Cosmed Body Elıxır serisi ile portakal kabuğu görünümündeki selülitlere son


Cosmed BODY ELIXIR

Mevsimine göre kullanım yoğunluğu artan ürünler vardır.
Yaz yaklaşırken sıkı fit bir görünüme kavuşmak için zayıflama telaşına girdiğimiz gibi.
Şortlar mini etekler çıkacak kalın çoraplar paltolar  kalkacak.
Telaş bununlada bitmiyor ki ,kilolu ya da zayıf, genç ya da yaşlı her kadında görülebilen selülit le savaşımız hiç küçümsenmeyecek dertlerimizden biri.
Yanlış beslenme, hareketsizlik, genetik, hormonlar gibi birçok farklı nedenle ortaya çıkabilen selülit kabusu, malesef önlem alınmazsa dahada artarak çok can sıkıcı durumlara dönüşebiliyor.
Bacak basen,diz üstü kollar yerleşmeyi en sevdiği bölgeler:((
Genç kızlık dönemlerimden bu yana benimde hep sevimsiz arkadaşım olmuştur kendileri.
Hele bide sık kilo alıp veriyorsanız ,arkadaşlığınız hep devam ediyor malesef.
Yıllar yıllar önce 15 günlük bir tatile çıkma arifesinde hazırlık yaparken,ayna karşısında bacak arkasında oluşmaya başlayan kraterleri görüp,  ben bu bacaklarla nasıl denize gireceğim diye ağladığımı bile hatırlarım.
O zamanlar selülit nedir,nasıl baş edilir bir haberdar ben (google amcada yok ki elimizin altında sorup öğrenelim ) utana sıkıla sanki çok büyük bir kusurmuş gibi en yakın arkadaşıma sorup ne yapacağım ben demiştim.
Şimdi aklıma gelince o hallerime gülüyorum doğrusu.:))
Arkadaşımdan öğrendiğim bilgiler doğrultusunda selülit giderici kremlerle ilk tanışmam işte tamda o zamanlara dayanır.
Bol masaj her gün düzenli krem sür 15 gün sonrasında pürüzsüz kratersiz bacaklar.
Abartmıyorum inanın aynen öyle oldu.
Yıllar yıllar geçti yaş katlandı yer çekimi kuvveti kilolar kahveler düzensiz beslenme yavaşlayan metabolizma birde azcık genetik denen peşinizi bırakmayan o  kaçınılmaz durumlar vuku bulunca bu selülitle arkadaşlığım hep usul usul sürdü gitti.:)
Evet kış aylarında askıya alıp tembellik yapsam da her bahar ayında yeni başlangıçlar yaparak selülit giderici jeller kremlerle sıkı bağ kuruyorum.
Geçen yıl bu zamanlar bilenleriniz vardır,ciddi anlamda bir kilo verme süreci yaşamıştım.17 kiloyla sonuçlanan bu azmimde selülitle ilgili destek aldığım iyi bir markanın kremi de bana yol arkadaşlığı yapmıştı.
Tamamen hiç bir zaman yok edemeyeceğimi bilsem de büyük ölçüde portakal kabuğu görüntüsünden kurtulmuştum.İşte bir kış daha atlattık geldik yaz mevsimine. Yine sıkı bağ kurduk selülit kremleriyle.

Cosmed Body Elıxır serisi ile portakal kabuğu görünümündeki selülitlere son!

Bu sefer ki selülit le mücadelemde kullandığım Cosmed markasının Body Elıxır ikili kombin seti oldu.
Cosmed Anti Selülit Losyon ve  Cosmed Anti Selülit Serum, bitkisel içerikleriyle portakal kabuğu görünümünün giderilmesine ve cildin sıkılaştırılmasına yardımcı oluyor.
Gece kullanımı için olan Cosmed Anti Cellulite Serum lar bir kutu içerisinde 10 adet 10 ml lık jellerden oluşuyor.
İçeriğindeki % 100 bitkisel etken madde PHYTOSONIC ile selülit e sebep olan yağ hücrelerini parçalayıp lenf yoluyla o yağların vücuttan atılmasını sağlıyor.Jeli kullanırken sürdüğünüz bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak yedirmeniz çok önemli.
Masaj o bölgedeki kan dolaşımını hızlandırır ken aynı zamanda jelin daha iyi emilmesini ve etki etmesini de sağlıyor.
Krem kadar masajın önemini bu noktada altını çizerek belirtmekte fayda var.
Diğer  ürün Cosmed Body Elixir Anti Selülit Losyon ise gündüz kullanıma uygun krem kıvamında .
Yine serumda olduğu gibi içeriğinde PHYTOSONIC bitkisel etken madde bulunuyor. Selülite sebep olan yağların parçalanarak lenf yoluyla atılmasını sağlarken ,yeni yağ oluşumunu da önlüyor. Uygulanan bölgede kan dolaşımını arttırarak aynı zamanda cildin sıkılaşmasını da sağlıyor.Uygulama yöntemi yine serumda olduğu gibi masaj yaparak cildinize yedirmeniz gerekiyor.
Benden küçük bir öneri sizlere, eğer aktif spor yada yürüyüş yapacaksanız öncesinde bu losyonu tekrar sürmeniz ve öyle çıkmanızı tavsiye ederim.Bacak kaslarında egzersiz esnasında hızlanan kan dolaşımı sayesinde  losyonun etki düzeyi daha da artıyor.Hem incelme sağlarken hemde yağların parçalanması hızlanmış oluyor.
Her iki ürün de vücut tarafından kolay emiliyor.Yağlılık hissi yada giysilere bulaşma leke bırakma gibi bir durum yaşamazsınız.
Gelelim bendeki etkilerine;
Ben her iki üründen de sadece 1 er kutu kullandım.
Serumları her gün düzenli kullandığım için 10 günde kürüm tamamlanmış oldu.Losyonum daha bereketli bu konuda hala içersinde kullanabileceğim bir kaç günlük miktar mevcut.
Ben bacak arkası basen bölgesi diz üstü ve aynı zamanda kol bölgeme kullandım ürünleri.
Selülit in en belirgin kendini gösterdiği bacak arkasında ciddi anlamda portakal kabuğu görünümü azaldı.Krater görünümünde olan bölgeler daha düz daha pürüzsüz şuanda.Sıkılaşma konusunda çok ciddi bir sonuç göremedim ama dediğim gibi zaten sadece 1 er kutu kullandım.
Devamını alıp düzenli kullanmak sonuçları dahada tatmin eder düzeye getireceğinden eminim.Benim aldığım sonuç bile beni büyük ölçüde tatmin etti..
Tamamen hiç selülitsiz bacaklara kavuşmak mümkün müdür bunu bilmiyorum ama inanın düzenli kullanım ve istikrarlı masaj la çok büyük ölçüde etkisini görebileceğiniz ürünler olarak belirtebilirim.
Cosmed ürünlerini  yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarından temin edebilirsiniz.
Anti Selülit Losyon 150 ml: 109 TL
Anti Selülit Serum 10 ml x 10 adet: 118 TL
Cosmed in BODY ELIXIR serisini kullananlarınız var mı merak ettim.
Yorum olarak görüş ve düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
Sevgiler..

COSMED, BODY ELIXIR serisiyle kadınların korkulu rüyası selülitle savaşıyor. portakal kabuğu görünümünü hedef alan BODY ELIXIR serisi, cildi şekillendirip sıkılaştırıyor




Yorumlar

  1. ne güzel 17 kilo vermişsiniz bravo ah ah ben de kilo verme sürecindeyim :(zor ama

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥