Mineaderm Renewal Intense Moisturizer Cream

Mineaderm Yaşlılık Etkilerine Karşı Yoğun Nemlendirici Bakım



Dermokozmetik ürünler yelpazesinde epey zaman önce tanıştığım ve ürünlerini oldukça beğendiğim Mineaderm markası tekrar blogumun konuğu.,Yakın zamanda kullanıp bitirdiğim Mineaderm Renewal Intense Moisturizer Cream-Yaşlılık Etkilerine Karşı Yoğun Nemlendirici Bakım Kremi hakkında düşüncelerimi artık sizlere de aktarabilirim.

Marka ve ürünleriyle henüz tanışmamış olanlara öncelikle biraz bilgi vermek isterim.
Mineaderm medikal tecrübesini kozmetik alanla birleştirerek dermokozmetik sektöründe kısa zamanda sesini duyurmuş bir firma.
Temiz içerik hedefiyle ,kök hücre teknoloji sinine yer verdikleri cilt bakımı ürünlerini tüketicilerinin kullanımına sunmuşlar.Sadece eczanelerde satışı yapılan ürün gamları oldukça geniş.
Dermokozmetik ürünler tahmin edebileceğiniz gibi içerikleri bitkisel ve zararlı kimyasallar barındırmıyor.
Markanın daha önce  Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serumunu denemiş düşüncelerimi blogumda paylaşmıştım.
Gelelim Mineaderm Renewal Intense Moisturizer Cream hakkında düşüncelerime.
Yaşlılık Etkilerine Karşı Yoğun Nemlendirici Bakım Kremi SPF 20 içeriyor.Buda öncelikle güneşin zararlı etkilerine karşı cildimizi korumak için çok önemli.Zamana karşı koyamadığımız kesin ama zamanın izlerini yavaşlatmak ve geciktirmek en aza indirgemek için etkili ürünlerin kullanımının önemide yatsınamıyacak kadar büyük.Mineaderm Renewal Intense Moisturizer Cream yaşlanma belirtilerine karşı cilt bariyerini güçlendirirken,içeriğindeki Regenistem Red Rice, Peptidler, Day Moist, Shea Butter, Sodium Hyaluronate, Vitaminler ve bitki özleri sayesinde de cildi korumaya alıyor.Benim cildim çok kurudur bu yüzdende cildime bakım yapan ürünlerin aynı zamanda da cilt nemini koruması en büyük tercihlerim arasındadır.
Mineaderm Renewal Intense Moisturizer Cream cilt nemini korurken aynı zamanda da cildin gün boyu nem ihtiyacını da sağlayarak hasar gören hücrelerinde yenilenme hızını arttırıyor.
Sürekli neme ihtiyaç duyan cildim için yeterli nem takviyesini sağlaması ve yağlılık hissi bırakmadan kolaylıkla cildim tarafından emilmesi çok hoşuma gitti.
Şık ve sade cam tasarımı 50 ml boyutu ve hoş kokusuyla bence günlük bakım tercih edilecek ürünler arasında.
Minederm ürünlerini incelemek isterseniz web siteleri üzerinden bilgi alabilirsiniz.


Yorumlar