Tarçın Events 5. Yıl Kutlaması



Events organizasyon denince bir çoğunuz gibi benimde direk aklıma Tarçın Events gelir.
 2010 yılından bu yana basın ve blog dünyasında olan 2014 itibariyle de ticari kimliği ile hizmet vermeye devam eden Tarçın events 5. yılına girmiş olmanın gururunu 21 Kasım cumartesi günü Moda Doubletree by Hilton’un teras katında bulunan 360EastModa‘da bir brunchla, basın,medya ve Ankara,Bursa,İstanbul dan bir çok seçkin bloggerların katılımıyla harika bir etkinlikle kutladı.
Tarçın Events;dört farklı ( kişisel gelişim,yoga,gurme-chef danışmanlığı,kariyer yönetimi ) eğitim kategorisinde çözüm ortaklığı yapmaktadır.
Danışmanlık,etkinlik,PR ,sosyal medya gibi hizmetler ile  gerçek anlamda 360 derece iletişim hizmeti verebilecek bir yapıdır.
Hem kurumlara hem medyaya çağa uygun, yaratıcı ve her iki tarafın ihtiyaçlarını doğru anlayan bir yaklaşımla hizmet verme ilkesini benimseyerek,
firmalara özel PR kampanyaları,organizasyon,sponsorluk,fuar,sosyal sorumluluk projeleri ile özenli çalışmalarına devam etmektedir.
Başarıyla üstlendiği misyonunda daha nice nice yıllar dilerim.

360East Moda

Etkinliğin yapıldı 360East Moda Boğaz’ın görüntüsü ile nefes kesen panoramik İstanbul manzarası eşliğinde leziz yemeklerin keyfini yaşayabileceğiniz nezih bir mekan.. Türk lezzetlerinden yola çıkarak hazırlanan, farklı ve yaratıcı meze çeşitlerinin yanı sıra, dünya ve Türk mutfağından tatlar bulabileceğiniz 360istanbul East’i öğle veya akşam yemeği için ziyaret edebilirsiniz. Yurtdışından ünlü sanatçılar ve DJ’ler konuk eden 360istanbul East, haftasonları gecenin ilerleyen saatlerinde dans müziği ve canlı şovları ile Club’a dönüşüyor. Açık hava terasında bulunan restoranınında enfes boğaz manzarasının tadını doyasıya yaşayabilirsiniz.Etkinliğin Brunchında, Serpme Kahvaltılık, Ara Sıcaklar( Izgara Hellim, Su Böreği, Sigara Böreği, Sucuk, Sosis, Menemen ), Yumurta çeşitleri( Peynirli-Sosisli-Mantarlı Yumurta) olmak üzere 3 bölümden oluşan servis yapıldı. Sınırsız çay ve kahve seçeneğiyle   fiyatı 55 TL ye sabah 10:00 ile 13:00 saatleri arasında sevdiklerinizle pazar kahvaltı keyfini yaşayabilirsiniz.
Tarçın Events 5. yıl kutlaması sevgili Fatma'cığımın açılış konuşmasının ardından benimdiyetyemeklerim.com sitesinin sahibi Avukat  Saynur Arslan ,kadın ve kadın haklarıyla ilgili hepimizi bilgilendiren güzel bir konuşma yaptı.Verdiği faydalı bilgiler doğrultusunda bir çok yeniliklerdende haberdar olduk.

360East Moda

http://www.biricikdunyam.com sitesinin kurucusu Biricik hanım ise mutluluk la ilgili çok güzel bir hikayeyi bizlerle paylaştı.Kendisine çok teşekkür ederiz.

Biricik

Sheo city firma sahibi aynı zamanda ayakkabı uyum uzmanı Başak hanım,ayak sağlığından,doğru ayakkabı seçimine kadar bir çok bilgi verirken,merkezlerinde uyguladıkları djital ayak analizi hakkında çok önemli bilgiler verdiler.Etkinlik kapsamında ayrıca 5 kişiye çekilişle ayak analizi yanısıra ayakkabı hediye ettiler.Şanslılardan biride bendim.Etkinlik sonrası merkezlerini ziyaret ederek hem ayak analizimi yaptırdım hemde güzel hediyelerini aldım, kendilerine çok teşekkür ederim.
Sheo city

Elektrolux de etkinliğin hem sposoru hemde misafirleri arasındaydı.Elektrolux ün yeni sistem elektrikli süpürgeleri hakkında bilgi aldıktan sonra çekilişle bir şanslı katılımcı arkadaşımıza 1 elektrik süpürgesi hediye ettiler.

Sevgili Şefimiz Özlem Mekik de etkinlikte bizlerleydi. 360East Modanın sahibi Uğur beyle birlikte restaurantla ilgili bilgiler verdiler.


Uğur beye güzel ağırlamaları için çok teşekkür ederiz.
Ayrıca davetliler arasında Tv ve dizilerden tanıdığımız çok değerli oyuncular Sedef Şahin Kubilay Güleçoğlu,Radyo D'nin  programcısı Sarı Şeker Sema hanım,Astrolog Hande Kazanova,Gurme Şef  Haldun Tüzel ve bir çok basın mensubu bulunuyordu.




Etkinlik boyunca her anı kare kare ölümsüzleştiren , ubafoodphoto  sponsorlar arasındaydı.Yemek fotoğrafçılığı konusunda profesyonelliği yakalamış olan Ümit bey,çektiği bir birinden güzel fotoğrafları hepimize hediye etti.Kendisine çok teşekkür ederiz.

Tarçın Events 5. Yıl Kutlaması

Kutlamanın şahane pastası ise @simariktatlar_cilem Çilem hanımın ellerindendi.Görüntüsü kadar tadıylada inanın bir harikaydı.Çilem hanıma çok teşekkür ederiz.


Etkinliğe bir birinden değerli sponsor firmalarda, tüm davetlilere hediyeler göndermişlerdi.



Amway in yeni Hydra-V bakım setini her davetliye hediye göndermişti.Ertesi gün hemen kullanmaya başladım.Bir süre sonra deneyim yorumlarımı ayrı bir yazı olarak sizlerle paylaşacağım.Hediyeleri için çok teşekkür ederim.

Amway

Bioderma firması çok beğendiğim Sensibio H2O temizleme suyundan,bebek şampuanı, bebek ve çocuklar için nemlendirici,onarıcı dudak kremi,el kremi ve makyaj temizleme pedleri göndermişler.Severek kullanacağım ürünleri için çok teşekkür ederim.Ürün deneyim yorumlarımı çok yakında ayrıca blogumda paylaşacağım.


Bioderma


HC Hair Care markasının  complex bakım yağını yaklaşık 6 aydır kullanıyordum.Hep denemek istediğim diğer bir ürünü olan Hc Doping serum hediye göndermişler.Çok sevindim,kendilerine güzel hediyeleri için teşekkür ederim.Bir süre kullandıktan sonra deneyim yazım blogda olacak.

HC Hair Care

Cosmed firması anlandırıcı saç bakım kremi ve vanilyalı nem maskesi hediye göndermişler.
İlkkez ürünlerini kullanacağım,kendilerine çok teşekkür ederim.
Bir süre kullandıktan sonra deneyim yazım blogda olacak.

Cosmed

Yıllar yılı hep isminden söz ettiren Bebak; acıbadem el kremi,losyonu ve makyaj temizleme pedlerihediye göndermişler,kendilerine çok teşekkür ederim.Bir süre kullandıktan sonra deneyim yazım blogda olacak.

Bebak



Kapalı saçlar için bir yenilik olan Lesoleil şampuanı ilkkez deneyeceğim.Kışın güneşe hasret kaldığımız şu günlerde saçların ihtiyacını karşılamaya yönelik özel formüle edilmiş bu şampuan için çok teşekkür ederim.
Bir süre kullandıktan sonra deneyim yazım blogda olacak.

Lesoleil


Masalarımızı süsleyen kandilyaklar Dizayn-ist tarafından  hazırlamış kendisine teşekkür ediyorum.


Beliz Kozmetik Kiss impress takma tırnaklar
White Glo diş macunu 
 veyoğun nemlendirici şampuan ve maskesi göndermişler.Hepsini severek kullanacağım , çok teşekkür ederim.Ürün yorumlarımı kullanım sonrası blogumda paylaşıyor olacağım.

Beliz Kozmetik
Beliz Kozmetik



Beliz Kozmetik

Activia nın çok yakında migros mağazalarında satışa sunacağı sağlıklı içeceklerinden göndermişler.Yanlarındaki kumlar ise şişeler boşalınca içersine kumlarla doldurup dumbel olarak kullanabilmek için.Çok kreatif düşünce bayıldım..Tadlarınıda çok sevdim,kendilerine çok teşekkür ederim.

Activia

Online içecek sitesi Tarçın Events 5. Yıl etkinliğinde bizlere bu içecekleri göndermişti. icedcoffeemug classic tadı kadar kutu tasarımıylada çok şık ,kendilerine çok teşekkür ederim.Online içek sitesinden yapacağınız her alış verişin %10 patili dostlarımızın tedavi ve beslenme ihtiyaçlarına aktarılıyormuş.Keşke her firma bukadar hassas olsa..

Online içecek

Kliksa her birimize çok şık kolyeler göndermiş, kendilerine çok teşekkür ederim.Keyifle kullanacağım.

Kliksa


İxora Parfüm  Mystical Garden Serisinden Baiser Parfüm göndermiş,çok tatlı bir çiçek kokusu, çok sevdim.
Kendilerine çok teşekkür ederim.

İxora Parfüm



Mustela en değerli varlığımız bebeklerimiz için şampuan yollamış.Bende yakınımda yeni doğum yapmış bir arkadaşıma hediye ettim.Kısa bir süre sonra onun yorumuyla şampuan özelliklerini sizlerle paylaşıyor olacağım.Teşekkürler Mustela

Mustela

Molfix hem bebek bezi hemde temizleme için ıslak havlu göndermişler.Bebeği olan arkadaşıma kullanması için hediye ettim kendilerine çok teşekkür ederim.
Konu mankenimiz tatlı bebek sevgili Ahu nun tatlı prensesi :)Fotoğrafını paylaşmama izin verdiği için kendisine teşekkür ederim.

Molfix


3M tarafından hediye edilen bu askılıklara çok sevindim.Yeni taşındığım evde henüz tablolarımı asmamışken çok işime yarayacak,kendilerine çok teşekkür ederim.

3M

Scotch-Brite ,süngerinden bezine zaten sürekli evimde kullandıklarımdı ama bu mikrofiber mop lar bir harika.Döner başlıkları sayesinde koltuk altı yatak altı ne varsa sildiler pırıl pırıl yaptılar.Kendilerine güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.

Scotch-Brite


Mutfağımızın vazgeçilmezi Cook yeni çıkardıkları çok amaçlı folyadan hediye göndermişler.Hem folyo hem pişirme kağıdı olan bu ürün için kendilerine çok teşekkür ederim.

Cook

.Emziren anneler için formüle edilmiş,Mami Power,tahıllı,maltlı,vitamin,düşük glisemik indeksli,kilo yapmadan anne sütünü arttırmaya yardımcı içecek.Yeni doğum yapan arkadaşıma hediye olarak iletildi bile.Kendilerine bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.

Mami Power


Topicream   nemlendirici krem hediye göndermiş,kendilerine çok teşekkür ederim.Ürün yorumumu kullanım sonrası blogumda paylaşıyor olacağım.

Topicream

Sponsor firmalarımıza,Tarçın Events Fatma'cığıma tekrar çok teşekkür eder,nice nice başarı dolu yıllar dilerim.<3
Kutlamayla ilgili tüm paylaşımları sosyal medya üzerinden
#tarcinevents5yasinda
#arcinevents5yil
#tarcinevents360eastmoda
hashtaglerinden takip edebilirsiniz.


















Yorumlar

  1. Harika bir etkinlik olmus nice yillari olsun tarcin eventsin :)
    sponsor firmalarin hediyelerinin hepside birbirinden guzel guzel gunlerdr kullanin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,gerçekten çok keyifli güzel bir etkinlikti.
      Sevgiler

      Sil
  2. Çok güzel bir event olmuş gibi =) Nice yaşlara!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥