Prof. Dr. Ferit Demirkan yenilenen web sitesini güzel bir kahvaltıyla blog yazarlarına tanıttı


Prof. Dr. Ferit Demirkan yenilenen web sitesini güzel bir kahvaltıyla blog yazarlarına tanıttı..


Genç yaşlı hepimizin ortak dileği daha genç daha dinamik daha fit görünmektir.Genetik yada sonradan oluşan bedensel kusurlarımızın giderilmesi için hemen hemen hepimizin merak ettiği yada başvurduğu kalıcı çözüm olarak estetik ameliyatlar bugünkü konumuz.Gelişen teknoloji,sürekli yenilenen ameliyat tekniklerinin gelişmesiyle artık vücudun tüm bölgelerine estetik ameliyatlar yapılabilmekte.Tabi tıbbı geçmişi sağlam ve başarılı olan uzmanlar herzaman tercih konusu olmalı mutlaka.

Prof. Dr. Ferit Demirkan

Geçtiğimiz hafta aldığım güzel bir davet üzerine Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr.Ferit Demirkan la yenilenen web sitesinin açılışı için Balat da Perispri restaurant da güzel bir kahvaltı eşliğinde tanışma fırsatı buldum.
İstanbul'un tarihi semtlerinden Fener'de, sanatçı Cahide Erel'in dokunuşuyla güzelleşen özel bir mekan Perispri .İlk katı galeri olarak hizmet  veren mekanda, değişik sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor.Kahvaltının gerçekleştiği üst mekan ise, hoş dekorasyonu ve antikalarla sunulan servisiyle çok özel bir mekan gerçekten.

Prof. Dr. Ferit Demirkan yenilenen web sitesini güzel bir kahvaltıyla blog yazarlarına tanıttı


Estetik üzerine merak ettiğimiz tüm sorularımıza yanıt bulduğumuz bu güzel söyleşi benim için gerçekten çok faydalı oldu.
Nede olsa yaş ilerlemeye başladıkça göz altı morluklarıydı yok kaz ayakları kırışıklarıydı inceden inceye artık zamana karşı koyamadığımı bana bariz şekilde belli etmeye başlıyor.:)
Çare estetik dedik ve gerekli olan bilgileri deneyimli ve bu konuda en uzman doktorumuzdan aldık.

Prof. Dr. Ferit Demirkan yenilenen web sitesini güzel bir kahvaltıyla blog yazarlarına tanıttı


Yenilenen web sitesi ile Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ferit Demirkan’a hastaları her platformdan kolaylıkla ulaşabilecek.
İletişimin her alanda dijital platformlara taşındığı bu yeni yüzyılda tıbbi iletişim de benzer bir değişim yaşıyor. Artık hekimlerin fiziksel olarak gördükleri hastalar dışında her geçen gün artan bir sanal hasta portföyleri de var.
Uluslararası hastaları da içeren bu sanal kitle özellikle estetik cerrahi için hekim arama ve görüşme aşamalarını internet üzerinden gerçekleştiriyor. Web sitelerinden planlanan işlemlerle ilgili bilgiler alınırken, YouTube'da girişim videoları seyrediliyor, sosyal medyada da hekimlerin nasıl bir insan oldukları, değerleri ve yaklaşımları bakımından fikir ediniliyor.
Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ferit Demirkan, ortaya çıkan bu ihtiyacı yönelik olarak internet bilgilerini ve sosyal medyayı birleştiren, hastaların hekime direkt erişimini kolaylaştıran ve kişisel tıbbi bilgilerini arşivleyebilecekleri www.feritdemirkan.com imzası ile yepyeni bir web sitesi tasarladı.
5 site tek bir adreste.
"Kişiye Özel” isimli bölüme kayıt olan hastalar kendilerinin Dr.Ferit Demirkan 'a yaptırdıkları işlemlerle ilgili öncesi-sonrası fotoğraflarına bu web sitesi üzerinden online olarak ulaşabilecekler. Sadece hastanın kendi şifresi ile girilebilen bu bölümde, yapılan işlemlerde kullanılan silikon implant veya dolgu maddesi gibi malzemelerin etiket ve barkodları da yer alacak. Bu şekilde hastaların malzeme ile ilgili garanti ve bireysel dosyalama ihtiyaçları da online karşılanabiliyor. Arzu edildiğinde yine bu bölümden görüntülü bir platform üzerinden Dr.Demirkan ile yüz yüze görüşme de yapılabilecek.
“Estetik ve plastik cerrahinin hemen bütün alanlarını içeren ve çeşitli alt mikro siteler içeren bir bilgi arşivi olan sitenin bir de arama motoru mevcut. “ diyen Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ferit Demirkan, “Böylece aradığınız konuda istediğiniz başlığı şu an mevcut 5 site içinde daha kolay bulabileceksiniz. Yer aldığım bütün sosyal medya platformlarına web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.” diyor.

Web sitesinde E-bülten üyeliği de mevcut.
e-Bülten kısmına üye olursanız dijital medyada Dr.Demirkan tarafından yayınlanan bütün haberler aynı gün posta kutunuza gönderiliyor. Aynı bültenlere Lifestyle bölümündeki “Yazılarım” bloğundan ulaşarak ilgili kişiler kendi yorumlarını da ekleyebiliyor.
Bana sor köşesinden direkt olarak soruları ve/veya fotoğraflar gönderip Dr.Demirkan'dan sanal bir ön değerlendirme alınmasını da mümkün. Tüm bunların yanı sıra Dr.Demirkan'ın sosyal içerikli yemek yazıları ve gezi fotoğrafları da yine lifestyle köşesindeki bloglarda yer alıyor.
Prof. Dr. Demirkan, “Bir web sitesinin hiç bir zaman tam bitmediğini, çünkü yaşaması için sürekli değişen ve gelişen bir dinamiği olması gerektiğinin de altını çiziyor.”
Keyifli kahvaltımızın ardından günün bir başka keyifli bölümü olan Yeşim Mutlu rehberliğinde Balat turu başladı.
İstanbul un en eski semtlerinden biri olan Balat,tarih boyunca ağırlıklı olarak Musevilerin, özellikle de "Sefaradim" diye adlandırılan İspanyol Musevileri'nin yaşadığı bir merkez olarak bilinmektedir. Musevilerin dışında Rumlar, Ermeniler ve Türkler de yaşadığı bu semti geniş bilgisiyle sevgili Yeşim Mutlu önderliğinde kısada olsa gezme fırsatım oldu.Zamanımın azlığından dolayı güzel turu yarım bırakmış olsamda kendime sözüm var Balat ı mutlaka bir bilen eşliğinde gezip göreceğim.
Güzel kahvaltı etkinliği daveti için Sorananne Çiğdem cim ve Yeşim Mutlu ya,verdiği değerli bilgileriyle tanışmakdan onur duyduğum Prof. Dr. Ferit Demirkan’a yürekten teşekkür ederim.

Prof. Dr. Ferit Demirkan yenilenen web sitesini güzel bir kahvaltıyla blog yazarlarına tanıttı






Yorumlar

  1. Böyle güzel girişimlerden haberdar olmak ve bilgilendirilmek ve bunları aktarmak. Harikasın canım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥