Farmasi Camera Ready VFX Pro Fondöten ve Prımer

Farmasi Camera Ready VFX Pro Fondöten ve Prımer


Selfie akımı çıktı çıkalı çektiğimiz fotoğraflarda daha güzel daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt için fotoğraf filtreleriyle de yakın ilişki halinde olmaya başladık.
Farmasi de işte tamda bu ihtiyaca yönelik olarak çıkardığı Farmasi Camera Ready VFX Pro Fondöten ve Prımer ikilisiyle filtrelere ihtiyaç duymadan aydınlık pürüzsüz bir cilt vaad ediyor.
İnstagram üzerinde farmasi ürünleri satışını yapan @farmasipembesi İpek Hanım dan gelen bu iki ürünü büyük bir heyecanla bir buçuk haftadır tüm ten makyajı uygulamamda kullanıyorum.
Artık yeterli kanaatim oluştuğuna göre ürünler hakkında da deneyimlerimi aktarabilirim.

Farmasi VFX Pro Camera Ready Prımer


Farmasi VFX Pro Camera Ready Prımer

25 ml lik ürün tüm şekline ambalajıyla bence oldukça kullanışlı.Silikon yapıdaki ürüne karşı öncelikle başta biraz tereddütlerim vardı kullandıkça bu tereddütlerimi gideren bir ürün oldu.
Farmasi VFX Pro Camera Ready Prımer tem makyajı altına uygulanan, gözenek küçültmeyi ve cildi pürüzsüz göstererek üzerine uygulanan fönde tenin dayanıklılığını arttırarak daha ışıltılı daha filtreli bir görünüm vermeyi sağlıyor.Sürüldüğü anda oldukça akışkan yapısı cilde çok güzel yayılıyor.Daha elinizle sürerken o pürüzsüz saten etkiyi hissedebiliyorsunuz.Cildinizle bütünleşmesi ve teninize daha iyi oturması için 1 dakika beklemeniz öneriliyor.
Ben silikon yapıdaki ürünleri çok sevmezdim.Denediğim başka markadaki ürünlerde kısa bir süre sonra cildimde üzerine uygulanan ürünle birlikte soyulmalar yapmıştı.Açıkçası bu makyaj bazında da acaba aynı sorunu yaşayacak mıyım diye biraz ilk başlarda tedirgin kullanmıştım ama tüm kuşkularımın yersiz olduğunu anladım.Uzun saatler dışarıda geçirdiğim zamanlarda hem makyajımın kalıcılığını arttırması hemde soyulma dahi yapmadan o pürüzsüz görüntüyü muhafaza etmesi beni memnun etti.
Bu arada şunuda belitmemde fayda var.Ben oldukça kuru cilde sahip olduğum için yağlı ciltlerde yada karma ciltlerdeki performansı hakkında her hangi bir görüş bildiremem.

Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten


Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten
30 ml lik cam ve pompalı şişede olan fondötenin yanılmıyorsam 6 rengi mevcut.Benim kullandığım 01 numara.Tenime bir ton koyu gelsede aslında uzaktan bakınca çok belli olmuyor.Ama benim için yinede bir ton açık rengi daha doğal bir bütünlük oluşturacak.
Cildimde öyle çok kotu lekelenmelerim yok ama çoda fazla irili ufaklı benlerim mevcut..Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten HD özelliğiyle yine prımerde olduğu gibi pürüzsüz aydınlık ve filtre etkisi ola bir ürün.
Kapatıcılığı tahminimden epey yüksek çıktı.Dediğim gibi cildimde çok leke yok ama irili ufakli benlerimi bile örtme kuvvetinde.Cildimde fondötenleri eğer örtücülüğü istediğim düzeydeyse tek kat uygulamayı tercih ediyorum.Bu üründe de her makyajımda tek kat uygulama benim için yeterli oldu.
Uzun saatler dışarıda kaldığım zamanlarda makyajımda dayanıklılık üzerine uyguladığım ürünlerle bütünlüğünü çok sevdim.
Devamını kesinlikle alacağım iki ürün oldu benim için.
Farmasi çok sıklıkla harika indirimlerle kampanyalar yapıyor.Özellikle 14 şubat öncesi Şubat katoloğundada çok avantajlı kampanya fırsatları var.Sipariş vermek isterseniz instagram @farmasipembesi hesabını sizlere öneririm.
Kargo ulaşım hızlılığı konusuna da değinmeden geçemeyeceğim.Bana ürünüm gelirken ve sonrasında oğlum için vermiş olduğum siparişimde de oldukça hızlı elime ulaştı.
İpek hanım buradan da ilgisi alakası ve hediyesi için çok teşekkür ederim.❤

Farmasi Camera Ready VFX Pro Fondöten ve Prımer



Yorumlar

  1. Beautiful post! ♥ I love your blog!
    Following you! Follow back?

    https://colourfulmadness.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiklerim arasında :)

    YanıtlaSil
  3. Ürünler çok güzel görünüyor:))
    Paylaştığınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Bu ikili çok seviliyor; sende de çok hoş durmuş Şerife'cim :) Ben de bir uygun vakitte alıp denemeyi düşünüyorum. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥