Golden Rose Total Cover 2 ın 1 Föndeten ve Concealer-İncelemesi

Golden Rose Total Cover 2 ın 1 Föndeten ve Concealer


Makyaj söz konusu olunca ten ve göz altı makyajı benim için bir tık daha ön planda oluyor.Sanırım göz makyajını çok fazla başaramadığımdan olsa gerek:)
Yıllar sonra yaşadığım hipo troit hastalığımla birlikte göz altında oluşan morlukları kapatma giderme çabamsa inanın bende tam bir stres vakası.
Göz altı ışık dolgusu 2 kez yaptırmış olmama rağmen azalsa da tam anlamıyla hiç bir zaman bu sorunu istediğim boyutta gideremedim.Bu yüzdende evdeki concealer koleksiyonum bir hayli zengindir:)
Hep daha aydınlık görüntüyü elde etmek için ürünler deneyip dururum.Aydınlatmak bir yere kadar tabiki birde yaşa bağlı oluşan o göz altı kırışıklıklarına dolmaması kapatması yada daha az görünür hale getirmesi desem daha doğru olacaktır ,ürün denemelerim aynı hız devam edip gidiyor.


Yılbaşına bir gün kala 31 Aralıkta Zorlu Centerda Ünlü make-up artist ve makyaj ustası @rifatyuzuak la makyaj üzerine kısa sohbetimde sormuştum.Bu göz altı kırışıklıklarını nasıl daha iyi kamufle edebiliriz diye.Facebook sayfamda bulunan videomdanda o gün yaptığımız kısa sohbet ve bana uyguladığı küçük rütuş makyajıda izleyebilirsiniz.Göz altı kırışıklıklarını gidermek için çok fazla etkili kapatıcı baz yada bir ürün olmadığını ,çok ince bir tabaka halinde concealer kullanmak gerektiği ve yoğun göz altı morlukları varsa açık renk yerine ilk önce cilt tonundan biraz daha kotu bir renkle kamufile edip sonrasında ten renginize uygun bir kapatıcı uygulamak gerektiğini belirtmişti.Ten renginden çok daha açık kapatıcı bana görede tabiri caizse panda gibi bir görüntü veriyor.Doğallıktan çok fazla uzaklaşarak aslında morluklarında kapanması yerine daha gri şekilde belirginleştiriyor.O yüzdende benimde kendimce tercihim ten makyajına yakın renklerde göz altınıda aydınlatmaktan yana.Bu kısa bilgilerden sonra asıl anlatmak istediğim ürüne ve özelliklerine geçebilirim.

Golden Rose Total Cover 2 ın 1 Föndeten ve Concealer


Golden Rose Total Cover 2 ın 1 Fondeten ve Concealer

Başlıktan da okuduğunuz gibi hem fönde ten hemde göz altları için kapatıcı concealer bir arada ürün.
Yanılmıyorsam 9 renk skalası mevcut ,30 ml ürün yağ içermeyen aynı zamanda da SPF 15 ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşıda koruyucu görevi görüyor.

Golden Rose Total Cover 2 ın 1 Föndeten ve Concealer

Golden Rose bu Fondeten ve Concealer 2 si bir arada ürünlerinde ayrıca 6,5 ml seyahat boylarını da çıkarmış.Hem çantaya atıp çıkmalık pratik hemde büyük boyunu almadan küçük boyunu alarak denemenizi sağlaması açısından harika bir fikir olmuş.
İlk başta ürünü kullanmadan önce açıkçası hem ten makyajında kapatıcılık hemde göz altlarındaki morluklarında performans ikisi bir arada nasıl olur diye biraz çelişkili yaklaşmıştım bu ürüne.
İlk defa 2 si bir arada formüle edilmiş bir ürünü kullanacaktım.Yaklaşık 2 haftadır tüm makyajlarımda bu ürünü kullanmaya başladım.Ten makyajımda fönde ten kısmından ziyade haliyle ben concealer kısmının performansına odaklandım.
Cildimde çok fazla lekelenmem olmadığı için benim için fönde ten performansı ikinci plandaydı.
Öncelikle şunu belirteyim ki hem göz altında hem tende kapatıcılık oranı oldukça iyi bir ürün.Golden Rose Total Cover 2 ın 1 Fondeten ve Concealer mat bitişli bir ürün ve bana göre tenime göre müthiş bir kapatıcılık sağlıyor.Cildim ürünleri adeta su gibi emer normalde.Sabah yaptığım makyajdan gün sonunda neredeyse eser kalmaz ama bu üründe gün sonuna kadar cildimde tutunması akmaması kaymaması üzerine uyguladığım ürünlerle bütünleşmesi beni oldukça memnun etti.

Golden Rose Total Cover 2 ın 1 Föndeten ve Concealer


Bendeki rengi 11 Nude,sizlere kapatıcılık derecesini göstere bilmek için bileğimdeki küçük yara izi üzerinde uygulama yaptım.
Tek kat uyguladığım fönde tenin kapatıcılık performansını görebilirsiniz.

Golden Rose Total Cover 2 ın 1 Föndeten ve Concealer



Yüzümde göstermeyi çok istiyordum fakat kısa süre önce cildimde oluşan hassasiyet nedeniyle biraz döküntüler var şu sıralar.Geçince yine ten makyajımdaki duruşunu da instagram hesabımdan sizlerle paylaşacağım.
Göz altlarımdaki kapatıcılık oranıda inanın bu güne kadar denediğim kapatıcılık olarak iyi performans aldığım ürünler kadar başarılı.
Tabi herkesin teni rengi ten cinsi yada göz altı morluk düzeyi farklı olduğu için küçük boyunu öncelikle satın alıp denemeniz daha iyi fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.
  


Sevgiler

Yorumlar

  1. küçük boy hakikaten iyi bir fikirmiş Şerifecim güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Bende bu ürünü çok beğendim :) Concealer görüşüne de tamamen katılıyorum. Bazen panda gibi oluyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥