarında.
Mürekkep lekelerinde, hayvansal, bitkisel ve mineral yağ lekelerinde, sos lekelerinde, çikolata lekelerinde, mayonez lekelerinde ve ruj lekelerinde. Bu kadar geniş bir temizleme alanına sahip bu ürün gerçekten harika.

Nereden sipariş veririm derseniz
www.alya-grup.com web siteleri
Whatsaapp: 0530 559 09 03 numaralarından temin edebilirsiniz.
Ayrıca markanın Banyo temizleyici, Kireç Sökücü, Cam ve parlak yüzeyler ve Küf ve rutubetli alanlar için özel temizlik ürünleri de bulunmakta.
Sevgili arkadaşım @yaseminkokulubirhayat ın düzenlediği yeni yıl hediyeleşme etkinliğimiz kapsamında gönderilen bu ürün için Yasemin cime ve markaya çok teşekkür ederim.❤️

Yorumlar

  1. Benim en büyük yardimcim oldu şimdiden 😉 haftasonuna büyük temizlik var sanırım vazgeçilmezim olacak 😂

    YanıtlaSil
  2. Ev işlerinde hepimizin en büyük yardımcısı oldu bütün severek ve güvenle kullanıyorum.
    Ne güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık canım 💕

    YanıtlaSil
  3. Ben uzun zamandır cok severek kullanıyorum ozellikle boya fircalarim icin cok işe yariyor

    YanıtlaSil
  4. Mutfakta harikalar yaratıyor, gerçekten çok güçlü bir yağ sökücü..

    YanıtlaSil
  5. Dasty mutfakta yağların korkulu rüyası sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  6. çok başarılı bir ürün canım:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥