Oturduğunuz Yerde Kilo Verin-Banu Kazanç


Beslenmeniz Terfi Etsin


BU KİTAP BESLENMENİZ TERFİ ETSİN DİYE YAZILDI!

Beslenme ve Diyet Uzmanı Banu Kazanç,  yazdığı kitapların arasına bir yenisini daha ekledi.  Kazanç’ın “Oturduğunuz Yerde Kilo Verin” adını verdiği ve ağırlıklı olarak iş hayatında beslenme alışkanlıklarını ele aldığı son kitabı “Beslenmeniz Terfi Etsin” sloganıyla okuyucuyla buluştu.

Banu Kazanç


Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için önemli bilgileri kitapları aracılığıyla okuyucuya ulaştıran ve Hepobur Diyeti ile basında yankı uyandıran Kazanç, yeni kitabında; sağlıklı beslenme önerilerini günün çok uzun saatlerini yoğun iş temposu ile hareketsiz geçiren masabaşı çalışanları için detaylandırdı. Ünlü diyetisyen; “Çalışanların iş hayatına sağlıklı olarak devam etmesi, yüksek performans sergilemesi, hastalık risklerini azaltması, çalışırken mutlu ve başarılı olması için beslenmelerinde nelere önem vermelerinin altını çizmek isteğiyle yazdım.” dediği “Oturduğunuz Yerde Kilo Verin” adlı yeni kitabını okuyucunun beğenisine sundu. Kazanç, yeni kitabı için; “Beslenme alışkanlığı iş hayatını doğrudan etkiliyor. Dengesiz, düzensiz ve yetersiz beslenme kişinin bünyesinde ciddi sağlık risklerine, iş hayatında ise çalışma performansını etkileyerek verimsizliğe neden oluyor. Gerek çalışanlar, gerek firma yöneticileri bu ortak probleme çözüm arıyor. Oturduğunuz Yerde Kilo Verin’ i bu büyük probleme dikkat çekmek ve çözüm önerilerimi paylaşmak için yazdım. Sağlık ve beslenme iş hayatındaki performans ve motivasyonu etkileyen en önemli unsur. İş hayatınızı ya da yoğun geçen bir gününüzü rahat, huzurlu, verimli ve enerjik geçirmek için bilinçli beslenmek gerekiyor.” dedi.

Banu Kazanç


Oturduğunuz Yerde Kilo Verin isimli yeni kitabının, beslenme ile ilgili her türlü soruya doyurucu yanıtlar veren bir kaynak olduğunu sözlerine ekleyen Kazanç; “Bu kitapta hem çalışma ortamında hem de günlük yaşamda beslenmesini terfi ettirmek isteyen herkes için pratik bilgiler yer alıyor.”  ifadeleriyle kitabı hakkındaki düşüncelerini özetledi.

Banu Kazanç’ın Diğer Kitapları    

Kilo vermek kadar, ideal kilonun korunması gerekliliğinin de altını çizen Kazanç’ın bilgi ve deneyimlerini okuyucuya aktararak bilinçlendirmek ve okuyucunun sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı olarak benimsemesini sağlamak amacıyla yazdığı kitabı “Yedikçe Zayıfla ve Öyle Kal”  yoğun ilgi gördü. 

Banu Kazanç, Doktor Mümtaz Cankurtaran ile iç salgı bezleri hastalıkları ve bunlara bağlı olarak gelişebilecek kilo problemlerinin kontrol altına alınabilmesi için beslenme önerilerinin bulunduğu “Sağlıklı Zayıflayın” adlı kitabı yazdı. Kısmen tıbbi, kısmen bilgilendirme amacıyla yazılan kitapta konular okuyucuyu sıkmayacak şekilde yalın bir dille ifade edildi.


Yorumlar