Vissmate Çamaşır Suyu

Vissmate


Geçtiğimiz hafta Vissmate den hijyen dolu bir paket aldım.
Tamda temizlik yapacağım gün bu kargonun bana ulaşması bir işaret diye düşünüp ürünlerini hemen test etme fırsatı bulacağımada çok sevindim.
2015 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde ,temizlik ürünleri sektörüne yeni bir soluk getiren firma,100% Hijyen mottosuyla 4 ayrı temada ürün hazırlamışlar.
Çiçek Bahçesi, Çam Ormanları, Deniz Ferahlığı, Limon Çiçeği kokuları ile evimizde hijyeni sağlarken mis gibi kokularıyla o klasik çamaşır suyunun ağır kokusundanda bizleri kurtarmışlar.
Çamaşır suyu içerikli ürünler banyodan, mutfağa,evin her köşesinde hem zor lekelerden kurtulmak hemde içimize sinen o hijyeni sağlamak için vazgeçilmezlerimiz arasındadır.Eskiden kullandığım çamaşır suyu içerikli ürünlerle yaptığım temizliğin ardından evimin içersine sinen ağır kokuyu giderebilmek için saatlerce evi havalandırarak, hoş kokulu oda spreyleriyle bastırmaya çalışırdım.
Vissmate ürününü mutfağımın tezgahından sürekli kararan çaydanlığımın filtresini ağartmak için, banyo temizliğimden tüm ıslak zeminlerimin temizliğine kadar kullandım.
Oldukça yoğun kıvama sahip olan Vissmate çamaşır suyu kısa süre içersinde istediğim temizliği sağlamakda beni çok mutlu etti.
Hoş kokusuyla doğanın içersinden kokularla eviminde hoş kokmasına yetti.
Elektrikli çaydanlığımın süzgecind sizler için küçük bir deneme yaptım.
Bizim evimizde sabah akşam mutlaka çay demlenir.Çaydanlığımın süzgeci plastik türevi bir ürün olduğu için çayın demiyle bir iki demlemede oldukça kararır.Sık sık haftada 2 defa mutlaka çamaşır suyu kullanarak bundan arındırmaya çalışırım.
Çaydanlığımın içersine eklediğim az miktardaki Vissmate çamaşır suyuyla yaklaşık 5 dakikalık bir süre sonrasında sizinde aşağıda son fotoğrafda göreceğiniz gibi süzgeç deki tüm çay lekesinden arındırmış oldum.Hemde  beni rahatsız edici, o çamaşır suyu kokusuna maruz kalmadan.


Vissmate

Vissmate

Vissmate

Vissmate

Vissmate

Ben evimin , 100 %  hijyen ve temizlik  için Vissmate Çamaşır suyunu test ettim onayladım.Evime hoşgeldin Vissmate....


Yorumlar

  1. Bu super bir urunmus ozellikle o rahaysiz edici camasir suyu kokusunun olmamasi daha da hosuma gitti :-) gule gule kullan :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,mutlaka denemelisin memnun kalacağına eminim.Sevgiler

      Sil
  2. Etkileyici bir ürüne benziyor. Bu sıralar bende dip bucak temizliği yapmak istiyorum. Ama biri beni durtmesi lazım. Şimdilik o hissin gelmesini bekliyorum. ;)Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vissmate iyi bir yardımcı,o his gelince eminim çok yardımcı olacaktır dip köşe temizlikte.Şimdiden kolay gelsin:)
      Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥