Perada geleneksel lezzetin marka ismi Ali Ocakbaşı




Ali Ocak Başı



Beyoğlu Peranın tarih kokan ara sokaklarında   geleneksel lezzetin marka ismi modern ocak başı denince yeni keşfedenin müdavimi olduğu,müdavimlerinin ise vazgeçemediği  Ali Ocak başına konuk edeceğim bugün sizleri.
İster ailenizle isterseniz dostlarınız yada özel gün toplantılarınızda, Asmalımescidde bulunan ufak ama sımsıcak mekanı  ızgara et ve kebap seviyorsanız uğrak yeriniz haline gelecek eminim.
Zengin menüsü ile ayrıca Karaköy ve Amsterdam’da da bulunan şubelerinde de kebab severlerini mest eden bir lezzet durağı burası. 

Ali Ocak Başı


Ramazan ayının son haftasında davetlileri olarak blogger hep bir arada iftar ziyafetinde buluştuk.
Bizleri bir araya getiren bu güzel organizasyonu düzenliyen Miya PR ve Sosyal Medya Ajansi sahibi Burcu hanımın eşliğinde iftar saatini beklerken uzun zamandır görmediğim canım arkadaşım Hayat Reçeli bloğunun sahibi Nesrin cimle hasret giderirken aslında hiç tanışmadan uzun zamandır sosyal medya aracılığıyla birbirimizi takip ettiğimiz yeni blog yazarı arkadaşlarlada tanışma fırsatı buldum.En keyifli yanlarından biridir bu organizasyonların.Yeni kesifler yep yeni arkadaşlar.

Ali Ocak Başı


Ali ocak başı mekanını benim gözümle tarif etmem gerekirse,samimi, sıcak atmosferine göz yormayan sade dekoru eşlik etmiş.Özel tandır fırınından gözlerinizin önünde hazırlanan incecik lavaşlara ızgaradan gelen bonfile, küşneme, pirzolanın nefis kokuları eşlik ediyor, sabırsızlanıp yutkunuyorsunuz.

Spesiyalleri arasında;  mekanın da adını taşıyan Ali Kebap, özel sosunda marine edilmiş, soğan ve etin mükemmel uyumuyla harmanlanan şaşlık ve eşsiz et seçenekleri yer alıyor. Ali Ocakbaşı vejetaryen müşterilerini de unutmamış, Özel hazırlanmış mezeleri ve salata alternatifleriyle farklı tatlar arayan herkesin kendine uygun bir lezzet bulacağı geniş menüsüyle seçenekleri bol.
Ocak başı olurda içkisiz olurmu diyorsanız,sohbet ve ziyafetinize eşlik edecek rakı ve alkolün de istediğiniz çeşidi de var elbette.

Ali Ocak Başı

Ali Ocak Başı

Fonda çalan sanat müziğinin kulağınıza ulaşan hafif tınısı eşliğinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyacaksınız bile inanın.
Gecenin sonunda bence olmazsa olmaz peynirli irmik helvası yada künefe, altarnatif arıyorsanız sütlü kadayıf,ayva tatlısı ,yada kabak tatlısını mutlaka bekleyin..Sonrasında da çini desenli fincanlarda şöyle köpüğü bol bir kahveyle noktayı koyarsanız tamamdır.
Hadi açık adreside not alorak iliştirelim, yolunuz düşmediyse düşürün gidin görün ve mutlaka bu lezzetleri tadın derim. 
Davetiyle bizlere bu güzel lezzetleri sunan Ali Ocak Başı sahibi ve ilgili personeline,harika bir organizasyonla bizleri bir araya getiren Miya PR  Ajansına çok teşekkür ederim.

Asmalımescit Mahallesi 
Oteller Sokak No: 5 / A
Beyoğlu / İstanbul
E-mail: pera@aliocakbasi.com
Telefon: +90 0212 243  02 53 / 54




Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥