Daha canlı,daha az kırışık cilt için Ozonlabs Sepia Anti-Aging serum


Ozonlabs Sepia Anti-Aging serum



Merhabalar
Bugün sizlere bir süredir günlük cilt bakımı rutinime dahil ettiğim Ozonlabs markasının Sepia Anti-Aging Serumu hakkında deneyim yorumlarımı paylaşacağım.
Sevgili Biricitin Yeri ve Sende İncel bloglarının yazarları Yasemin ve Sevinç in düzenlediği Anneler günü blogger etkinliği kapsamında Ozonlabs markası tarafından bizlere hediye edilmişti.
Ürünün geldiği günler benimde maalesef Corona'ya yakalandığım günlere denk geldi.
Benim için ciddi anlamda ağrılı ve zorlayıcı bir süreçti. Atlattım çok şükür. Yaşamış olduğum bu rahatsızlıktan ve kullandığım ilaçlardan dolayı zaten kuru olan cildim aşırı derecede kuruyup pul pul olmuştu.
Hem cildimi şaşırtmak hem de yoğun nem ihtiyacını bir an önce sağlamak amacıyla hemen Sepia Anti-Aging Serumu kullanmaya başladım.
Daha önce Ozonlabs markasının Ozonlava Bentonit Volkanik Maskesini  ve Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi ve Aydınlatıcı Toniğini
severek kullanmış sizlere de gözlemlerimi blogum da yazmıştım.Bu ürünlerin etkilerinide okumanızı tavsiye ederim.
Sepia Anti-Aging Serumun içeriğinde sivilce oluşumunu engelleyen,ciltteki lekelenmeye iyi gelen cildi onaran Çivit otu ve A,E,C, D vitaminlerinden zengin olan Helianthus Annuus Seed Oil yani ayçiçek yağı bulunuyor.

Serumun etki alanı ise;cildinizi oluşabilecek kırışıklıklara karşı koruma sağlayarak var olan çizgileri azaltmaya ve cildin sebum dengesini sağlayarak daha canlı daha parlak görünüm kazandırıyor.
Cildin nem kaybına karşı bir bariyer görevi görerek daha fazla nemlenmesini sağlıyor.
Yağ bazlı bir serum bu yüzden özellikle benim gibi kuru ciltli olanların daha çok seveceğini düşünüyorum.

Ozonlabs Sepia Anti-Aging serum



Ozonlabs Sepia Anti-Aging serumu her gün
temizlenmiş cildime 4-5 damla yedirmem yeterli oldu. Ben kremlerde ve serumlarda mutlaka yüzümle birlikte boynum ve dekolte bölgeme birlikte uygulama yapıyorum.
Yağlı bir formu olmasına rağmen cilt yüzeyinde ağırlık yapmadan çok rahatlıkla
dağılıp kısa sürede de emiliyor. Anında cildime verdiği rahatlık,yumuşaklık ve parlaklık görünümü benim çok hoşuma gitti. Benim gibi sürekli kuruluktan gerilen bir cildiniz varsa bu rahatlamanın ne demek olduğunu daha iyi anlarsınız.
Çok hafif bir kokusu var bana göre asla rahatsız edici değil.
Günlük sabah yada akşam hatta günde iki defa cilt bakımı için bu serumu kullanabileceğiniz gibi makyaj yapmadan öncede rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Çok sıcak yaz günlerinde değil ama ılık havalarda ve kışın ten makyajı öncesi harika bir baz olarak kullanılabilirsiniz.
Kendi cilt yapıma göre memnun kaldığım kullanım deneyimimi sizlere aktarıyorum. Çok yağlı ciltlerde etkisi nasıl olur bunu sizlere elbette anlatamam.
Kuru bir cildim olduğu için ten ürünlerinden önce yoğun bir şekilde etkili bir nemlendirme yapmam her zaman gerekli oluyor. Yoksa sürdüğüm her kozmetik ürün pütürlü ve kötü görünüme sebep olup istediğim o güzel görünümü sağlayamıyor.
Ozonlabs Sepia Anti-Aging serumu makyaj öncesi cildinize uygulayıp ardından ten makyajınızı yaptığınızda fondöteni cilde çok daha iyi tutunmasını ve pürüzsüz daha canlı bir cilt gibi görünmesini sağlıyor. Kuru ciltlerin ezeli derdi olan o mat cilt görüntüsünü bu serum harika bir parlaklık vererek yapmış olduğunuz makyajın daha da canlı görünmesini sağlıyor.
Serumu saklama koşullarına da dikkat etmenizi öneririm. Kullanırken her zaman ambalaj kutusu içerisinde 25⁰C'nin altında oda sıcaklığında bulundurun.

Direkt güneşe maruz kalmamasına özen gösterin. Aksi taktirde her üründe olduğu gibi bozulacak ve cildinizde istenmeyen olumsuz etkilere yol açacaktır.
Ozonlabs Sepia Anti-Aging serumu satın almak isterseniz web sitelerinde sık sık kampanyaları oluyor. Aşağıdaki adresten ürüne bakabilir özellikleri hakkında fikir edine bilir ve satın alabilirsiniz.
https://ozonlabs.com/collections/urunler/products/ozonlabs-sepia-anti-aging-serum
Siz Ozonlabs markasının bu ürününü kullandınız mı? Markaya ait kullanıp memnun kaldığınız mutlaka denemelisin dediğiniz bir ürünü varsa yorumlarda yazarsanız çok mutlu olurum.





Yorumlar

  1. Yağlı karma cilt olarak serumu sevdim ama bu sürede sivilcelenme yaptı.. o da olmasaydı harika olurdu.

    YanıtlaSil
  2. Kuru ve hassas bir cilde sahip olduğum için son haftalarda kullanmaya başladığım bu ürünn beni de çok mutlu etti yumuşacık bir doku hissi yanı sıra cildimin canlılık kazandığını ve neme doyduğun hissediyorum kullandıkça.
    Güzel bir yazı olmuş emeğine kalemine yüreğine sağlık tatlım. 💗

    YanıtlaSil
  3. Ben bu ürünü hic kullanmadım ama temiz içerikli olmasi guzel

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥