Hollywood City Cafe de brunch keyfi




Hollywood City Cafe

Los Angeles denince akla ilk gelen sanırım Hollywood olur. Üsküdar Salacak sahilinde boğaza,Kızkulesi ve Galata kulesine nazır Hollywood atmosferini yaşayabileceğiniz,  zengin çeşitli kahvaltısı, hijyenik ortamı ve sımsıcak bir atmosferi ile keyfinize keyif katacak Hollywood City Cafe yle buluşturacağım bugün sizi.
Rengarenk masa sandelyelerinin yanı sıra oldukça geniş bir alana sahip cafe dekoru dünya çapında Rock'n Roll'un kralı Elvis Aaron Presley ve ABD'li sinema oyuncusu, şarkıcı ve model Marilyn Monroe nun heykelleriyle geçmişin büyüsünü günümüze aktarır gibi.
Bir çok filim yıldızının tablolarıyla süslü duvarlar,plaklar elektro gitar duvar dekorları ve unutulmaz filim afişi tablolarına siz dalar ken fonda çalan müziklerle mest oluyorsunuz.

Hollywood City Cafe


Hollywood City Cafe
Günümüz çağdaş tasarım masalarının yanı sıra ,klasik AMERİKAN arabalarının masa olmuş dekorunda oturup ister yemeğinizi yiyip,isterseniz kahvenizide yudumlayabilirsiniz.

Hollywood City Cafe
Her daim lezzet severlere bu nostaljik ortamda hizmet eden Hollywood City Cafe ,gündüzleri olduğu kadar geceleride oldukça rabet görüyor.Akşamları canlı müzik eşliğinde hem bir birinden öze menüleri eşliğinde yemek yerken aynı zamandada eğlenceye doyabilirsiniz.
Hollywood City Cafe


Hollywood City Cafe

Oldukça geniş menü seçenekleri arasında her lezzet severe göre bir seçenek bulunuyor.
Fiyat ortalaması muhteşem manzaraya rağmen oldukça uygun geldi bana.
Menü seçenekleri ve fiyat listesine buradan göz atabilirsiniz.
Sevgili arkadaşım Nesrin in davetiyle 23 Nisan Cumartesi günü Hollywood City Cafe de brunch keyfi için açık büfe kahvaltıları için tadımda buluştuk.
Hollywood City Cafe

Saat 11:00 gibi gittiğimiz Hollywood City Cafe epey kalabalıktı.Açık büfe kahvaltıda ,bol çeşit kahvaltılıkların yanısıra zeytinyağlı mezeler,kurabiyeler reçel çeşitleriyle acaba hangisinden yesem seçeneğinizide zorlayacak çeşitlilikte.


Hollywood City Cafe

Hollywood City Cafe

Enfes kahvaltımızın ardından Cafe nin başka bir bölümünde özel sunum türk kahvelerimizi yudumladık.Neden farklı bir köşe seçtik diye soracak olursanız,oturduğunuz her bölüm size dahada farklı bir atmosferi yaşatıyor.
Cezveyle gelen kahve sunumumuzun çiçekler eşliğinde yapılması servis özenini bir kez daha size farkettiriyor.Aşağıdaki videoyu sizler için kaydettik.Kahve köpüğümdeki kalp oluşum ayrı bir güzellik kattı doğrusu:))



Hollywood City Cafe


Hollywood City Cafe


Hollywoodcity Cafe’de, lezzetine doymayacağınız bir birinden güzel lezzetler ve bu atmosfer içinde sevdiklerinizle güzel zaman geçirebileceğiniz keyif keyfi sizi bekliyor!
Sevgili Nesrin ciğime güzel davetine,Hollywood City Cafe yetkililerine güzel ağırlamaları için çok teşekkür ederim.





http://www.hollywoodcitycafe.com
Üsküdar Sahil Yolu No:29 İst/Üsküdar (Salacak Sahil Yolu), Üsküdar, Türkiye
Rezervasyon :0 (216) 343 92 28

Not:Bu makale www.begendimpaylastim.blogspot.com.tr bloguna aittir.İzinsiz kopyalamaz başka yerde yayınlanamaz.

Yorumlar

  1. Harika bir yer burası. Kahvaltı ve filmler iç içe daha ne olsun en sevdiğim 2 şey :D
    O arabada oturma olayı Pulp Fiction filmini hatırlattı :D
    Ve fiyatlar bence de uygun, artık en basit yerler bile açık büfede 20-25 liradan aşağıya fiyat koymuyorlar. Buranın manzarası ve dizaynı göz önünde bulundurulursa kesinlikle değer.
    Sabah sabah okumak da hiç iyi olmadı ama neyse :D Teşekkürler keyifle okudum. Mutlaka gideceğim. :)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar ilginç değişik ve güzel bir cafe miş üsküdar a yolum düştüğünde mutlaka uğrayacağım:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥