Anneler özenir, çocuklar öğrenir!




Anneler özenir, çocuklar öğrenir!

Hayatın tatlarını bize özenle öğreten annelerimizin, Anneler Günü kutlu olsun.
Annelerimiz, bütün hayatını çocuklarına ve ailesine vakfedip, kendisinden önce onları düşünür. Duygu dünyamızın en değerli varlığıdır, annelerimiz. Anne sözünü duyduğumuz anda, kalbimiz hızlı atar. Bizi dokuz ay karnında taşıyıp hayata armağan eden annelerimiz, doğduğumuz andan itibaren hayatımız boyunca yanımızda olur. Evlerimizin Reis’i annelerimizin, elleriyle hazırladığı birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemeklerin tadına doyum olmaz. Kuru gıda sektörünün lideri Reis Gıda, uluslararası standartlardaki üretimiyle sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemini her fırsatta dile getirerek, 35 yıldır çocuklarını sağlıklı besleyen annelerin yardımcısı olmaktadır.  

Dünyanın en iyi beslenme uzmanları annelerimizdir

Reis, annelerimize hediye ettiği dizelerinde de belirttiği gibi “Annem beni hep özler her gün yolumu gözler, yapar güzel yemekler doyurur beni besler, annemin sırrı Reis her yemekte birlikteyiz, annemin sırrı Reis, her yemekte bir Reis…” sözleriyle bu anlamlı günün altını çizmektedir.


2009 yılından itibaren Reis, obeziteye karşı sağlıklı beslenme konusunda anneleri ve çocukları bilinçlendirmeyi sürdürürken; sağlıklı-lezzetli tencere yemeklerine ve aile sofralarına önem verilmesi gerektiğini anlatmaya devam etmektedir.
Nitekim Reis, 2009 yılında “Geleneksel Lezzetler Sağlıklı Nesiller” sloganıyla başlattığı obezite ile mücadele kampanyasına, “Abur Cubur Olacağı Budur” ile devam etti. Kampanyada bir sonraki slogan “Abur Cubura Karnımız Tok” oldu. 2015 yılında başlatılan “Ev Yemeği Sofrada Hesap Ortada” kampanyası, 2016 yılında da devam ediyor. Reis, Mor Çatı gibi kurumlara da desteğini her zaman sürdürmektedir.
Sağlıklı yemek, mutlu gelecektir. Sağlıklı bir yaşam, kaliteli bir geleceğe zemin hazırlar. Reis Gıda, şehit annesi olan annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlamaktadır.

Yorumlar

  1. yıllardır sofralarımızın vazgeçilmezi gerçekten de :)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel cümle anneler özenir çocuklar öğrenir çok beğendim :)))

    YanıtlaSil
  3. Ben pek pirincci degilim ama ailenin geri kalani çok sever.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥