Yüzey temizleyici Scotch Brite mikrofiber mob

Scotch Brite mikrofiber mob
Herkese Merhaba;
Evimin yüzey temizliğinde severek kullandığım Scotch Brite Mikrofiber Mop lardan bahsedeceğim sizlere.
Uzun yıllardır çeşitli Scotch Brite tın farklı farklı yardımcı temizlik ürünlerini zaten severek kullanmaktaydım.Özellikle temizlik bezleri ve bulaşık süngerlerini.
Geçtiğimiz aylarda sevgili arkadaşım Tarçın Events in 5 yıl partisinde tüm davetlilere Scotch Brite firması bi dolu temizlik ürünlerinden hepimize göndermişler.Ürünler arasında ilkkez kullanacağım Mikrofiber Mob ları görünce ayrı mutlu oldum.O gün bugün dür tüm evimin yer ve yüzey temizliğinde bu mikrofiber mobları inanın elimin altından hiç düşürmedim.
Ev temizliğimde bana oldukça kolaylık sağlayan bu ürünleri sizlerede tanıtmak istedim.

2 tip mikrofiber mob gönderilmişti bizlere.Biri daha geniş yüzeyler için uzun temizlik aparatı ,diğeride arka kısmı süngerle destekli eni daha kısa olan aparat.Her iki temizlik moplarıda saplı gördüğünüz gibi.Saplarda metal aksam bulunmadığı için suyla temasında zaman içersinde paslanma gibi bir derdide olmuyor.Sizde bilirsiniz ki zamanla paslanan metal aksamlar temizlik sırasında pasların zemine dökülmesine yol açıp temizlikte bizleri zorlayan bir durumdur.Metal aksam olmamasına bu yüzden çok ama çok sevindim.360 derece döne bilen başlıkları sayesinde koltuk altı yatak altı dolap altı kolunuzun uzanamayacağı nekadar dar bölge varsa kolaylıkla o bölgeleride temizlemenize olanak sağlamasıda ayrıca çok güzel bir özelliği.
Nihayetinde eşyaları kaldırma itme gibi vücut sağlığımızada zarar verecek hareketleri yapmamış oluyoruz.
Mikrofiber yapısıyla temizliyeceğiniz bölgelerdeki saç, hav,toz döküntü ne varsa bir mıknatıs gibi topluyor ve beze hapsediyor.
Benim evimin mutfak,banyo ve korifor dışındaki tüm odalarım açık renk parke.Tozu bu yüzden göstermediğinden temizmi kirlimi ilk bakışda net anlaşılamıyor,bunun dışında ise dökülen bir saç telini bile net bir şekilde gösteriyor.Parkelerin temizliği dikkatli yapılması gereken döşemelerdir biliyorsunuz.Mümkün olduğunca ıslak temizlikten kaçınarak kuru yada nemli temizlenmesi gereklidir.Ben sık kullandığım odaları haftada 2 kez nemli olarak temizlerken haftada 1 kez de mikrofiber mop larla kuru olarak temizleme işlemi yapıyorum.Her iki temizlik şeklindede o sinir olduğum dökülen saçlar ve tozları tamamiyle topluyor ve istediğim sonucu elde etmemde bana kolaylık sağlıyor.

Bende resimdede gördüğünüz üzere iki tane mop var uzun olanı banyo koridor gibi ıslak zemin ve banyo duvar fayanslarının temizliğinde kullanıyorum.

Scotch Brite mikrofiber mob

Scotch Brite mikrofiber mob

Scotch Brite mikrofiber mob

Mikrofiber temizleme bezini, saplı aparata kolayca takıla bilen tırtıklı yüzeyi var.
Kullandıktan sonra rahatlıkla bezi çıkarıp elde yada çamaşır makinasında yıkadıktan sonra takıp kullanabiliyorsunuz.Tır tıklı yüzeyi mikrofiber yüzeyi öyle iyi kavrıyorki temizlik esnasında bez kesinlikle aparattan çıkma sorunu yaşamıyorsunuz.
Banyo duvar fayanslarındada bir kerede geniş yüzeylere ulaşabildiğiniz için temizlikte inanın çok başarılı.


Scotch Brite mikrofiber mob

Scotch Brite mikrofiber mob

Scotch Brite mikrofiber mob

 Dar olan süngerli mop u ise odalarımdaki parkelerimde ve genel yüzey temizliğimde kullanıyorum..Döner başlığı sayesinde koltuk altı yatak altı ne varsa ıslak yada kuru olarak bununla siliyorum pırıl pırıl oluyor.Süngerli yapısı sanırım parkelerin yüzeyinin çizilmemesi için bir koruyucu kalkan görevi görüyor.Ben öyle tahmin ettim açıkcası.Yine tırtıklı yüzeye rahatlıkla mikrofiber bezini yapıştırabiliyorsunuz.Ayrıca her iki ürününde yedek bezleri satılmakdaymış.Kolay kolay yıpranmıyor ama tabiki sürekli kullanım için yedeklerininde bulunması harika.
Bu dar olan mop un kovasıda varmış internet sitelerinde görmüştüm.Kova üzerindeki delikli yatay aparatıyla bezi çıkarmadan fazla suyunu bastırarak alma imkanı sağlıyor.Bu da bezi çıkarmadan o anki temizlikte sık sık kovadaki suyla yıkayıp kullanma imkanı sağlıyor elbette.En kısa zamanda tek kova bulabilirsem alacağım ..
Ayrıca geçenlerde yine Scotch Brite web sitelerinde gördüğüm detarjan hazneli bir mopları vardı..Çok ilgimi çekti,haznesine deterjan yada yüzey temizleme suyunuzu koyup bir taraftan deterjanı sildiğiniz zemine aktarırken bir yandan beziylede temizliyormuş.Süper bir fikir açıkcası tam benlik mutlaka almak için o aparatada bakacağım.
Evimin temizliğinde bana kolaylık sağlayan Scotch Brite ürünleri bunlar.Merak edenlere umarım bir fikir olmuştur.Güzel hediyeleri için öncelikle   Scotch Brite ve Tarçın Events e çok teşekkür ederim. 



Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Hihihi insanın elinin altında hayatının bir parçasını da olsa kolaylaştıran ürünler olunca şevk de geliyor haklısın:)
      Sevgiler

      Sil
  2. Kısa olan sıkmak için kovası var yazmışsınız uzun için yokmu yada ikisine uyacak tek kova yokmuki

    YanıtlaSil
  3. Detarjanli mobdan bende ariyorum ama bulamiyorum bu konuda yardimci olabilirmisiniz nereye baktiysam stokda yok diyor sizide onu ararken buldum ve blogunuzu cok beyendim

    YanıtlaSil
  4. Merhaba enson bahsettiginiz detarjanli mobdan bende ariyorum ama bulamiyorum stoklarda yok diyor marketlerde zaten onu ararken sizi buldum ve blogunuzu cok beyendim bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim siz ulasiyorsunuz heralde bu markaya

    YanıtlaSil
  5. Detarjanli mobdan bende ariyorum ama bulamiyorum bu konuda yardimci olabilirmisiniz nereye baktiysam stokda yok diyor sizide onu ararken buldum ve blogunuzu cok beyendim

    YanıtlaSil
  6. şu yeşilden dün aldım fakat daha ambalajını sökmedim şikayet var comda tırtıkların ıslanınca tutmadıkları yazıyor acaba doğru mu iade etmeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥