Op.Dr.Murat Öztürk ile Kanyon Pablosky de çocuklarımızın ayak sağlığı üzerine söylesi

Kanyon Pablosky


Yetişkin bir insanın temel ayak sağlığı bebeklikte ve çocukluk döneminde dikkate alınan önlemlerle başlar.
İçe basma,gelişimsel düz tabanlık,çarpık ayak çocuklarda sıklıkla görülen ayak sağlığı sorunlardan bazıları.

Kanyon Pablosky


Bu hafta içi Kanyon Pablosky de çocuklarımızın ayak sağlığı üzerine Biricikdunyam sitesinin sahibi Biricik tarafından aldığım davet üzerine Op.Dr.Murat Öztürk le güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.
Pablosky İspanya’nın en büyük çocuk ayakkabısı üreticisi,çocuklarımızın ayak sağlığına önem vererek onlar için en rahat ve en şık ayakkabılarını ülkemizde de satışa sunuyor.
40 dan fazla ülkede 1969’dan buyana çocuk ayakkabı modasının öncülüğünü yapan Pablosky, çocuk ayak sağlığı konusundaki uzmanlığı, yüksek kalite standartlarına sahip, geniş yelpazedeki ürünleri ve teknolojik yenilikleriyle tanınıyor.
Pablosky, ayakkabıyı 4 kritik bölgeye ayıran, 4 nokta sistemini kullanarak çocukların şık görünmesini sağlarken, bir yandan da ayakları için gerekli desteği almasını kolaylaştırıyor.

Kanyon Pablosky

INTECH teknolojisi sayesinde hakiki deriden dış yüzeyiyle 2 saniyede sıvıyı çeken ve hızla buharlaştıran iç yüzey ve topuk ve burun koruyucusu,kaymayı önleyen dış taban ayakkabılarıyla rahatlığın yanı sıra çocuk ayak sağlığını destekleyici ayakkabılarıyla da doktorlar tarafından onay alıyor.İlk adım ayakkabısından 14 yaşa kadar olan 38 numara ayakkabıya kadar mağazalarında özel üretim ayakkabılar bulabilirsiniz.

Kanyon Pablosky


 Türkiye’de Landmark International tarafından temsil edilmektedir. Landmark International, Dubai asıllı şirketler topluluğu Landmark Group’un bir parçası olarak, Türkiye’de Nine West ve Aldo markalarını temsil etmektedir.
İstanbulda Mall of İstanbul AVM,Akasya AVM ve Kanyon AVM mağazaları bulunmaktadır.



Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr.Murat Öztürk


Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr.Murat Öztürk le gerçekleşen söyleşimizi sizler için videoya alıp youtube kanalıma yükledim.Doktor beye yönelttiğimiz tüm sorular ve önemli sağlık bilgilerini kendisinden dinleyebilirsiniz.Aldığımız bilgilerden bazılarını burada aktarmak gerekirse;
Çocuklar ilk yürümeye başladı andan itibaren ayağı desteklemek gerekiyor.Çocuklarda 6-7 yaşa kadar bağlar ve kas gücü tam oluşmadığı için % 95 civarında ayakta içe basma görülebiliyor.O yaşa kadar çocuklarımız için ayakkabı seçiminde iç desteği olan ayakkabılar kullanmamız gerekiyor.
Uygun olmayan ayakkabılarla çocuklar ayaklarında ağrı hisseder,çabuk yorulur ve yürümek istemez.Uzun vadede kiloda arttıkça kas ağrılarına yol açan bu durum bir tarafa daha fazla yüklenmelere sebep olarak ayak ve duruş bozukluklarına neden olur.
Op.Dr.Murat Öztürk;ayak sorunlarının erken dönemde tespit edilmesinin önemine değinirken anne ve babaların çocuklarında düztabanlık veya içe basma gibi bir sorun olduğunu fark ettiklerinde, vakit kaybetmeden ortopedi uzmanı bir hekime başvurmaları gerektiğini de belirtti. 
Söyleşimizin tüm detaylarını aşağıdaki videom dan da izleyebilirsiniz.
Söyleşimize dair tüm sosyal medya hesaplarımızdaki paylaşımlarımıza aşağıdaki hashtag lerden ulaşabilirsiniz.

#pablosky

 #pabloskykanyonda

#benimrahatpabloskyim 

#saglikliayaklar

#sagliklicocukayakkabilari

#pabloskyileayaksagligigunleri

#pabloskyturkiye

#Gercekrahatligahosgeldiniz

#begendimpaylastim


http://pablosky.com.tr




Yorumlar

  1. Çocuklarım için bundan böyle güvenle ayakkabı seçebileceğim bir marka ile tanıştığım için mutluyum ♥

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥