Esthebella The Renewal Oil serum deneyimim


Esthebella The Reniwal Oil serum



Esthebella The Reniwal Oil serum deneyimim



Cilt bakımı rutinimin yeni gözdesi Esthebella The Renewal Oil serumla sizleri tanıştırmak istiyorum.
.
Çoklu cilt bakımının yerine tek bir ürünle göz çevresi, dudak, yüz boyun ve dekolte bölgesine gece gündüz kullanıma uygun etkili nemlendirici serum.
Uzun yıllardır kozmetik sektöründe çalışmış ,biriktirdikleri deneyimlerle yola çıkmış 2 Türk kadın girişimcinin markası Esthebella.
3 yıl süren yoğun araştırmaları sonucunda organik etkin içerikli The Renewal Oil serumu  çıkarmışlar.
%100 USDA sertifikalı organik,yüksek saflıkta,soğuk pres Nopal Kaktüsü yağı ve C5 Concentrate ile üretilmiş. Serumun ana etken maddesi olan Nopal Kaktüsü çölde dahi kendini yenileyebilen bir meyve bitkisiymiş. Antalya'da annemin evinin bahçesinde de var bu meyve ağacından. Dikenlerinden dolayı dalından koparılmasından soyulmasına kadar özel bir yöntem gerekir ama çekirdekli meyvesi hem sağlıklı hem de çok lezzetlidir. Merak ettiğinizi biliyorum, hemen google  üzerinden bulduğum bir fotoğrafı  buraya ekliyorum.

Nopal Kaktüsü

Satışı çok yaygın olmasa da Antalya civarında  yabancı turistler bu meyveye çok rağbet gösterirler.
Satılışının yapıldığı yerlerde direk soyulur ve  o şekilde verilir.
Sağlık açısından bir çok faydası bulunan bu meyvenin yağının da bu kadar kıymetli ve değerli olduğunu öğrenince mutlu oldum.
Bu meyvenin tohumlarından 36 saatlik çalışma sonucunda anca  yağı çıkarılıyormuş.


Esthebella The Reniwal Oil serum



Bu değerli yağ kozmetik sektöründe en değerli yağlardan biriymiş.
Tüm cilt tiplerine uygun olan bu serum  yoğun anti-aging bakımı ile cildin ihtiyacı olan kolajen,elastin ve hyaluronil asit sentezini arttırıyor.

Esthebella The Reniwal Oil serum



Özellikle çok kuru cildimde gözlemlediğim, bu serumun cilt nemini harika destekleyip canlı parlak ve pürüzsüz bir ten etkisini sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Sürdükten sonra kolaylıkla emilip yağlı bir doku bırakmıyor. Ben göz çevreme her ürünü kullanamam. Fazla yağ bazlı ürünler hemen göz altlarımda minik yağ bezelerine yol açar. Bu durum benim olduğu kadar herkes içinde çok can sıkıcı bir durum oluyor. Bu serumun göz çevresindeki etkisini özellikle düzenli gözlemlediğimi belirtmek isterim. Benim bu konuda oldukça hassas olan göz altlarımda Esthebella The Renewal Oil serum en ufacık bir yağ bezesine dahi yol açmadı. Tek bir ürünle hem yüz hem göz çevresini nemlendirme ve bakımını yapmak oldukça keyif verici bir deneyim. Ayrıca serumun düzenli kullanımda göz çevresindeki renk eşitsizliğini açma ve pürüzsüzleştirme etkisi de varmış.
Ben ürünü  düzenli kullanmaya devam ediyorum. Bundan sonrasında göz çevremdeki koyu halka görünümündeki etkisini gözlemlemeye odaklanacağım. Sonuçları yazımı güncelleyerek sizlerle de paylaşırım mutlaka. Temennim benim koyu göz altlarımın da rengini açması yönünde.
Esthebella The Renewal Oil serum bir başka kullanım özelliği de makyaj yaparken bir iki damla fondöteninize ilave ederek daha parlak bir ten makyajı yapmanızı da sağlıyor.
Ben kenara attığım cildime kuru gelen pul pul görünüm veren bir fondötenimi bu yolla tekrar kullanmaya başladım. Daha canlı ışıl ışıl bir ten makyajı seviyorsanız sizlere de tavsiye ederim.

Esthebella The Renewal Oil serum  hakkında daha fazla bilgi almak, satış noktalarını öğrenmek isterseniz  aşağıdaki adreslere buyrun.

Instagram: @esthebellaturkiye
web: https://www.esthebella.com.tr

Yorumlar