Mekancom davetiyle Saloons Güzellik & Solaryum Merkezinde güzelleştik


8 Mart Dünya Kadınlar gününde mekancom un davetiyle kadınları en mutlu eden bakım güzellik için Kozyatağında bulunan Saloons Güzellik & Solaryum merkezindeydik.
Profesyonel kuaför uygulamalarını kim sevmez değilmi.Saçlarda en ufacık bir değişiklik bile bizleri mutlu etmeye yeterken Saloons güzellik merkezinde bir çok uygulamayı istediğimiz gibi yaptırabilme imkanı olunca dahada çok mutlu oldum.

Mekan.com, takip eden üyelerine, mekanlar hakkında fikir edinme, yorum yapma, etkinlik takibi, sipariş verme, rezervasyon yapma gibi bir çok kolaylığı profesyonel bir şekilde sunan bir site.
Ayrıca mekan.com'un iphone uygulaması ile çevrenizdeki mekanlar hakkında bilgi sahibi olabilir, yorumlarını okuyabilir, menülerini görebilirsiniz. Bu mekanlara check-in yapabilir, resim yükleyebilir, yorum yazabilir, puan verebilir ve takip edebilirsiniz. Bu yaptığınız aksiyonları dilerseniz Facebook, Twitter ve Foursquare'de paylaşabilirsiniz.

Saloons Güzellik merkezi profesyonelliği benimsemiş kalabalık bir ekiple hizmet vermekte.
Merkezlerinde Saç bakımı,Kesim,Steampod Buharlı Bakım Fönü ,Kalıcı Su Dalgası Ve Perma,Gelin Paketi,Brezilya Fönü,Ombre Balyaj,İnoa Boya,Organic Boya,Farma Color Boya,
Manikür Ve Pedikür,Nmp Susuz Manikür Ve Pedikür,Kaş Tasarımı,Shellac Kalıcı Oje,Komple Ağda,Kalıcı Kaş Kontürü,
Kalıcı Dudak Kontürü,Kalıcı Eyeliner Ve Dipliner,İpek Kirpik,Kirpik Perması ve makyaj gibi birçok hizmeti sunmaktalar.
Yaptırmak istediğimiz uygulamalar hakkında kısa bilgiler aldıktan sonra bizler için hazırlanan bir birinden lezzetli ikramlardan sıcacık çaylarımız eşliğinde atıştırdık.

Ben boya ve sürekli işlemlerden aşırı derecede yıpranan saçlarım için keratin bakımı yaptırdım.
Nedir keratin bakımı aldığım bilgiler doğrultusunda sizlere kısacıkda olsa bahsedeyim.
Keratin tırnaklarımızda ve saçlarımızda bulunan bir tür proteindir. Saçlarımızın esnek yapısı keratin sayesinde korunmaktadır. Saçlarında çok sık boya ve benzeri uygulamaları yaptıranlarda  azalan keratin saçların yıpranmasına incelmesine sertleşmesine yol açıp kırılma dökülme gibi sonuçlara yol açıyor.
Saça kaybettiği keratin desteğini vermesi için uzman bakım uygulama merkezlerinde bu işlemler yapılıyor.Hazır ev bakımı kreatin ürünleride piyasada mevcut ama ben bugüne kadar hiç deneme fırsatı bulamamıştım.
Keratin bakımı saçlara sürülen özel bir ürünle sağlanıyor.Yaklaşık 30 dakika saçlarda bekletilen bu ürün sonrası yıkama işlemi yapılıp hafif bir fönle kurutuluyor.Keratin bakımı aldığım bilgiler doğrultusunda yaklaşık 4 ay saçda etkisini koruyabiliyormuş.Tabi sonrasında kullanacağınız bakımı destekleyici ürünlerde çok önemli.Saloons Güzellik merkezinde devamında kullanacağınız ürünlerin satışıda yapılıyor.Ben saçım için keratin uygulamamı destekleyici güzel bir seti de satın aldım.Evde sadece o bakım setini kullanıyorum.Kullandığım ürünlerle ilgili bir süre daha etkisini gözlemledikten sonra sizlere detaylı bir yazı paylaşacağım..




Keratin bakımımın ardından gözle görünür bir parlaklık  ve yumaşaklığı anında görüp hissedebiliyorsunuz çok memnun kaldım gerçekten.
2. yaptırdığım uygulama ise Shellac Kalıcı oje uygulamasıydı.
 Shellac  Profesyonel merkezlerde UV3 Teknolojisi ile uzun süre dayanan oje uygulaması. Sürekli oje sürme alışkanlığınız varsa ilk günkü gibi 2 hafta hiç soyulmadan parlaklığını yitirmeden kullanabileceğiniz harika bir yöntem.Ayrıca kalıcılığının yanısıra aldığım bilgilere göre tırnakları güçlendirme ve tırnak kırılmaşlarınında önüne geçiyormuş.İnce zayıf tırnak yapınız varsa hele benim tırnaklarım gibi sıklıkla kırılıyorsa üzerinde bir tabaka gibi tırnagı bu olumsuz etkilere karşı korumadada bence gayet güzel bir bakım.

Bir kaç oje kıvamındaki solisyon ardarda sürülüyor her sürülme uygulamasındada isıklı makinada belirli sürelerde kurutuluyor.

Ben frenc uygulaması şeklinde yaptırdım sebebine gelince üzerine renkli ojelerimide sürebilme imkanımın olmasıydı.
Yaptırdığım diğer uygulamalar ise ipek kirpik ve makyaj.
Daha önce kirpik permasını denemiştim ama 2 hafta kalıcılık sağlayan ipek kirpik ilkkez yaptırdım.
Benim kirpiklerim oldum olası kısadır zaman zaman çeşitli kirpik uzatıcı ve çoğaltıcı ürünlerden faydalanarak belirli bir uzunluğa getirdim ama yinede istediğim görünüme haliyle ulaşamıyorum.
İpek kirpik tamda benim durumumda olanlara güzel bir çözüm aslında.
Kirpik yapınıza ve ihtiyacınıza göre sayıda kirpik özel yapıştırıcısıyla yaklasık 10 dakika bir sürede tektek yapıştırılıyor.
Agrısız acısız sonderece kolay bir işlem bu yaptırdığınız.
İşlem sonunda ok gibi uzun kirpiklerinizle bakışınız bile değişiyor:)
Benim 1 hafta yı geçmesine rağmen halen kirpiklerimde hiç bir dökülme çkma olmadı.Tabi kirpikleri korumak uzun süre kalıcılığını sağlamakda sizin elinizde.Çok sıcak suyla yüznüzü yıkamamanız yağ bazlı göz temizleyici ürünler kullanmamanız gerekiyor.Süt bazlı göz makyajı ürünler bunun için ideal.Bir diğer önemli noktada kirpikleri çıkarmak istediniz asla kendiniz müdahale etmiyorsunuz,yaptırdığınız merkeze gidip özel solisyonuyla çıkarma işlemini onlar yapıyorlar.Ben kirpiklerimi taktırdığım günden bu yana hic rimel sürmedim, çünkü hiç ihtiyac dahi duymadım.Okadar güzel ve doğal duruyorlarki rimelli kendinden uzunmuş gibi.:)



Aşağıdaki fotoğrafta kirpik uygulamamın ardından yapılan makyajım.Doğal naturel tonlarda yuzume ve göz yapıma uygun çok güzel bir makyaj yapıldı.Yaptırdığım her uygulama  profesyonel ellerden çıktığından sonuç hepsindede beni ziyadesiyle memnun etti.


Mekancom un bu güzel organizasyonu ve Saloon Güzellik merkezinin bizlere hediyesi olan tüm uygulamalar için tüm yetkili ve personeline yürekten teşekkür ederim ..


Saloons Güzellik & Solaryum
Adres:
Kozyatağı Mah. Kozyatağı Mah. Hilmipaşa Cad. Beyaz Saray Apt. No: 37/B
Kadıköy / İstanbul

Telefon: 0 (216) 372 45 78
Telefon: 0 (216) 445 75 85
Faks: 0 (216) 445 75 85
E-posta: saloonsguzellik@hotmail.com
Çalışma Saatleri:
Hergün: 07:30 - 21:00


Yorumlar

  1. İpek kirpik uygulaması ve kalıcı ojeyi doğru yerde yaptırmak çok önemli..Gerçekten güzel yapmışlar. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥