Uzay Kimya Benim- Bebek temizlik Ürünleri




Bebeğimiz çocuklarımız bizlerin herşeyi,bunun bilinciyle sağlıklı hem de doğal ürünlerle büyütmeye çalışırken büyük çaba sarfederiz. Bebeğim markası da biz annelerin bu konuda imdadına yetişiyor.
Benim markasıyla ; sevgili Fatmacığımın Tarçın Events organizasyonuyla Essi Güzellik merkezindeki eventsinde tanıştık
1983 yılında Uzay Kimya’yı kuran Yüksek Kimya Mühendisi Sevda Arıkan, Türkiye’de “ilk”leri başaran bir iş kadını,Aynı zamanda kendisi de bir anne ve anneanne olan Sevda Arıkan, bu hassasiyetle bebeklerimiz için en sağlıklı ürünlerin geliştirilmesini sağlayarak, Benim markasını çıkarmış.


Zararlı kimyasallar içermeyen, bebeğimizin doğal ham maddelerden yapılmış  hassas cildini tahriş etmeyen, kalıntı bırakmayan temizlik maddelerini bizlere sunuyorlar.
Doğal Hindistan cevizi, Hurma, Buğday, Patates, Şeker Pancarı gibi doğal ürünlerden elde edilmiş.. Bu özelliği sayesinde bebeğimizi zararlı kimyasallardan uzak tutarken aynı zamanda doğayı da korumuş olacağız.
BENİM ürünleri hazırlanırken temizleme ve leke çıkartma özellikleri yüksek olan doğal ve bitkisel ham maddeler özenle seçilmiş.


Performans testleri, genel leke ve kirlere ek olarak kavanoz ve formül mamaları, farklı yaşlardaki bebek kakaları, yiyecekler, kusmuk, demir şurubu ve bebeklerin oluşturabileceği çeşitli lekeler üzerinde yapılmış ve olumlu sonuçların ardından üretim süreci başlatılmış. Performans testleri hem standart ürünler hem de benzer ürünlerle yapılmıştır ve başarılı sonuçlar alınmış.
Performans testlerinin yanı sıra bebek giysilerinin çok sık yıkanmaları da dikkate alınmış formülüne çamaşırlardaki boya transferinin olmasını engelleyen özel bir doğal hammadde de ilave edilmiş. Böylece bebek çamaşırları ne kadar yıkanırsa yıkansın renkleri birbirlerine karışmıyor, renkleri solmuyor ve hep yeni kalıyormuş.



Benim ürünlerinin biz annelere ulaşması içinde geniş bir satış ağına sahip.
Migros,real,Metro,Tansaş,n11.com,morhipo,hepsiburada.com gibi birçok mağazalardan alabiliyoruz.
































Benim oğlum küçükken keşke bu ürünlerle tanışmış olsaydım diye içimden geçirdim doğrusu.

Bebek özeninde yine oğluma eşime bu ürünlerin hijyeninde temizliği neden sunmayayım düşüncesiyle çarşaf ve iç çamasırlarında deterjan ve yumuşatıcıyı kullandım.
Kirlerden arınma temizlik beni yanıltmadı oldukça başarılı.Yumaşatıcı kokusunaysa bittim inanın.
Kış mevsimindeyiz balkonum allahtan kapalı ve çamaşır kurutma işlemi sırasında evimin içine yayılan o yumuşatıcı kokusu  oda parfümü etlisindeydi.Ütü yaparken buharın etkisiyle tekrar ortaya çıkan bu koku beni mestetti.:)
Bilenleriniz vardı ben aynı zamanda taş boyama işiylede uğraşıyorum.Herzaman çalışma esnasında malesef önlük takma fırsatım olmuyor yada ihmal ediyorum.Sıvı boyaların etrafıma ve üzerimdeki giysilere sıcrama leke yapmasından dolayı hep müzdarip oluyorum.O an giysiyi cıkarıp yıkamazsam kuruyan lekenin daha sonra çıkmasıda güçlesiyor.Leke çıkarıcıyı işte bu yüzden ilk boyalı kıyafetlerimde denedim.Lekelerden eser kalmadı:)
Havalara uçtum desem yerinde olur.Elimin altından hiç ayırmayacağım ürünler arasına girdi.
Uzay Kimyanın Benim markalı ürünleri hakkında bilgi almak isterseniz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


Bu güzel ürünler için Uzay Kimya Benim markasına çok teşekkür ederim.


Yorumlar

  1. Great post, very useful indeed! I'm a mother. of two little babies ;)
    I'd love if you checked out my blog, and if you like it, can we follow each other on “GFC” (blog followers), “Google+”, and bloglovin? I promise I’ll follow you back <3

    x♥x♥

    "Saúde & Beleza - Health & Beauty"




    YanıtlaSil
  2. Thanks!! ! I'm following you back now on ”Google+” and ”bloglovin (#2)”.....would you like to follow each other on “GFC” (blog followers) as well?

    x♥x♥

    "Saúde & Beleza - Health & Beauty"




    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I could not find the follow button also has a fault block the GFC .S unfortunately: ((

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥