HC Complex ve HC Doping Serum Ürün Deneyimim

HC Complex

HC Complex

Kadın erkek herkes saçlarına önem verir,bende tabi.
Mevsim geçişlerinin olumsuz etkileri,sağlıksız beslenme,saçlarda uygulanan kimyasal işlemler,fön vs.hepsi saçın yapısını bozup dökülmesine zayıflamasına yol açıyor,Birde benim gibi hipo troit hastası iseniz saçta zayıflama ve dökülmenin önüne geçmek gerçekten çok zorlayıcı bir süreç halini alıyor. Uzun saçı çok severim, yıllardır da aynı uzunluğu koruyabilmek için saç sağlığıma ayrı özen gösteririm..Yaklaşık 6 ay önce kullanmaya başladığım HC Complex sürekli işlem gören saçlarım için çok olumlu etkiler gösterdi.Saç dökülmem büyük ölçüde azaldı ,saçlarım daha parlak daha gür ve sağlıklı görüntüsüne kavuşmaya başladığını görünce hiç tereddütsüz.2. şişemi de alıp kullanmaya başladım.Tamamen bitkisel olan  bu ürüne güvenim daha da artarak devam etti.
Saçlarımda açık rengi çok seviyorum.Sık sık kuaför değiştirmem ama,evimi başka bir semte taşıdığımdan dolayı kuaförümü de değiştirmek zorunda kaldım . Açık renk saçı çok severim o yüzdendir ki uzun yıllardır da saçlarım açıcıyla işlem görerek renk değişimi yapılıyor.Kuaför değişikliğimde malesef açıcının etkisiyle saç diplerim fazlasıyla etkilendi.Tabiri caizse resmen saç köklerim tahriş oldu diye bilirim.İşlem sonrasında saç köklerim yanmaktan kaynaklı pul pul saç derimde kalkmalar oldu.Bu durum beni çok fazlasıyla üzse de hemen yine yardım aldığım ürün HC Complex   ve HC Doping Serum oldu.Haftada iki kez saç diplerime uygularken bu sefer 4 defaya çıkardım kullanım sıklığını.Amacım saç diplerimdeki tahribatı giderip nemlendirerek daha çabuk iyileşmesini sağlamaktı.İlk hafta yoğun kullanım sonrası inanın kısa sürede saç derimdeki kabuklanıp pullanma yok oldu.Normal kullanım düzeniyle hala her iki ürünle saç bakımımı desteklemeye devam ediyorum.

 HC Doping Serum
HC Doping Serum

 HC Doping Serum saç dökülmesi sorununu yaşayanlar için özel üretilmiş bir ürün.Saç köklerindeki hücreleri uyararak A,E,F ve E vitaminleriyle besleyip güçlendirmeyi sağlıyor.Kadın ve erkek her yaş aralığının kullanabileceği bu ürün genetik saç dökülmesi yaşayan kişilerde de saç dökülmesi konusunda etkileri gözlenmiş.Ben her iki ürünüde farklı günlerde gece yatmadan önce saçlarımı sürerek bir tülbentle sarıp yatıyorum.Sabaha kadar saçlarımda kalarak etkisini daha fazla göstermesini sağladığımı düşünüyorum.Sabah kalktığım da saçlarımı yıkıyorum.Eşimde benimle birlikte kullanmaya başladı.Tabi her ürünün tam etkilerini gözlemliye bilmek adına düzenli kullanım şart.Umarım eşim dede bendeki olumlu etkileri zaman içerisinde kendini gösterir.Saç bakımı için etkili bir ürünler arıyorsanız HC Haircare ürünlerinize mutlaka bir şans vermenizi tavsiye ederim.



Yorumlar

  1. Hc complex yağdan kullanıp memnun kalmıştım.Doping serumu ise şu sıra çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doping le etkisi dahada güçlendi.Saç dökülmesine karşı ve yeni saç çıkarması bende gerçekten çok etkili oldu.Sevgiler

      Sil
  2. Benim de uzun süredir kullandığım bir ürün. Çok memnunum. Saçlarımın kırılması azaldı. Ayrıca saç boyamın içine katıyorum. Boyamında daha iyi tesir ettiğini düşünüyorum. Yani ziyadesiyle memnunum. Sen de güle güle kullan canım. Öpüyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağmurcum boyanın içine katılabileceği hiç aklıma gelmemişti.Faydasını görmüşsün ne güzel cnm.
      Okuyanlarada fikir olur,sevgilerimle

      Sil
  3. Merhaba; ilk kullanımda elime çok fazla saç geldi ve devam etme konusunda tereddüt ettim. Sizde de aynısı olmuş muydu?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥