Savon De Royal Pearl Sıvı El Sabunları



Savon De Royal Pearl Sıvı El Sabunları


Savon De Royal Pearl Sıvı El Sabunları

Dünyanın gündemindeki #corona virüsü maalesef ki Türkiye'mizinde gündeminde endişeyle yer aldı.Salgın hastalıklardan korunma yönteminin başında hijyen ve kişisel temizlik yatıyor.Tamda gündemin konusuna uygun el temizliğine değinelim istedim. 

Hijyenik bir el yıkama nasıl olmalı?
Ellerimizi sık sık ve doğru şekilde yıkayarak,grip,soğuk algınlığı ve bir çok bulaşıcı hastalığın yanı sıra çeşitli enfeksiyonlardan etkili bir şekilde korunabiliriz.

Sabun ve su ile yıkama, ellerinizdeki mikrop sayısını azaltmak için en etkili yöntemdir.
Ellerinizi, parmaklarınızı iyice ovalayarak yıkamak ve ayrıca  tırnak altlarını da sabunlu suyla fırçalıyarak,en az 20 saniye boyunca  bol köpükle yıkamanız ve sonrasında bol suyla iyice durulamanız yeterli olacaktır.
Gün içinde sık sık bu işlemi tekrar etmek koruyucu önlemlerinizin  büyük bir parçasını tamamlayacaktır.
İster  klasik sabunlarla isterseniz de  hepimizin kolaylık olarak tercih ettiği sıvı sabunlarla el temizliğini güvenle yapabilirsiniz.Ben genelde sıvı sabunu tercih edenlerdenim.Nedenine gelince bana göre kalıp halindeki katı sabunların üzerinde kullanım sonrası mikroplar  kalabiliyor.
Ölçülü miktarda akışkan sıvı sabunlarda böyle bir risk yok.
Benim şu sıralar kullandığım  Savon De Royal Pearl Sıvı El Sabunları.
Görselde gördüğünüz şık tasarım ambalajıyla @savonderoyal sıvı sabunları. 500 ml pompalı kolay kullanım tasarımı ve mis gibi kokularıyla 2 farklı kokuya sahipler.
-Savon De Royal White Pear misk ve vanilya kokularıyla cilt ph uygun olarak ellerinizi kurutmadan hijyen sağlıyor.
-Savon De Royal Black Pearl dip notalarında paçuli ve vanilyanın eşşiz kokusunu ellerinizde hissedebilirsiniz.Ürünlerde Alkol,paraben bulunmuyor.İçeriğinde bulunan nemlendirici sayesinde ellerinizi yıkadıktan sonra da yumuşacık nemlenmiş hissini farkediyorsunuz.
Markanın bebek bakım bezleri,şampuanları,çocuk köpük sabunlarının yanı sıra,yetişkinler için şampuan saç kremi ,duş jelleri ıslak mendiller gibi bir çok ürünü mevcut.
Savon De Royal ürünlerine www.aksanshop.com.tr ve Hepsiburada online sitelerinden ulaşabilirsiniz.El ve kişisel temizliğe dikkat ederek hastalık risklerini en aza indirmek mümkün.
Sağlıklı günler olsun hepimize.
Bu güzel hediyeleri için Savon De Royal ailesine çok teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. Bu sabunları File Market'te çok görüyorum, şişesi de baya şık cidden. Bir sonraki sefer tercih edebilirim. Güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Şişeleri oldukça şık, şans vermeli, teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥