Kiraz desenli Chirpy Ev Terliklerim


Kiraz desenli Chirpy  Ev Terliklerim



Pandemiden dolayı evde kaldığımız bu günlerde sanırım en çok alışveriş yaptığımız giyim ürünleri pijamalar ve ev terlikleri olmuştur.

Hem rahat hem de şık ürünleri tercih etmemizin sebebi de bu sektörlerde üretimlerin artık çok geniş bir yelpazeye sahip olmasından dolayı. Evde asla terliksiz dolaşamayan ve her şartta şıklı rahatlıkla buluşturan terlikleri tercih etmişimdir. Rahatlığının yanı sıra şıklığıyla da beni mutlu eden Chirpy terliklerimi siz nasıl buldunuz?


Kiraz desenli Chirpy  Ev Terliklerim



Ev terliği üretimlerine 2003 yılında Denizli'de başlayan Chirpy markası ''sadece bir terlik değil'' sloganıyla yola çıkmış. Kadın istihdamına çok önem veren marka yıllar içinde büyüyerek yurt içi ve yurt dışında bir çok ülkeye fason üretim yaparak bir çok markanın da üretici partnerliğini yapmış.
Chirpy markasının bünyesinde erkek, kadın, çocuk her numara ev terliği, ev içi ayakkabısı, panduf, patik, ev çorabı gibi her mevsim sezonuna uygun bir birinden güzel ve modelde terlikler bulunuyor.
Öyle güzel öyle al beni li terlik modelleri var ki kadın erkek çocuk  seçim yapmakta eminim çok zorlanırsınız.
Instagram da @chirpy.com.tr sayfalarına ve web siteleri https://www.chirpy.com.tr yi inceleyince bana hak vereceğinize eminim.

Yorumlar

  1. Çok güzeller rahatlık önemli güle güle kullan canım sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Tam yazlık bir model. Desenleri, rengi cıvıl cıvıl. Üstelik çok konforlu ve rahatlar..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥