Kuru ciltler için Avon Care Derma serisi

Avon



Mutlu keyifli bir hafta sonu dilerim herkese.
Bu ay AVON da gelen #hediye ürünlerden benim gibi çok kuru ciltlere iyi gelecek 2 ürün hakkında kullanım sonrası deneyimlerimden bahsedeceğim.
Avon Care Derma serisi kuru ciltleri rahatlatan nemlendiren ve cildi onaran bir seri.

Avon



-Avon Derma Even-Tone 75 ml el kremi vita C teknolojisiyle geliştirilmiş. 24 saat boyunca elleri nemli tuttuğu klinik olarak kanıtlanmış. Elleri nemlendirmenin yanı sıra el üzerinde oluşan koyu lekelerin görünümünü de azaltıp renk eşitsizliklerini de gideriyormuş. Ellerimde leke olmadığı için bu etkisini gözlemleyemedim.
Sürdüğüm anda kolay emilen yağlılık hissi bırakmadan ellerimi yumuşacık yaparak gün boyu kuruluk görüntüsünü gideren bir krem.Çok az miktar ellerinize sıkmanızı tavsiye ederim. Ben çok sevdim.

Avon


-Avon Derma Even-Tone Body Lotion yine aynı teknolojiyle üretilmiş. Tüm vücudunuza uygulayarak 48 saat yoğun nemlendirme sağlayabilirsiniz. Cildime ayrıca bir parlaklık canlılık kattı. Losyon da ciltteki renk eşitsizliklerini gideriyormuş. Misss gibi bir kokusu var bayıldım. 400 ml boyutuyla çok bereketli.

Avon Türkiye ailesine denemem ve sizlerle deneyimlerimi paylaşmam için gönderilen bu güzel hediyelerinden dolayı çok teşekkür ederim❤️

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥