8 Mart Kadınlar Günü-Mutlu kadın Güçlü Kadın Blogger Etkinliği



8 Mart Kadınlar Günü-Mutlu kadın Güçlü Kadın Blogger Etkinliği



8 Mart Kadınlar Günü-Mutlu kadın Güçlü Kadın Blogger Etkinliği
Herkese merhaba
Mart ayının önemli günlerinden biri olan 8 Mart dünya kadınlar gününü sevgili arkadaşım Sosyal Annem blogunun sahibi  Fatma cığımın organize ettiği davetle kutladık.

Ankara ve İstanbul'dan 10 blog yazarının davetli olduğu etkinliğin mekan ve ikram sponsoru Maltepe de bulunan Dream Hill Hotel di.

Dream Hill Hotel


Etkinlik boyunca ikram hizmet ve güler yüzle keyifli zaman geçirmemizi sağlayan değerli personeline buradan teşekkür etmem istiyorum.

Dream Hill Hotel İstanbul’da Anadolu yakasında bulunuyor. Şehrin içinde fakat şehir stresinden uzak kolay  ulaşım avantajıyla tüm iş, sanayi ve ticaret, kültür, sağlık, eğitim merkezlerine yakınlığı ile size hizmet vermekte.

Dream Hill ; konaklamanın yanı sıra tüm iş toplantıları eğitim ve kokteyller içinde farklı kapasitedeki 7 ayrı toplantı salonu bulunmakta.. 4 yıldızlı otelimizin 5 yıldız standartlarındaki konforlu ve şık ortamında düzenleyeceğiniz organizasyonlarda tercih ettiğiniz tüm konforunda sunmaktalar.

Otel Olanakları;
24 Saat Oda Servisi
Doktor (talep üzerine)
Bebek Bakıcılığı Hizmeti (talep üzerine)
Otopark (otel misafirleri için ücretsiz)
Vale Park Hizmeti
Hava alanı Transferleri (talep üzerine)
Nintendo Wii Oyunları
Dart
Kuru Temizleme Hizmeti
Çamaşır Yıkama ve Ütü Hizmeti
Konaklama ,rezervasyon ve bilgi için ttps://www.dreamhillhotel.com web sitesinden iletişime geçebilirsiniz.

Mutlu Kadın Güçlü Kadın sloganıyla düzenlenen etkinliğimizde bizzat katılımıyla bizlerle birlikte olan bir kaç  değerli sponsor markamızda vardı.

Torta Hause

Torta Hause



 Etkinliğin ana tatlısı son derece lezzetli taze Torta Hause triliçe ile Doğan Erol  Bey konuğumuzdu.
Lezzet dolu ikramları için çok teşekkür ederiz.İstanbul'un her yerine günlük, taze tatlı siparişleriniz için şiddetle tavsiyemdir👌

Birol Ulu


Yerli yeni bir marka ve yeni nesil su bazlı köpük temizleyici Doktor Köpük markasının temsilcisi sayın Birol Ulu Beyefendi etkinliğimizde bizlerleydi.Yaşam alanlarımızı kapsayan,ev,işyeri ofis araç gibi günlük hayatımızın içinde yer alan suyla temizlenebilir her yüzeyde kullanılabilen yep yeni bir ürün. @doktorkopuk su bazlı temizleyici ozona ,doğaya, insana, çevreye ve kullanıldığı yüzeye zarar vermeden tüm yüzeylerde kullanılabilen başarılı bir yüzey temizleyici.Merakla evimde, mutfak, banyomda ve ayrıca arabamızın temizliğinde deneyip sizler içinde etkisini instagram hesabımdaki bu paylaşımımda videolu olarak gösterdim.İzlemeyi unutmayın olurmu.💓
Ayrıca ürünle ilgili detaylı bir blog yazısı yakın zamanda paylaşacağım.
Doktor Köpük yetkililerine ve Birol Beye çok teşekkür ederiz.

Beliz Çuhacı

Türk mutfağından turşu eksik olmaz.Güzel kurulmuş lezzetli diri diriyse deymeyin yemenin keyfine.
Bursanın Gedelek köyünde yerli halk tarafından hiç bir katkı ve koruyucu kullanmadan yapılan @fulyaabla.tursuevi hepimize bir kavanoz turşu hediyesiyle etkinliğimizde bizlerleydi.
Markayı temsilen bizlerle olan sayın Beliz Çuhacı Fulya Abla Turşuları hakkında bizlere bilgiler aktardı.
Fulya Ablanın Turşu Evi İstanbul Maltepe de bulunuyor.Bir çok çeşit turşunun yanı sıra acılı acısız şalgam suyu,sirke çeşitleri,acı ve tatlı biber ve domates sosu gibi çetitli ürünlerde bulunuyor.
Online siparis ve ürün çeşitlerini görmek için instagramda @fulyaabla.tursuevi hesabını takibe alabilirsiniz.
Bizim evde turşunun ilk testini yapan kayınvalidem oldu.Mini gizli  bir ses kaydı aldım.:)Kayınvalidem çok seçicidir kolay kolay beğenmez .İnstagram daki gizli ses kaydımla kayınvalidemin turşu hakkında görüşleri için Fulya Abla Turşuları video paylaşımımı izlemenizi öneririm:)
Lezzetli turşular için çok teşekkür ederiz💓

Zenix Beauty


Zenix Beauty Markasını temsilen Hatice Karataş Hanım da etkinliğe bizzat katılım sağlayan markalardan biriydi.
Karataş Kozmetik olarak Zenix Beauty markası içersinde saç bakımı ,saç şekillendiriciler,makyaj temizleme ürünleri ve nano seri bulunmakta.
Marka ve ürün gamları hakkında kısa bilgiler aldık. Ürün gruplarını  zenixbeauty.com web sitelerinden inceliyebilirsiniz.Katılımları için çok teşekkür ederiz.💓

Nays Collection

Ürünlerini çok severek kullandığım, Nays Collection  en sevilen tercih edilen ürünleriyle yine sponsorlarımız arasındaydı.Etkinliklerde nezaketiyle her zaman görmeye alıştığımız marka müdürü İdris Bey bizleri yine yalnız bırakmadı.
Katılımı ve gelirken her birimize getirmiş olduğu karanfiller için çok teşekkür ederiz.💓

Miss Life

Yurt dışına uzun yıllardır ihracat yapan son bir aydırda Türkiye pazarında yer alan yerli bir marka Miss Life.Marka ürün grupları içersinde oda kokuları,dezenfektan grupları ve oto kokuları bulunmakta.
Markayı temsilen İrem hanım bizlerleydi.Ürünleri incelemek ve bilgi almak için misslifeshop.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.Etkinliğimize verdikleri destek için teşekkür ederiz💓

Etkinlik sponsor ürünlerini aşağıdaki linkte olan yazımda paylaştım.


Destek veren hediyeleriyle bizlerle olan tüm markalarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Bu güzel etkinliği düzenleyen sevgili blogger dostum Sosyal Annem Fatma cığıma çok teşekkür ederim.Etkinlik organizasyonu meşakatli ve özveri gerektiren bir süreçtir.Herşey çok güzel ve keyifliydi💓

Gelelim etkinliğe katılan blog yazarı değerli arkadaşlarıma 💓










Etkinlikle ilgili sosyal medya paylaşımlarımızı aşağıdaki etiketlerden 
takip edebilirsiniz.

#sosyalanneyimcometkinlik






Yorumlar

  1. Ne güzel bir gündü. Sizinle her davet ayrı keyifli..

    YanıtlaSil
  2. Harika bir gündü ve seninle tekrar yüzyüze görüşmek yine büyük bir keyifti canım benim :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥