Goldmaster'dan Anneler Gününe Özel Rose-Gold Koleksiyonu


Goldmaster'dan Anneler Gününe Özel Rose-Gold Koleksiyonu


Goldmaster'dan Anneler Gününe Özel Rose-Gold Koleksiyonu

1975 yılından beri, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran çözümler sunan Goldmaster, Anneler Günü’nde her şeyin en iyisini hak eden annelerimiz için özel olarak Rose-Gold koleksiyonunu tasarladı. İhtişamın büyülü dünyasından ilham alınarak tasarlanan ve kalitesiyle farklılaşan Rose-Gold koleksiyonu, çay makinesinden, blender sete, tost makinesinden, Türk kahvesi makinesine ve süpürgeye kadar annelerin tüm ihtiyaçlarını düşünerek üretildi.

Tostmix tost makinesi


Anneler Günü’nün vazgeçilmezi mis gibi bir kahvaltı… Göz alıcı rengi ve granit plakaları sayesinde Anneler Günü sabahı kahvaltınızda birbirinden lezzetli tostlar yapacağınız Tostmix tost makinesi, yapışmayan plakaları sayesinde ısıyı eşit şekilde dağıtarak sevdikleriniz ile lezzetli kahvaltı sofraları hazırlamanıza yardımcı oluyor. Sadece tost yapmak ile kalmayıp yaz aylarının vazgeçilmezi ızgaralarınızı da rahatlıkla yapabilmeniz için Tostmix tost makinesinin gövdesi 180 derece açılabilecek şekilde tasarlandı. Bunun yanı sıra yerden tasarruf etmek için dikey pozisyonda tost makinenizi konumlandırarak tezgahınızda yer açabilirsiniz.

elektrikli Fulya Çay Makinesi

Anneler Günü hediye fikirlerinden en sevileni; çay makinesi! 304 kalite sağlığa uygun paslanmaz çelikten üretilen elektrikli Fulya Çay Makinesi ile anneniz, çay demlenirken rahatlıkla misafirleri ile ilgilenebilecek ya da en sevdiği dizisini kaçırmadan izleyebilecek. Üstelik çay servisi yaparken damlatmayan ağız tasarımı sayesinde daima temiz bir mutfağa sahip olacak!

Hünkar Elektrikli Cezve

Anneler Günü’nün bir diğer sevilen hediyesi ise elektrikli kahve cezvesi! Hünkar Elektrikli Cezve ile 4 – 5 fincan geniş kapasitesiyle bol köpüklü enfes Türk kahveleri annenizi bekliyor!
Birbirinden zarif Anneler Günü hediyelerini hızlıca keşfetmek isterseniz; www.goldmaster.com.tr adresini ziyaret edebilir, 4000’i aşkın yaygın satış noktalarından kolayca alışveriş yapabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥