Soğuk kış ayları için cildinizin nem ihtiyacını cosmed vanilyalı nem maskesiyle sağlayın

cosmed  vanilyalı nem maskesi


Soğuk kış günlerini yaşamaya başladığımız şu günlerde,cilt sağlığımızda mevsimsel olumsuz hava şartlarının etkileri altında.
Soğuğun etkisiyle cildimizde artan su ve nem ihtiyacını gidermek için bol su içmenin yanısıra sık sık yoğun nem içeren ürünlerde kullanmak gerekmetedir.
Yoğun kuruluk nedeniyle zaman zaman pullanmaya kadar varan cilt kuruluğum için yoğun nem içeren ürünlere sürekli ağırlık veriyorum.
Son günlerde cilt nemimi sağlamak için kullandığım ürünler arasında yerini alan cosmed  vanilyalı nem maskesinden sizlere bahsetmek istiyorum.

İçeriğindeki gerçek vanilya parçacıkları ile özellikle nemini kaybetmiş cilt tiplerinde, cildin yoğun nem ihtiyacını karşılayan bir maske.

cosmed  vanilyalı nem maskesi

Bir kutu içersinde her biri tek kullanımlık olan 5 ml lık 20 paket bulunmakta.Kullanım esnasındaki hijyen açısından ayrı paketlerde olması çok hoşuma gitti.Seyahatleriniz esnasındada bir iki paketi alıp makyaj çantanıza koyup gidebileceğiniz kolaylıkta olmasıda ayrı rahatlık.
İçeriğine göz atacak olursak;
Özel yöntemlerle elde edilerek zengin aromatik yapısı korunan yoğun nemlendirici özelliğe sahip tahitianve-bourbon- vanilyaları-sıkılaştırıcı ve yumuşatıcı karakterdeki 200 Tiare çiçeğinden elde edilen Monoi De Tahiti, antioksidan özelliğe sahip E vitamini, cilt yenileyici d-panthenol ile cilt elastikiyetini koruyucu ve gözenekleri sıkılaştırıcı salatalık özünün özel bileşimi bulunmakta.

cosmed  vanilyalı nem maskesi


Paraben içermeyen ürün alkolsüz olup,dermatolojik olarak test edilmiş.Unisex bir ürün olduğundan bay ve bayan herkesin kullanımına uygun.

cosmed  vanilyalı nem maskesi

Maskenin kıvamı rahat sürüme uygun.Bir paket içeriği tüm yüze yeterli miktarda.
Temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine haftada 1 yada 2 defa cildinizin nem ihtiyaç durumuna göre uygulama yapıyorsunuz.
10-15 dakika sonra suyla yıkayabilirsiniz.Yıkama esnasında zaten cildinizdeki yoğun nem tabakasının vermiş olduğu kayganlığı hissedeceksiniz.Yumuşacık ipek gibi bir cilt uzun süre etkisini gösteriyor.Ben çok memnun kaldım,denemek istiyenlere mutlaka tavsiyemdir.




Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥