Anneler günü blog yazarları etkinliği


Anneler günü blog yazarları etkinliği




Merhabalar, anneciğimden uzak yine bir anneler günü yaklaşıyor.
İçim biraz buruk ve hasretle dolup taşsa da dayanacağız başka çare yok.
Şimdiden tüm annelerin anneler gününü kutlarım.
Etkinlik kraliçesi sevgili arkadaşım Biricitin Yeri blogunun sahibi Yasemin' cim  ve Sen de İncel blogunun sahibi Sevinç'cim  bu güzel anlamlı günde yine bizleri bir araya getirip 
Anneler günü blogger etkinliği başlattılar. Bu iki güzel arkadaşıma buradan bir kez daha teşekkür ederim.❤️
Etkinlik kapsamında bizleri yalnız bırakmayan bir birinden değerli markalarımızda bu organizasyona güzel hediyeleriyle dahil oldular. 2. ay öncesinden markalarımızdan hediyelerimiz gelmeye başlamıştı. Bu süreçte de bizlere de ürünleri deneme fırsatı doğdu. Hem hediye ürünlerden hem de deneyimlerimden sizlere bu yazımda da kısa kısa bahsedeceğim. Ayrıca detaylı paylaşımlarımı @begendim_paylastim instagram hesabımdan zaman içerisinde sizlerle de paylaşacağım. Takip etmeyi unutmayın olur mu?

Ozonlabs


Ozonlabs Sepia Anti-Aging Serum



Daha önce Ozonlabs markasının Ozonlava Bentonit Volkanik Maskesini  ve Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi ve Aydınlatıcı Toniğini kullanmış sizlere deneyim yorumlarımı blogum üzerinden de aktarmıştım.
Markanın Sepia Anti-Aging Serum unuda oldukça merak ediyordum.
Serumun içeriğinde sivilce oluşumunu engelleyen, ciltteki lekelenmeye iyi gelen cildi onaran Çivit otu ve A,E,C, D vitaminlerinden zengin olan Helianthus Annuus Seed Oil yani ayçiçek yağı bulunuyor.
Serumun etki alanı ise; cildinizi oluşabilecek kırışıklıklara karşı koruma sağlayarak var olan çizgileri azaltmaya ve cildin sebum dengesini sağlayarak daha canlı daha parlak görünüm vermek.
Epey süredir kullanıp deneyimlediğim Sepia Anti-Aging Serum hakkında bir kaç gün önce detaylı bir deneyim yazısını blogum da paylaştım,  okumanızı tavsiye ederim.




Chirpy

Chirpy


Pandemiden dolayı evde kaldığımız bu günlerde sanırım en çok alışveriş yaptığımız giyim ürünleri pijamalar ve ev terlikleri olmuştur.

Hem rahat hem de şık ürünleri tercih etmemizin sebebi de bu sektörlerde üretimlerin artık çok geniş bir yelpazeye sahip olmasından dolayı. Evde asla terliksiz dolaşamayan ve her şartta şıklı rahatlıkla buluşturan terlikleri tercih etmişimdir. Rahatlığının yanı sıra şıklığıyla da beni mutlu eden Chirpy terliklerimi siz nasıl buldunuz?
Ev terliği üretimlerine 2003 yılında Denizli'de başlayan Chirpy markası ''sadece bir terlik değil''sloganıyla yola çıkmış. Kadın istihdamına çok önem veren marka yıllar içinde büyüyerek yurt içi ve yurt dışında bir çok ülkeye fason üretim yaparak bir çok markanın da üretici partnerliğini yapmış.
Chirpy markasının bünyesinde erkek, kadın, çocuk her numara ev terliği, ev içi ayakkabısı, panduf, patik, ev çorabı gibi her mevsim sezonuna uygun bir birinden güzel ve modelde terlikler bulunuyor.
Öyle güzel öyle al benili terlik modelleri var ki kadın erkek çocuk  seçim yapmakta eminim çok zorlanırsınız.
Instagram da @chirpy.com.tr sayfalarına ve web siteleri https://www.chirpy.com.tr yi inceleyince bana hak vereceğinize eminim.

Evren Gıda

Evren Gıda



Türk milleti olarak hamur işlerine  ve ekmeğe düşkünlüğümüz malum. Hele ki pandemi döneminde evlerde geçirdiğimiz zamanın en büyük bölümü mutfak oluşturunca, hepimiz yaptığımız ekmekler pideler böreklerle birer şef edasına büründük bile. :)
Geçen yıl yapılan bir araştırmaya göre evde ekmek yapımında  büyük bir artış gözlenmiş.
İyi ekmeğin kriteri unu ve mayasıymış. Her ne kadar hamur işini çok seven bir millet olsak ta son yıllarda sağlıklı ve doğal ürünlerle beslenme bilinci arttı. Bu noktada benim gibi unlu gıdalardan uzak kalamayan ama en sağlıklısı doğalı olsun diyenlere ürünleriyle yeni tanıştığım Evren Gıda yı önereceğim. Adana ve Türkiye genelinde Ekmek katkı maddeleri, soya ile ilgili, enzim aktif tam yağlı soya unu, yağsız soya unu üretimi ayrıca un çeşitleri olarak çavdar unu, mısır, malt, arpa, yulaf unları çeşitlerinin üretimi yapan bir marka.  Benim kullandığım doğal çavdar unu ve doğal tam buğday unu oldu.
Çavdar unuyla yapmış olduğum poğaçaların yapım videosunu da çektim. Övünmek gibi olmasında enfes lezzetli oldular. Tabi yarı maharet benimse yarısı da Evren Gıda unlarının..  En kısa zamanda instagram hesabımda da tarifimi paylaşacağım. Doğal tam buğday ununu da ramazan bitmeden pide yapımında kullanmayı planlıyorum. Markanın ürünlerini incelemek daha detaylı bilgi için  @evren.gida instagram sayfalarını ve https://www.evrengida.com web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Jr.Sou Chef

Jr.Sou Chef


Sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme için hepimizin tercihi doğal organik besinler.
En doğal yöntemlerle elde edilen doğal ürünlerin lezzeti kadar besin değerleri de yüksek ürünlerdir. Doğal organik ürünleri mutfağınızda tercih ederek hastalıklara  karşıda doğal bir korunma yolu da geliştirmiş oluyoruz.
Jr.Sou Chef markası da Ege ve Akdeniz Bölgesi'ndeki organik tarıma ayırdıkları tarlalarında ürettikleri ürünleri içerisine hiç bir katkı maddesi koymadan mutfaklarımıza kadar ulaştırmışlar.
Organik domates püresi, Organik soğansız menemen harcı, organik zeytinli Bruschetta ezme ve organik kekikli makarna sosunu güvenle kullanacağız.
 Markanın diğer organik ürünleri için https://jrsouschef.com
 web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Çengelköy Börekçisi

Çengelköy Börekçisi


Çengelköy Börekçisi



 
Ramazan da bayramda misafir sofralarımızda yada keyif yaptığımız 5 çayının yanına  tadı damağınızda kalacak börekler için bizim adresimiz @cengelkoy.borekcisi
Her daim elimin altında olsun, canım çektikçe buzluğumdan çıkarıp yiyebilelim diye dondurulmuş börekler harika.
Kıymalı kol böreği, Peynirli su böreği, kürt böreği benim denediklerim. Daha bir çok çeşit içerisinden seçim yapmak gerçekten zor. İster telefonla isterseniz https://www.cengelkoyborekcisishop.com web siteleri üzerinden yada cep telefonu aplikasyon uygulaması ile sipariş verdiğinizde dondurulmuş ürünler 
soğuk zincir araçla çok kısa bir süre içerisinde kapınıza kadar ulaşıyor.
Özel ambalajında ekstra tepsiye bile koymadan kapağını aç fırına ver.
Kutuları üzerinde saklama koşulundan pişirme derecelerine kadar her şey zaten yazıyor.
Tam 33 yıldır değişmeyen geleneksel lezzetiyle,%100 katkısız ve doğal olarak hazırlanan bu böreklere biz ailecek bayılıyoruz.
Türkiye’nin en favori Börekçisi ödülünün sahibi olan Çengelköy Börekçisini gönülden tebrik ederim.



Sosyopix

Sosyopix


Dijital çağın albümleri artık telefon hafızaları ve usb flash bellekler oldu maalesef.
Her anımızı telefon ekranıyla ölümsüzleştirirken bir taraftan da o fotoğraflara bakabildiğimiz tek aracın yine telefon olması ne kötü değil mi?
Kitaplı fotoğraf albümlerinde sıra sıra dizilmiş basılmış fotoğraflar bence en güzel hazine.
O yüzden anılarım sadece telefon hafızasında kalmasın diye, sık sık benim için çok öneli olan sevdiklerimle çektiğim fotoğrafları bastırmaya çalışıyorum.
Dijital çağdayız fotoğraflar telefon hafızalarında kaldı diye hayıflanırken aslında teknolojinin getirdiği en güzel yenilikleri de çok severek kullanıyoruz.
Yıllardır  Sosyopix.com  web siteleri ve Cep telefonu uygulaması Sosyopix - Kişiye Özel Hediye app programı sayesinde  sevdiğim benim için özel olan fotoğrafları baskı siparişi veririm.
Sosyopix de dilediğiniz ebatlarda fotoğraf baskısının yanı sıra hediye kutuları, albümler, kanvas tablolar, magnetler, duvar dekorasyonu fotoğraflı çerçeve setlerine kadar seçenek bol..
İster kendiniz için, isterseniz de özel günlerde sevdiklerinizin anılarını ölümsüzleştirerek hediye edebilirsiniz. 
Çerçeveli olarak benim çok beğendiğim 20-20 bu kare 3 lü set de gerçekten çok güzel. Arkası hem yapışkanlı hem de asma aparatlı. Duvarlarımı delmek istemiyorum derseniz bu yapışkanlı olması büyük kolaylık. Oldukça hafif olan çerçeveler asla duvarlarınızdaki boyayı bile zorlamayacaktır.
Anneler günü yaklaşırken Sosyopix web sitesinden online siparişle harika hediye seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

3ka.com.tr - Jasön

Simply Coconut Mint Diş Macunu



Etkinlik sayesinde ilk kez   Simply Coconut Mint Diş Macunu sayesinde Jasön markasıyla tanıştım.
Yetişkinler ve 2 yaş üzeri çocuklarında kullanabileceği Simply Coconut Mint Diş Macunu hindistan cevizi ve nane tadında.
Diş bakımınız yaparken aynı zamanda da ışıltı kazanmasını sağlayan diş macunu içerisinde yapay renklendirici, GDO, paraben, sülfat, gulüten gibi zararlı maddelerde bulunmuyor.
En çok hoşuma giden diğer bir detay da markanın ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor oluşu.
En kısa zamanda kullanıp deneyim yorumlarımı detaylı olarak instagram hesabım üzerinden sizlerle paylaşacağım .Ürünü  3ka.com.tr web sitesi üzerinden inceleyip satın alabilirsiniz.

Life  by fakir

Life by Fakir Bitkisel Sıvı Çamaşır Deterjanı



Anneler günü etkinliği sayesinde yeni tanıştığım markalardan biride Life bu fakir oldu.
Açıkçası daha önce neden markanın ürünlerini keşfetmediğime hayıflandım .
Markaya ait denediğim ilk ürün Life by Fakir Bitkisel Sıvı Çamaşır Deterjanı oldu.
Doğaya insana saygı için ekolojik temizliği sağlamak adına doğal içeriklerle hazırlanmış bu sıvı çamaşır deterjanı Ecomark  ve vegan sertifikalı olup dermatolojik testlerden de geçmiş.
1500 ml lık ürün 30 yıkama sağlıyormuş.
Renkli beyaz hassas tüm çamaşırlarınızın temizliğinde kullanabileceğiniz bu çamaşır deterjanı kir ve lekeleri temizlerken, çamaşırlarımı sertleştirmeden  temizlemesi ve bıraktığı o hoş kokusuyla gönlümü çeldi açıkçası. Kesinlikle bitince tekrar alacağım ürünler listeme girdi. Sizde https://www.fakirshop.com.tr web sitesinden ürünü inceleyebilir dilerseniz sipariş verebilirsiniz.

Macromax






Macromax temizlik ürünleriyle tanışacağız şimdide.
Yeni nesil temizlik sloganıyla  ürünlerinde kaliteden ödün vermeden  pratik kullanıma yönelik geliştirdikleri ürünlerle  bizlerin hayatını kolaylaştırıyorlar. Ev temizliğimde yıllardır alışık olduğu markaların kalitesini aratmayan çok daha uygun fiyatlı macromax ürünleriyle tanışmış olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çok severek kullanmaya başladığım Clean & Faster Otamatik Temizlik seti geniş su haznesi döner sıkma aparatı,%100 mikrofiber mob beziyle harika temizlik sağlıyor.
360 derece dönebilen mob başlığı ile koltuk, dolap altı gibi zorlu bölgelere dahi girerek temizleme işleminizi zahmetsizce tamamlamanızı sağlıyor.
Mutfak süngerlerinden microfiber temizlik bezleri ne kadar ihtiyacınız olan her türlü ürün marka bünyesinde mevcut.
Tüm ürünlerine http://www.macromax.com.tr sitelerinden ulaşabilirsiniz.


Seda Küçük-Düş Yakamdan/Ceres Yayınları


Seda Küçük-Düş Yakamdan/Ceres Yayınları



Hiç bir bilgiye sahip olmadan bu dünyaya gözlerimizi açıyoruz.Yaşamımız boyuncada okuyarak deneyimler kazanarak bir çok bilgiyi ediniyoruz.
Hayattaki başarının en büyük sırrı bence okumak.O yüzdendirki fırsat buldukça kitap okumaya hep gayret ederim.
Seda Küçük-Düş Yakamdan/Ceres Yayınlarından basılmış, eğlenceli sıcak bir aşk romanı.
İlk elime alıp kitabın adını  okuduğumda yüzümde bir gülümseme oluşmuştu:) Dedim seninle keyifli zamanları bir birimize ortak edeceğiz.
Henüz okumaya yeni başladım, tamamen bitirince  özetini sizlerle de paylaşmak isterim.  O zamana kadar sizi merakta bırakmamak için kitabın küçük tanıtım yazısını sizlerle paylaşayım.
Küçükken hepimiz peri masallarıyla büyütüldük. Güzel prenses, kendisini kötülerden kurtaran yakışıklı prens ile evlenir ve sonsuza kadar mutlu mesut yaşarlar. Ama büyüdüğümüzde gördük ki dünya tozpembe değil. Her renk var içinde. Hatta renksizlikler de vardı. Siyahıyla, beyazıyla…

Selin’in hikayesi de her kadın gibi. Ciddi ama bir o kadar da komik ve eğlenceli. Gözyaşlarıyla, kahkahalarıyla, sevdikleriyle ve sevildikleriyle… Peri masallarına inanan aptal aşık haliyle, ruh eşini yanlış bedenlerde aradı. Ve şimdi biten bir aşkın ardından yeniden ayağa kalkıyor. Peki ama nasıl?
Kendi hayat yolunu çizmeye çalışan bir kadının aile, toplum, eş-dost çengeline takılan harika anıları ve tüm maceraları.
Kim bilir belki kitabın içinde sizin de yaşamınızdan kesitler var.
“Hayatıma giren kaçıkların uzun ve eğitici bir listesini yapabilirim. İyi ki varlar, iyi ki kaçıklar. Onlar sayesinde yıkılmadım, hayattayım.”




Tüm markalarımıza güzel hediyeleri için buradan çok teşekkür ediyorum.❤️

Etkinliğe dahil olan değerli blog yazarı arkadaşlarımın paylaşımlarını da isimlerine tıklayarak takip edebirsiniz.

Yasemin kokulu bir hayat
Sende incel 
Şafagin dunyasi
Yesimle Her Telden
Sosyal Anneyim 
Marinden Tarifler
Emelin Mutfağı

Etkinlik kapsamındaki tüm sosyal medya paylaşımlarımıza aşağıdaki etiketlerden ulaşabilirsiniz.

#yaseminkokuluevent #sendeincelevent


Yorumlar

  1. hepsi de güzelmiş ama en çok soslarda aklım kaldı diyebilirim Şerifecim güle güle kullan hepsini :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akılda kalmayacak gibide değil hani canım.Katkısız çok lezzetli

      Sil
  2. Yan yana olmanın duygusu başka olsa da sanal etkinliklerde birlikte olmak da keyif veriyor sizinle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim inşallah birlikte olacağımız güzel günlerde gelecek.

      Sil
  3. Güzel yazını güzel fotoğraflarla süslemişsin. Kalemine yüreğine sağlık tatlım. Şimdiden anneler günün kutlu olsun güzel naifim 💗
    Yine ve yeniden güzel bir organizasyonda buluştuk sanal ortamdan olsa dahi çok keyifliydi.
    Sevgilerimi bıraktım sana sımsıkı sarılarak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitanem benim çok teşekkür ederim.Öyle çok özledikki bir arada olmayı.Uzaktan da olsa hiç kopmadık hep bir aradayız ama yan yana olmak için bende çok özlem duyuyorum. Sımsıcak sevgine bende aynı duygularla özlemimi gönderiyorum sana.

      Sil
  4. Fiziken birlikte olacağımız günlerinde bir an önce gelmesi dileğiyle, sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥