Hüzün Sarısı ile 14 Şubat Etkinliği 2021

Hüzün Sarısı ile 14 Şubat Etkinliği 2021

Herkese merhaba,
Pandemi dünyada  tüm insanların yaşam şeklini mecburi  değiştirdi. Sosyal yaşamdan reel olarak  uzak kaldığımız bu günlerde, iletişimimizi uzaktan kurma mecburiyetinde kaldık.
14 Şubat sevgililer günü geldi çattı.
Bu yıl sevgililer günü etkinliği olarak huzun sarisi  blogunun yazarı sevgili arkadaşım Nihal'in online onarak düzenlediği  14 Şubat etkinliğine davet edildim. Buradan da kendisine bir kez daha teşekkür ederim.💓
Sevgi gününde önce kendimiz sevelim , kendimize sağlık ve güzellik  armağan edelim mottosundan yola çıkarak NSUP Gıda ve  Bio Wave I She  markasından dilediğimiz ürünleri kendimiz seçtik.
Cildimizin yapısı ve vücudumuzun ihtiyacına yönelik ürünlerle kendimizi şımartma zamanı.
Nsup Gıda takviyeleri ve Bio Wave I She ise dermokozmetik markası 
Sezag İlaç grubu bünyesinde olan iki marka.
2014 yılında kurulan firma ürünleri doktorlar ve diyetisyenler tarafından  tavsiye edilen eczane grubu kategorisinde.

Her iki markanın ürünlerinde de 
Ürünlerde Paraben, Sodyum Loril Sülfatlar, Sentetik Boyalar, Petrokimyasallar, Hayvansal Yan Ürünler, Ftalatlar, Gdo'lar, Silikon Triklosan alkol bulunmuyor.. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

İsterseniz her iki markadan da benim kendim için seçmiş olduğum ürünlerin özelliklerine bir göz atalım.



NSUP Saffer Oil -Aspir yağı

NSUP Gıda Sağlıklı yaşam desteği ürünlerinden


Aspir yağı kapsüllerinin içeriğinde yüksek oranda Omega-6 barındırıyor. Ayrıca bileşiminde bulunan doymamış yağ asitleriyle hipolipidemik yapıya sahip olduğu için vücudun yağ yıkımını sağlamaya da destek oluyor. Buda demek oluyor ki kilo sorunumda  vücudumun yağ oranının azalmasına yardımcı olup metabolizmamı hızlandırmaya da yardımcı etken. Diyetisyenler tarafından da diyet programlarında önerilen Aspir yağını bende denemek istedim.
Aspir yağının diğer bilinen faydalarını da sizlere aktarmak isterim.
- Aspir yağının içerisinde bulunan omega 6 ile linoleik asit ile vücudun dengesi korunur. Özellikle kolesterolün dengelenmesi sağlanır.

- Kalp krizi, damar rahatsızlığı ve felç geçirme risklerini azalır.

- Omega 6 yağ asidi vücutta kan şekerinin düzenlenmesine faydalıdır.

- Vücut direncinin artırılması sağlanır.

- Sindirim sisteminin daha doğru çalışmasına yardımcı olur.

- Damar rahatsızlıkları ile damar sertliğini önler.

- Kadınlarda hormonların daha düzenli çalışmasına yardımcı olur. Özellikle adet döngüsünü düzenler.


Bio Wave I She  Dermokozmetik markasından ise cilt yapıma ve ihtiyacına uygun olduğunu düşündüğüm

Ciltteki kök hücrelerinin aktive olmasını ve kolajen sentezini aktive eden bu ürünler, kök hücrelerinin deri hücrelerine dönüşmesini sağlıyormuş.



Face Lift Renewal Cream-Anti Aging Örümcek Ağı


Face Lift Renewal Cream-Anti Aging Örümcek Ağı 

Cildin yaşlanma belirtilerine karşı koruyarak daha canlı, daha aydınlık ve genç görünmesini sağlayan bir cilt bakım cremi. İçeriğinde güçlü aktifler, vitaminler ve bitki özleri bulunuyor.
Cildi yağlandırmadan nemlendirerek gün boyu cildin nemini korumasına destek oluyormuş.
Günde iki kez yeterli miktarda ürünü ince bir tabaka halinde yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanması öneriliyor. Cilt tarafından çok çabuk emiliyor ve yapış yapış his asla olmuyor .Fark edilemeyecek düzeyde çok hafif bir kokusu var. Cildime verdiği nemlilik hissini şimdilik sevdim. Uzun vade kullanım sonrası görüşlerimi de ayrıca sizlerle de paylaşırım.




Refreshing Scin Care Oil-Cilt Bakım Yağı

Refreshing Scin Care Oil-Cilt Bakım Yağı

Zamanla oluşan cildin yaşlanma izlerine karşı doğal bir bakım sunar. İçeriğindeki bitki özleri ve antioksidanlar sayesinde  nemini kaybetmiş cildi besleyerek cilt bariyerini de  onararak inci çizgilerin oluşumunu önlemeyi hedefleyen bir ürün.
Ben çok kuru cildim için bakım yağlarını çok seviyorum. Refreshing Scin Care Oil ince yapısıyla kolaylıkla cildime masaj yaparak uygulayabiliyorum. Çok az bir miktarı bile tek seferde yeterli oluyor. Ayrıca günlük toniğinizin içersine 2 damla Refreshing Scin Care Oil ilave ederek de kullanılabiliyormuş.



Face Lift Renewal Eye Cream-Göz Kremi-Örümcek Ağı

Face Lift Renewal Eye Cream-Göz Kremi-Örümcek Ağı

Göz çevresindeki ince çizgi, kırışıklıklar ve göz çevresi şişliklerine karşı mücadele eden bir göz kremi.
Nemlendirirken göz çevresini yenileyici özelliğiyle de cilt bariyerini güçlendirerek bakımını sağlıyor. Göz çevresinde esnekliği kaybeden dokuyu sıkılaştırıyor. Göz kapakları hariç göz çevresine günde 2 kez sürülmesi öneriliyor.


Ürünleri henüz çok yeni kullanmaya başladığım için gözlemlediğim yorumları paylaşmak için ürünleri tamamen kullanıp bitirmem gerekiyor.
Ürünler bittikten sonra bu yazıyı güncelleyerek deneyim yorumlarımı da sizlerle paylaşırım.

Nsup Gıda takviyeleri ve Bio Wave I She  dermokozmetik  ürünleri yazımın başında da belirttiğim gibi eczane markası ürünler.
Eczanelerden
https://www.nsup.com.tr web siteleri üzerinden ve Trendyol, Hepsiburada ve N11 gibi online alışveriş sitelerindende satın alabilirsiniz.
Bu güzel ürünleri deneyimleme fırsatı tanıyan sevgili Nihal' e ve Sezag İlaç grubuna çok teşekkür ederim.💓💓






Yorumlar

  1. Ben teşekkür ederim canım katkı sağladığın için. Deneyim sonuçlarını bekliyorum 💐

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥