Dalan D'olive Zeytinyağlı Nemlendirici El ve Vücut Kremi

Dalan D'olive Zeytinyağlı Nemlendirici El ve Vücut Kremi


Dalan Kimyanın zeytin yağı içerikli bakım ürünlerini bilmeyeniniz yoktur sanırım.
Hem kişisel temizlik ürünleri olan sabunları ,hemde  cilt nemlendirme özelliği zeytinyağıyla desteklenmiş kremleri ve saç bakım ürünlerinden oluşan bir çok ürününü bilhassa denedim ve kullandım.

Dalan D'olive yoğun bakım kremi



Çok uzun yıllardır çantamda özellikle hep yanımda taşımayı ihmal etmediğim el kremleri genel tercihlerim arasında olmuştur.Farklı markaların el kremlerinide elbette kullandım.Ama el kremleri annemden gelen bir alışkanlık sanırım geçmişin anıları tercihim konusunda daha ön planda tutmama nedendir belkide.
Benim gibi cildi ve  saçı çok kuru olanlar ,bakım ürünlerinde zeytinyağı içerikli ürünlere karşı sanırım daha hassas olurlar.
Özellikle kış aylarında sıksık cildim üzerinde pullanma yaşayan biriyimdir.Cilt tipimin yanı sıra tabiki malesef az su içmeminde en önemli etkenlerden biri kuruluk.Uzun süredir her duştan sonra ve ihtiyaç duyduğum sıklıkta Dalan D'olive Zeytinyağlı Nemlendirici El ve Vücut Kremi vücudumun nemlendirmesinde kullanıyorum.

Dalan D'olive Zeytinyağlı Nemlendirici El ve Vücut Kremi


Normal ve kuru ciltlere uygun bir krem.Losyona yakın bir yoğunlukta olan krem sürüldüğü anda hemen emilim sağlamıyor.O yüzden sürdükten sonra bir süre bekliyorum.Emilim sağlandıktan sonra cildimdeki nemlendirmesini sevdim.Yağlı bir his bırakmıyor.Tabiki her cildin nemlendirme ihtiyacı farklı olduğunu baz alırsak,ben bazen sabah ve akşam aynı gün içersinde nemlendirici kremi sürme ihtiyacı duyduğum zamanlar oldu.
Kokusuna gelince sürdüğünüz anda bir sabun kokusu hissini alıyorsunuz.Ben sabun kokusunun temizliği çağrıştırdığı hissini sevdiğimden çok rahatsız edici bulmadım ama kokuya karşı eğer bir hassasiyetiniz varsa uzun süre kalıcı olan bu koku sizi farklı etkileyebilir, bunuda belirtmek isterim.
Parapen içermemesi diğer çok önemli bir özelliği.Artık bilinçli tüketici olarak hepimiz kullandığımız ürünlerin içeriğine çok dikkat ediyoruz.
Uygun fiyatı ,her yerde bulabilmeniz adına satış ağının çok yaygın olması tüketicilerin kolay ulaşabilmesi adına bir artı.
Umarım Dalan D'olive Zeytinyağlı Nemlendirici El ve Vücut Kremi hakkında kullanım deneyimlerim merak edenler açısından bir fikir oluşturmuştur.


Yorumlar

  1. Benim de çok severek kullandığım bi krem. Temizlik kokuyor adeta, sabun gibin:) Çok memnunum, yumuşacık oluyo valla ellerim. Görür görmez yazmadan geçmeyeyim dedim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, yorumunuz ve düşünceleriniz için.
      Sevgiler

      Sil
  2. dalan ailesinin kremlerine bayılıyorum özelliklede bu zeytinli olanlara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
      Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥