Ramada Encore Airport Otel Kahvaltı Etkinliği


Ramada Encore Airport Otel


Herkese Merhaba
Sizleri yine bir lezzet turuna çıkaracağım.
Geçtiğimiz hafta sonu Uba Foto Ümit bey ve Konuşankalemm Serkan beyin davetiyle Ramada Encore Airport Otelde  açık büfe kahvaltıda tüm lezzet yazarları ve bloggerlar dan oluşan 40 kişilik bir gurup bir araya geldik.
Kahvaltımızın ana temasında ise Kahvaltıya  Dair Herşey kitabının yazarı Süleyman Dilsiz beyin bizlere o gün bizzat mutfağa girip elleriyle hazırladığı bir birinden enfes omletleriydi.
İsterseniz o nefis omletlere geçmeden önce bizi kusursuz ağırlayan Encore Airport Otel hakkında biraz bilgi vereyim.
Sefaköy Küçükçekmece de bulunan Ramada Encore Istanbul Airport Oteli, Dünyanın önde gelen otel zinciri Wyndham Grubuna bağlı bir otel markası olup isim hakkı altında işletilmekte olan 2 ortaklı bir şahıs otelidir. Mal sahipleri tekstil firması sahipleri.


 9 katlı otelide 90 oda bulunmakta.Misafirleri için spa ve özel organizasyonlar için ayrıca kullanılabilen toplantı odaları bulunmakta.. Odalar kendi içinde standart, delux ve süit olmak üzere 3’e ayrılmaktadır, ayrıca engelliler için ve sigara içmeyenler için de odalar bulunmaktadır.



2 Restaurant’ı bulunmakta olup biri “The North Shield” Pub & Bar isim hakkı adı altında işletilmekte olan, menüsünde Meksika ve Dünya Mutfağından değişik tatların , yüzlerce bira ve alkollü içeceğin yer aldığı restaurantı diğeri ise “Vezir Sofrası” adı altında çalışmakta olan tamamı ile Karadeniz Mutfağının geleneksel tatlarının sunulduğu restauranttır.
Ramada Encore Istanbul Airport Otel’de biri gün ışığı alan çeşitli toplantı, kına, doğumgünü ve organizasyonların yapıldığı , 120 kişi kapasiteli Turkuaz toplantı salonu, diğeri 100 kişi kapasiteli Eflatun salonu ve kokteyllerin yapıldığı yine 100 kişi kapasiteli bu iki salonun fuayeleri yer almaktadır. Ayrıca yaz ve bahar aylarında düğün, nişan ve mezuniyet balolarının yapıldığı 250 kişi kapasiteli bahçe de hizmet vermektedir.



İçinde sauna, buhar banyosu, kar çeşmesi, çeşitli masajların yapıldığı 2 masaj odası, fitness merkezi ve ısıtmalı taş yatakların olduğu Spa ve Sağlık Merkezi de otelin aktiviteleri arasındadır.
Ücretsiz vale hizmeti, 24 saat oda servisi, balayı odaları, ücretsiz havaalanı-otel-havaalanı- servisi, doktor hizmeti ve daha bir sürü servis değerli misafirler için hizmet veren son derece konforlu bir otel.



Kahvaltımıza tekrar dönecek olursak;etkinliğimiz için hazırlanmış açık büfe de bol çeşit mevcuttu.Bahçeye bakan manzarasıyla ferah ve keyifli bir ambiansa sahip kahvaltı salonunda hoş sohbetler eşliğinde kahvaltımızı yaparken bir yandanda Süleyman beyin özellikle kendi elleriyle yapıp bizlere servis ettiği bir birinden nefis omletlerinde tadına bakma imkanını bulduk.
Kahvaltı kültürü hakkında bilgilerde aldığımız etkinliğin süprizleride boldu.
Ümit bey ve Serkan beyin konukları için hazırladığı bir birinden güzel hediyeleri çekilişle sahiplerini buldu.Hediyelerde nelermi vardı ?
Tablet,spa,otel konaklama ve 10 kişiye akşam yemeği ayrıcada aysfelt tasarım tarafından hazırlanmış ev dekarasyon süsü ..




Bol lezzetli,bol sohbetli ve bol hediyeli çok keyifli bir etkinlik oldu.
Bu güzel davetleri için Ümit bey ve Serkan beye,nefis omletler için Süleyman beye ve bizi güzel ağırlamaları ilgi ve alakaları için Ramada Encore Istanbul Airport Otel sahipleri ve yetkililerine çok teşekkür ederiz.
Sosyal medya üzerinden etkinliğimize dair tüm paylaşımlara aşağıdaki hashtaglerden ulaşabilirsiniz.

#ramadaencoreistanbulairporthotel  #airportramada
 #ramadaencore #ramadahotel #ramada
 #vezirsofrasi #etkinlik #organizasyon
 #aysfelt   #suleymandilsiz  #ubafoto  #konusankalem




Ramada Encore Istanbul Airport Otel 
Adres : Beşyol Mah. Birlik Cad. No:10 
Sefakoy – Kucukcekmece
Istanbul / Turkey
Tel.: +90 212 540 06 91 pbx
Fax: +90 212 540 06 97
Email: info@ramadaencoreairport.com
http://www.ramadaencoreairport.com.tr/
İnstagram @airportramada
Detaylı Bilgi için;
Satış Ofisi
Burcu Karancı
212-540 0691 #646
burcu@ramadaencoreairport.com 
  

Yorumlar