Bionnex Perfederm Yoğun el bakım kremi deneyimim

Bionnex Perfederm Yoğun el bakım kremi


Kuru ve çok kuru ciltlerin ihtiyacını gidereceğine inandığım deneyimle diğim ve olumlu sonuçlar aldığım Bionnex PERFEDERM serisinden Anti-Aging özelliğine sahip el kreminden bahsedeceğim sizlere.
Sevgili Fatma cığımın Mart ayında düzenlediği #cicekkadinlar etkinliğinde Bionnex firması tarafından bizlere hediye gelmişti.
El kremleri gün içinde en sık kullandığım kremlerden biridir.Çantamda evimin belli köşelerinde her yerde bir tane bulabilirsiniz.:)
Benim gibi kuru ciltliyseniz eliniz sıklıkla nemini kaybedip sürekli suyla temas ediyorsa, el kremleri hem cildinizi rahatlatmak hemde bakımını yapmak için adeta kurtarıcılar.
Bionnex Perfederm Yoğun el bakım kremi ;içeriği doğal özlerden oluşuyor.Hafif sanki beyaz sabun kokusunda olan krem içeriğinde yumuşatıcı yağ oranı oldukça yüksek.

Bionnex Perfederm Yoğun el bakım kremi


Koyu kıvamdaki kremden çok az bir miktar el üzerine almanız yeterli bu yüzden.
Tırnak ve tırnak etlerini de nemlendirip bakım yaptığı için tüm elinize parmaklarınıza hafif dairesel masajla yedirmeniz kafi olacaktır.
Ben bu kremde yoğun el nemlendirmesinden dolayı sıklıkla kuruyan sertleşen kol dirseklerime de sürüyorum devamlı.Müthiş bir şekilde sertliği kuruluğu yumuşatıyor.

Bionnex Perfederm Yoğun el bakım kremi


Bionnex Perfederm Yoğun el bakım kremi güzel nemlendirmesinin yanı sıra, bir süre ellerde yağlılık hissi maalesef bırakıyor..Bu biraz sizi rahatsız edebilir.Suyla sık sık uğraşıyor ve sürekli ek kremi sürmenizi gerektiren bir meşguliyetiniz varsa kremi sürdükten ve cilt emdikten sonra havlu peçeteyle ellerinizi hafif silmeniz gerekebilir.Bir süre kullanınca kremle cildinizin nasıl uyum sağlayabileceğini öğrenmiş oluyorsunuz:)

Bionnex Perfederm Yoğun el bakım kremi



 Ben son zamanlarda gece yatmadan önce cilt bakımımı yaptıktan sonra ellerim ve dirseklerime hafif masaj yaparak bu kremi uygulamaya başladım.Sabaha hem ellerim hemde dirseklerim inanın yumuşacık pamuk gibi uyanıyorum.
Sıcak yaz günleri için gün içinde çok tazelememe gerek kalmayacak sanırım ama kış ayları gelip soğuk hava cildi iyiden iyiye kurutmaya başlayınca bu güzel ürünle bağımız daha sıkı olacak gibi.:)

 Saç ve Cilt Problemlerine Dermo-Organik Çözümler sunan Bionnex ürünlerini incelemek isterseniz http://www.bionnex.com/tr/ web adreslerine göz atabilirsiniz.Ürün satın almak için yetkili eczaneler ve internet üzerinde online satış yapan mağazalarda bulabilirsiniz.


Parfüm ve paraben içermeyen Bionnex Perfederm Yoğun el bakım kremi  60 ml
Fiyat aralığı online satış mağazalarında 12:35 TL



Yorumlar

  1. fiyatına göre performansı fena değil gibi teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hem bereketli hemde fiyat olarak gramajı oldukça güzel.

      Sil
  2. el kremi müptelasıyım ben denemeliyim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥