Gitsin ödemler şekillensin bedenler.Herbalife Bitkisel Konsatre Çayları



Pandemi süresinde hepimiz evlere kapandık.Yeteri kadar hareket edememek ve sürekli evde olmanın ve stresin sonucundada kendimizi yemeğe verdik. Hemen hemen hepimizin bu süreçte beslenme alışkanlığı değişti ve o hiç istemediğimiz kiloları aldık. Bu sıkıntılı durumdan bende kilo olarak çokça nasibimi aldım maalesef.Üstelik birde dezavantaj sağlıksal problemim hipotiroitim varken eklenen kilolar çok hızlı oldu. Sosyalleşme sürecinde kontrollü de olsa normal hayata adapte olmaya başlayınca bu düzene bir dur demem gerekiyordu. Değişen beslenme alışkanlığımla hiç sevmediğimiz o diyet denen oluşumun içerisine girme düşüncesi ile beni dahada strese soktu diyebilirim. Aç kalmadan günlük vücudumun gereksinimi olan vitamin ve mineralleride alarak çok uğraşmadan kolaylıkla öğünlerimi hazırlayıp bu stresli diyet sürecine girebileceğim bir yol düşünürken Herbalife ile tanıştım. Yakın bir aile dostumuz Sertaç Yaman,uzun yıllardır Herbalife ürünlerini kullanıyordu.Üstelik sağıksal hiç bir problem yaşamadan çok ciddi miktarlarda kiloda vermişti. Birebir bu sürece şahit olmak ve bu müthiş değişimi görmek üstelik güvendiğiniz birisinden olması ikna sürecimde benim için en garanti yoldu. Uzun uzun sohbetlerimiz sonucunda Herbalife hakkında detaylı bilgileri danışmanım Sertaç Beyden aldıktan sonra eşim ve ben Herbalife Ürünleriyle sağlıklı zayıflama sürecine başlama kararı almış olduk.

 Ben neden kilo veremiyeyim? 

 Herbalife ile sağlıklı zayıflama sürecinde bir çok kullandığımız öğünler takviye edici vitaminler var.Hepsini zaman içinde aralıklı yazı dizisi olarak buradan sizlerle paylaşacağım.
Bugün Herbalife nin Bitkisel Konsatre Çaylarını ayrı bir yazı olarak paylaşmak istedim. 

Herbalife  Bitkisel Konsatre Çayları

Herbalife nin Bitkisel Konsatre Çayları,Türkiye’ de en çok tüketilen, kilo vermede etkili destekleyici çayların başında geliyor. Gün içerisindeki beslenme rutinime dahil ettiğim,günde 3 defa çay yada soğuk olarak hazırlayıp içtiğim çaylar;metobolizmayı hızlandırarak içerisindeki antioksidanlar sayesinde canlandırıp enerjik hissetmemi sağlarken ödemimi atmamda da bana çok yardımcı oluyor.
İçimi çok kolay ve lezzetli.İsterseniz çayın meyve çeşidine göre içerisine aynı meyveden dilimler ekleyerek dahada lezzetlendirebilirsiniz.
 Herbalife bitkisel konsatre çaylarının 4 çeşiti var.Hepside bende mevcut olduğu için gün içerisinde hangisini istersem farklı farklı tüketiyorum. 

Herbalife Bitkisel Konsantre Çay - Limon Aromalı

 -Herbalife Bitkisel Konsantre Çay - Limon Aromalı 
1 Çay kaşığı çay bir fincan sıcak su içerisine karıştırılarak hazırlanıyor.Bu şekilde hazırlanan bir fincan çay 6 kcal içeriyor. Şuan yaz olduğu için öğleden sonra büyük uzun su bardağına soğuk su ve buz ile ben 1 tatlı kaşığı kullanarak hazırlıyorum.
Serinletici ferah bir içecek oluyor. 
Herbalife bitkisel çaylarının içeriğinde siyah çay yaprağı,Toz bamya çiçeği,ebegümeci özü,kakule,yeşil çay bulunmakta. 
Farklı aromalardaki her çeşit çayın içersinde meyve özleri bulunmakta. 

 -Herbalife Bitkisel Konsantre Çay - Şeftali Aromalı

 -Herbalife Bitkisel Konsantre Çay - Şeftali Aromalı 

-Herbalife Bitkisel Konsantre Çay

-Herbalife Bitkisel Konsantre Çay 

-Herbalife Bitkisel Konsantre Çay - Ahududu Aromalı

-Herbalife Bitkisel Konsantre Çay - Ahududu Aromalı
 Herbalife ürünleri nereden satın alınır? 
 Herbalife ürünlerini bağımsız satış yapan üyelerden alabilirsiniz. Benim ürünlerimi satın aldığım dostumuz Sertaç Bey ,sizlere kendisinin web sitesini ve instagram adresini de aşağıya ekliyorum. Herbalife ile beslenme konusunda yada ürün bilgileri satın alma için kendisiyle iletişime geçebilirsiniz. 

Yorumlar

  1. Ya bu Herbalife takviyeleriyle Rüz'ü bakan ablası bir kilo verdi, hepimiz şaşırmıştık. Tabii ki yediklerine de dikkat etti ama Herbalife'ın da baya etkisi olmuştu. Yani birebir şahit olmasam "pazarlama taktiği" derim ama cidden değilmiş :))) Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir deneyim yorumu bu canım.Birebir şahit olmak çok güzel.Ben ve eşim tam iki aydır düzenli Herbalife Sağlıklı beslenme programındayız.Eşim 10 kilo üzeri verdi ben hipotroit hastası olmama rağmen çok rahat bir şekilde 6 kilomu eksilttim.Daha verilecek kilolar var o yüzden devam.Sevgiler.

      Sil
  2. Ay aşırı merak ettim ben ya.. Deneyeceğim mutlaka :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥